Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Výroba, oprava, montáž: -ocelové konstrukce -zařízení pro odprášení průmyslových prachů -drtiče -zařízení pro kamenolomy a pískovny -technologická zařízení -sila, zásobníky -dopravníky řetězové a pásové, redlery. Oprava: -generální opravy důlních zařízení a velkostrojů. Převíjení elektromotorů. Práce: -obrábění ...

Nabízíme volnou kapacitu na svařování a obrábění kovů. Práce, kovovýroba, výroba: - ohýbání trubek - ohýbání pásové oceli - svařování kovů MIG, TIG - svařování nerez, hliník - obrábění kovů - CNC soustružení, obrábění - ocelové konstrukce - vjezdové brány - turnikety a závory - ploty a schody - montáž dveřních a vratových ...

Nabízíme volnou kapacitu na vertikálním frézovacím centru s automatickou výměnou nástroje pro kusovou i malosériovou výrobu. Všechny 3 osy plně řízené v rozsahu obrábění d 762, š 406, v 505 mm. Centrum je díky své moderní technologii, která zaručuje vysoký výkon, vhodné i pro sériovou výrobu. Stroj je vhodný i pro glavírovací operace. ...

Činnost: - umělecké kovářství - zámečnictví

Montá, demontáž: - ocelové konstrukce - průmyslové technologie - svařování - zámečnické práce

Strojírenská výroba: - CNC dělení materiálu laserem, CNC ohraňování - zakružování - svařování - obrábění - zámečnictví

Činnost: -zámečnická výroba -svařování MIG* -svařování vrat a dveří (kov*, plech, výdřeva) -opravy a výroba nástrojů a součástí zemních strojů -řezání, vrtání, ohýbání -svařování konstrukcí.

Povrchová úprava kovů - ruční broušení a leštění - leštění v přáškovém automatu. Kompletace vodovodních armatur. Montáž vzduchotechnického potrubí a klimatizačních jednotek. Ubytovací služby - ubytovna.

Práce: -kompletní akce na klíč -elektromontážní -zemní -klempířské -zámečnické -sádrokartonové příčky -zednické -malířské, natěračské. Dodávka, montáž: -elektrické sporáky -lednice, mrazáky -pračky -myčky nádobí -boilery, kotle -svítidla.

Zámečnictví, nástrojářství.

Kovovýroba, zámečnictví, CNC obrábění Výroba strojů a zařízení - míchací (hnětací) stroje Provozovna: Výrobní 952 Hradec Králové (skladištní oblast)

Prodej, servis, oprava, půjčovna: - nářadí, stavební stroje a mechanizace z;n. NORTON, TUSCH, LATYN, Honda, Gemini, Makita, Narex, Protool, Fischer, Upat, Pilana - stavební a blokové pily pro dělení cihel, zámkové dlažby a stavebních bloků do průměru diamantového kotouče 900 mm, řezače spár, frézy na beton, hladičky betonu, vibrační lišty ...

Svářečské práce. Potrubářské práce. Montáž - ocelové potrubí - plynovody. Výstavba a rekonstrukce regulačních stanic plynu.

Soustružení - frézování - vrtání. Broušení a leštění - barevné kovy sanitární armatury, rozdělovače, panty pro nábytkářský průmysl, speciální dílce , včetně zajištění lehkých montážních prací.

Činnost: - frézování - soustružení - lisování, svařování - výroba ocelové konstrukce - povrchové úpravy

Zámečnické práce. Služby: -otevírání zámků dveří, aut, trezorů

Kovovýroba, zakázková strojírenská výroba - svářečské práce - zámečnické práce - obráběčské práce - výroba ozubených a řeťezových kol.

Činnost: - CNC soustružení - frézování

Výroba: - vačkové spínače, hlavní spínače, CNC soustružení - solární technika. Výroba průmyslových spínačů a staveništních rozvaděčů. Kompletace a kovoobrábění - CNC soustružení - frézování - vrtání.

Stavební činnost - přípravné práce - obkladačské práce - izolační práce - projektová dokumentace - stavební dozor - zámečnické práce - pronájem lešení - autodoprava kontejnerová nákladní. Výroba - kovové dveře a brány.

Zakázková výroba, prodej: -atypická výroba z konstrukční oceli, nerezu a mosazi v kombinaci se dřevem a sklem (dřevo a sklo), včetně povrchových ochran (povrchová ochrana) -truhlářská výroba. Specializace - výroba: -stáčení spirálových a ohýbaných madel z konstrukční oceli, nerezu, mosazi a dřeva (spirálová, ohýbaná ...

Výroba, dodávka, prodej: - technologické potrubní rozvody - výroba atypických nerezových nádob - výroba a rekonstrukce tlakových nádob - výroba celků pro potravinářský a farmaceutický průmysl - čistící stanice C.I.P. - ruční svařování metodou TIG s použitím agregátů Migatronic - dokonalé formování svárů - dělení trubek na strojích ...