Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Výroba kusových a malosériových dílů na CNC stroje a vodního chlazení pro výpočetní techniku.

Zámečnické práce. Výroba: -ocelové konstrukce

Velkoobchod, maloobchod: - hutní materiál Kovovýroba: - ocelové palety - ocelové přepravní systémy - dělení materiálů laserem - plasmou Výroba: - vakuové tváření plastů.

Kovoobrábění. Obrábění hotových materiálů na obráběcích strojích. Výroba kovových dílů na zakázku. Svářečské práce. Kalení. Žíhání. Broušení.

Práce: -jádrové vrtání a kotvení -řezání -hydraulické trhání -demolice -izolace -zámečnické práce -stavební a bytové rekonstrukce

Mezi naše hlavní činnosti patří klempířské, zámečnické práce, kovovýroba, obrábění, stavební práce, revize, zkoušky, školení obsluh tlakových a plynových vyhrazených zařízení.

Stavební činnost - bytová výstavba na klíč - zednické, betonářské, omítkářské a lešenářské práce - zateplování budov - práce tesařské, truhlářské, klempířské, izolatérské, zámečnické, instalatérské.

Práce: -umělecké kovářství -zámečnictví

Výroba: -stroje a zařízení pro balení. -výroba strojů s mechanickým pohonem. -soustružení a frézování na klasických strojích. -zpracování a prodej alkalického polyamidu Pa6.

Služby: -autojeřábnické. Práce: -zámečnické.

Obrábění Zámečnické práce Výroba, konstrukce, prodej - ruční palné zbraně SPIELBERK

Práce, služby: - elektrikářské - zámečnictví - zednictví - podlahářství - vodoinstalace, topenářství - úklid, správa a údržba nemovitostí

Zámečnická kovovýroba a truhlářství. Výroba - zábradlí, brány, ploty, mříže. Povrchová úprava - žárový zinek, práškový lak, stříkané barvy.

Zámečnictví, nástrojářství Stavební zámečnictví, soustružení a frézování

Zámečnictví - sendvič. opláštění - ocelové konstrukce - jeřáb AD 080 - plošina MP 13

Kovovýroba: - zakázková výroba - soustružnické práce Opravy a výroba bagrových lopat - výroba příslušenství k zemědělské technice Stříhání a ohraňování materiálu dle požadavku Prodej : hraničních znaků - reflexní signalizační spreje - dřevěné kolíky na zakládání staveb

Stavební práce: -sanace vlhkého zdiva metodou podřezání -tryskání ocelových konstrukcí -drenážní a odvětrávací systémy staveb -lokální opravy průmyslových podlah -opravy hydroizolačních plášťů plochých střech -hydroizolace spodních staveb.

Výroba, konstrukce a výpočty: -kontrolní kola -broušená ozubená kola, etalony v kvalitě 3 DIN. Broušení, přebrušování: -ozubených kol.

Povrchové úpravy, úprava - předúpravy abrazivní tryskání a metalizace (žárové stříkání kovů). Technologické zařízení průběžný tryskač, tryskací box, stolový tryskač. Abrazivní tryskání: -tlakové -průběžné -nekovovými materiály - křemičitý písek, struska. Žárový nástřik: -metalizace - zinek, ZNAL -šopování - hliník, měď a slitiny. ...

Autoservis, autoopravna - servis nákladních vozidel. Jeřábnické práce. Zemní práce. Vyklízencí práce, stěhování. Demolice. Tesařské, truhlářské práce. Zámečnické práce. Hodinový manžel.

Výroba, prodej: -výrobky z kovu -domácí potřeby -mlýnky na strouhanku, mák, zeleninu, ovoce -výměnné bubínky -ekologické komínové nástavce EKON -kovové regály, stojany na kola, udírny -věšáky na ručníky, řezačky na papír -kovový kempingový nábytek -rybářský nábytek -sedačky. Zakázková výroba: -povrchová úprava kovů ...

Plazmová řezací technika KJELLBERG Prodej, servis, zastoupení: - firma Kjellberg FINSTERWALDE. -plazmové zdroje a hořáky -instalace kompletních řezacích pracovišť pro pálení plechů plazmou i autogenem a realizujeme také dodávky robotických systémů / MOTOMAN / s odsáváním KEMPER -kompletní sortiment elektrod Kjellberg a svařovací zdroje ...