Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Výroba - speciální nástroje podle výkresu Povrchové úpravy kovů

Broušení Soustružení na CNC strojích - frézování na CNC strojích - vrtání

Výroba, prodej: - elektrické výrobky nízkého napětí - elektrické skříně Práce: - elektromontáže - plazmové řezání kovu - studené ohýbání kovu - svařování - práškové obarvení.

Nabízíme: - podlahářství - klempířství - pokrývačství - zednictví - montáž, opravy a údržba vyhrazených elektrických zařízení - zámečnictví - vodoinstalatérství, topenářství - provádění staveb, jejich změn a odstraňování. - stavební dozor - úklidové práce - sklenářské práce.

Výroba, prodej: - nábytek všeho druhu - zámečnictví výroba zámků a kování.

Oprava, modernizace, montáž: -výtahy. -jídelní výtahy. Zámečnické práce.

Zámečníctví: -otevírání dveří, bytů, zámků -výroba, výměna klíčů, zámků

Služby: - broušení dřevoobráběcích a kovoobráběcích nástrojů

Strojírenská výroba včetně povrchových úprav - CNC obrábění, frézování, soustružení a svařování.

- Ruční výroba a zpracování skla (zakázková výroba) - Výroba dřevěných forem (především pro foukání skla) - Broušení skla - Broušení, leštění a matování kovů

Natěračské, malířské, úklidové, bourací, zámečnické a dokončovací stavební práce.

Výroba, prodej, montáž a servis: -dveřní vratové systémy -brány -vjezdové brány -průmyslová vrata -pohony -vrata -žaluzie -předokenní rolety -markýzy. Zámečnické práce.

Služby: - údržba zeleně - zámečnictví - práce malířské, zednické - úklidové práce

Autojeřábnické práce - AD 20. Práce stavební, zámečnické, výroba, montáž, ukládka, kovovýroba. Výroba: - zámečnické díly pro stavby - konstrukční díly. Armované železo: - střih armovacího železa, ohyb a ukládka pro stavebnictví, armokoše pro stavby. Montáž: - konstrukce hal, střešní konstrukce, schodišťové dílce, balkóny, ...

Nástrojárna. Kovovýroba. Výroba: -záhlubníky, stupňovité vrtáky. Soustružení, frézování, broušení, vrtání.

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství

Řemeslnické práce pro domácnost - elektromontáže a opravy - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - montáž nábytku - drobné zámečnické práce.

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků