Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - zednické - zámečnictví

Prášková lakovna: -povrchová úprava zámečnických výrobků do velikosti: š 1, 2m x d 2 m x v 2, 2 m -práškové lakování -práškové barvy -práškové laky -aplikace -poradenství -svařování.

Kostrukce a výroba vstřikovacích forem do 1 t. Poskytují internetový obchod.

Opracování, lakování: - plastové a kovové konstrukce

Naše společnost provádí výstavby rodinných domů a staveb, rekonstrukce domů i bytů, koupelen a bytových jader. Stavební práce provádíme v Praze, v středočeském a jihočeském kraji. Dále nabízíme komplexní sortiment: - stavebních, obkladačských, zednických, topenářských, zámečnických, malířských a natěračských prací včetně ...

Zámečnická výroba, montáže, kovovýroba: -výroba OK**-ocelových konstrukcí do váhy dílce do 100 kg -ploty, brány, dveře, okna, vrata s pohonem i dálkově ovládaná -zajistíme zinkování žárové, galvanické, pasířské práce -interiery z nerezu na zakázku- schodiště, zábradlí ramenná i točitá -leštění, broušení kovových povrchů ...

Prášková lakovna. Povrchová úprava kovů. Úprava kovů práškovými barvami.

Zámečnictví. Sklenářství. Zasklívání oken, výloh. Řezání skel, zrcadel. Broušení hran skla. Vrtání otvorů do skla. Zámečnické práce: -poštovní schránky -kovové mříže -zábradlí -ploty -ocelové konstrukce. Otevírání zabouchnutých dveří. Montáž: -zámky, kování, madla, mříže, bezpečnostní dveře.

Výroba, služby: - tlakové nádoby - svařování - broušení - obrábění - lisování, řezání

Zámečnictví, výroba: - zábradlí - městský mobiliář - brány - dětská hřiště

Stavební firma, stavby: - kompletní dodávka staveb - rodinné domy na klíč - sádrokartonové konstrukce - rekonstrukce staveb - půdní vestavby - instalatérské práce - zámkové dlažby - vypracování rozpočtové dokumentace - zemní a bourací práce - zateplování budov - zámečnické práce - plastová okna - odborné vedení staveb.

Výroba: - těžká vzduchotechnika - svařování ocelových konstrukcí

Zemní práce - hloubené vykopávky jámy, rýhy, šachty - odkopávky a prokopávky - urovnání a hutnění terénu. Rekonstrukce, výstavba - rodinné a bytové domy - byty. Strojní obrábění kovů - frézování. - svářečské práce. Kovovýroba, zámečnické práce. Rostlinná výroba.

Kovovýroba - mechanické obrábění - CNC obrábění - výroba ocelových konstrukcí - výroba dílů pro stavbu strojů.

Kovovýroba, kovoobrábění. CNC* soustružení: - z tyče: průměr 8÷70mm, délka 434mm. - vkládané kusy: - oběžný průměr nad ložem 440mm - max. průměr obrábění 310mm - max. délka obrábění 434mm. CNC* frézování(vertikální): - rozměry upínací plochy stolu 2000x650mm - největší délka dráhy stolu(X)1600mm - největší délka dráhy ...

Výstavba, komplexní dodávky, opravy, modernizace, rekonstrukce, inženýring: -pece pro výpal hrubé a jemné keramiky (komorová, tunelová pec) -pece pro výrobu stavebních hmot -metalurgické a hutní pece -sklářské pece -chemické pece -strojírenské pece -kremační pece -spalovací pece -fluidní kotle -žáruvzdorné vyzdívky -ocelové ...

Předpovrchové a povrchové úpravy: -supersonické tryskání -klasické tryskání suchou cestou -pískování, tryskání tlakovou vodou -chemické čištění -mechanická příprava povrch -mobilní tryskání.

Kovovýroba, kovoobrábění, zámečnictví. Prodej hutního materiálu.

Práce: -sochařské -umělecké kovářství -restaurátorské

Pěstování: - žampiony Zámečnictví, výroba: - tenisové a volejbalové sloupky

Zámečnictví. Výroba a montáž: -ocelové konstrukce -ploty, oplocení a brány -ocelová schodiště, zábradlí -podesty -mříže a vrata -poklopy -vratové systémy -svářečské práce -montáže, demontáže průmyslových strojů.

Sklenářské práce: -zasklívání výkladních skříní, oken -práce v bytě zákazníka -rámování obrazů. Nabídka: -plastová okna a dveře -zrcadla -interiéry -reklama -foliopísmo. Zámečnické práce. Pískování skla. Reklamní práce: - polepy vozidel - velkoplošný tisk - výroba reklamních tabulí.

Kovovýroba, svářečské práce. Výroba plotů a mříží.