Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Společnost DAKO-CZ, a.s. se zabývá vývojem, výrobou a servisem brzdových systémů pro kolejová vozidla. Naší společnost naleznete ve městě Třemošnice. V roce 2022 dostala firma DAKO-CZ, a.s. ocenění CZECHSUPERBRANDS. Pomáháme výrazně zvyšovat bezpečnost na železnici, stali jsme se členy UNIFE organizace, která sdružuje národní asociace ...

Stavební společnost Jetstream Technologies s.r.o. se sídlem v Praze se zabývá komplexní stavební činností. Svým zákazníkům nabízí rekonstrukce, zemní a výkopové práce, demolice, sanace betonových konstrukcí, hydroizolace a injektáže a v neposlední řadě také tryskání a pískování povrchů. Své služby poskytuje v rámci celé České republiky. ...

Společnost zajišťuje výrobu závěsných a kotvících prvků určené k montáži sádrokartonů. Nástrojárna: - soustružení, frézování, broušení, elektroerozní obrábění - výroba nástrojů.

Leštění forem, nástrojů a speciálních dílů, s vysokými nároky na kvalitu a přesnost povrchu zejména pro automobilový průmysl, pohledové a technické výlisky pro výrobu světelné techniky a interiérových dílů . Leštění do zrcadlového lesku, technického lesku. Renovace – údržba, oprava leštěných ploch. Leštění prototypových dílů. Leštění před ...

Dodávka, prodej, oprava, servis: - důlní stroje - dopravníky, důlní vozy, kolejový materiál. Výroba: - ocelové konstrukce - tryskání, pálení, frézování, svařování, žíhání, kalení.

Provádíme zemní práce, výstavby inženýrských sítí a přípravy i realizace staveb. Výstavba drobných vodohospodářských staveb, jádrové vrtání do průměru 400, rekultivace skládek, zemní práce, servisní opravy aut a strojů, zámečnické, klempířské a kovoobráběcí práce.

Zemědělská činnost. Zemědělská prvovýroba, výroba: - rostlinná - živočišná - zemědělské produkty. Doprava, autodoprava silniční: - osobní - nákladní - vnitrostátní - mezinárodní přeprava. Kovovýroba, kovoobrábění.

Leštěni titanu, světlovodů a různých kovů.

Zedník, zámečník, stavby na klíč.

Hledáte spolehlivého partnera v oblasti kovoobrábění, který vám poskytne přesně to, co potřebujete? Kovovýroba Klusáček je vaše odpověď. Nacházíme se na adrese Revoluční 573/5, Podivín, a jsme připraveni splnit vaše požadavky s nejvyšší mírou preciznosti a kvality. Naše služby zahrnují širokou škálu kovoobráběcích prací, od soustružení, ...

Výroba klíčů, klíčová a zámečnická pohotovost

Společnost P&E Mechanic nabízí špičkové elektroinstalace, které zahrnují i moderní zabezpečovací systémy a nonstop elektro pohotovost. Jsme ti praví odborníci, kteří pracují s láskou k detailu a přesnosti. S námi se můžete cítit v bezpečí; naše elektropohotovost je tu pro vás 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, aby vaše domácnost či podnikání bylo vždy ...

Jan Brychnáč se zaměřuje na kovářství a specializuje se na deformaci ocelových prutů a vytváření moderních doplňků pro exteriéry a interiéry.

Výroba: - díly lodních vrátků - ocelové konstrukce, případně včetně montáže - speciální ocelové a hliníkové konstrukce. Strojní opracování - soustruhy, karusely: - výkovky, odlitky, svařence.¨ Vodorovná vyvrtávačka WHN13-8: - opracování svařenců - svařovací aprobace GK, BV, ABS.

Prodej, výroba: -přesné, kvalitní plastové produkty a komponenty. -obrábění pomocí moderních CNC strojů.

TKV-Group s.r.o. je velkokapacitní lakovna specializující se na povrchovou úpravu kovů. Realizuje práškové lakování, tryskání a fosfátování.

Společnost STP Group, s.r.o. se specializuje na stavebně technické průzkumy. Provádíme a zajišťujeme stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. Zákazníkům jsme schopni také poskytnout další vzdělávání ve stavebnictví prostřednictvím praktických kurzů. K průzkumům ...

Výroba: -lehké ocelové a hliníkové konstrukce, veškeré ocelové stavební prvky -dveře, vrata, brány, schody, zábradlí, mříže -kontejnery na Avia a Man, konstrukce pro FVE -zakázková výroba.

Výroba: - ocelové konstrukce - strojní a technologické celky - svařence - kovoobrábění - tvarové výpalky - ohýbání a zakružování profilů - tryskání - pálení plazmou a laserem.

Český výrobce hliníkového zábradlí, zasklívacích systémů pro balkony a lodžie, altány a zimní zahrady.

Ondřej Vančura se zaměřuje na zámečnické práce, montáže a na zateplování fasád.

Hromadná výroba, plechových dílů na excentrických a hydraulických lisech do 250t.