Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -zámečnická výroba

Brusírna, broušení: - nožů, nůžek, - pilových kotoučů - řetězů - vrtáků, stopkových fréz

Zámečnictví, nástrojářství Vodoinstalatérství, topenářství

Truhlářství, výroba: - dřevěná okna, dveře Brusírna, broušení: - pily - řetězy na motorové pily - nože.

Svářečské práce Zámečnictví - kovovýroba

Kovovýroba: - svařování - frézování - zkružování - pálení ESAB CNC plasma - tryskání, mokré lakování

Natěračské práce Malířské práce Elektroinstalační práce Zednické práce Zámečnické práce.

Kovovýroba: - obrábění kovů na CNC soustruzích a frézách - pálení laserem - pálení plazmou - svařování CO - ohraňování CNC - výroba bran a oplocení včetně montáže - zámečnické práce Prášková lakovna Elektromontáže Výroba elektrorozvaděčů.

Výroba, servis: - dopravníky - technologická zařízení pro kamenolomy, pískovny - technologická zařízení pro cukrovary Služby: - dělení materiálů - lisování - svařování.

Montáž - solární systémy - tepelná čerpadla - klimatizace Dodávka a montáž - ústřední vytápění - kotle Obrábění

Výrobce odsávací techniky a odprašovačů pro širokou škálu průmyslové výroby. Prášková lakovna 1800x1500x1050

Svářečské práce Zámečnické práce.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba strojů a zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská ...

Práce: - elektroinstalační, silnoproud, slaboproud - revize elektrických zařízení Výroba: - veškeré součásti pro hromosvody - kabelové žlaby - stožáry venkovního osvětlení - rozvaděče Zámečnické práce.

Výroba kusových a malosériových dílů na CNC stroje a vodního chlazení pro výpočetní techniku.

Zámečnické práce. Výroba: -ocelové konstrukce

Velkoobchod, maloobchod: - hutní materiál Kovovýroba: - ocelové palety - ocelové přepravní systémy - dělení materiálů laserem - plasmou Výroba: - vakuové tváření plastů.

Kovoobrábění. Obrábění hotových materiálů na obráběcích strojích. Výroba kovových dílů na zakázku. Svářečské práce. Kalení. Žíhání. Broušení.

Práce: -jádrové vrtání a kotvení -řezání -hydraulické trhání -demolice -izolace -zámečnické práce -stavební a bytové rekonstrukce

Mezi naše hlavní činnosti patří klempířské, zámečnické práce, kovovýroba, obrábění, stavební práce, revize, zkoušky, školení obsluh tlakových a plynových vyhrazených zařízení.

Stavební činnost - bytová výstavba na klíč - zednické, betonářské, omítkářské a lešenářské práce - zateplování budov - práce tesařské, truhlářské, klempířské, izolatérské, zámečnické, instalatérské.