Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Výroba: -zámečnická zakázková a maloseriová.

Certifikovaná lakovna antikorozního systému Akzo Nobel. Povrchová úprava kovů: - práškové lakování, komaxit - tryskání a fosfátování.

STAGAST s.r.o. je společností poskytující širokou škálu stavebních a řemeslných služeb se sídlem v Ústí nad Labem.

Sářečské a zámečnické práce.

Činnost: - výroba a montáž potrubních rozvodů - voda, plyn, topení - montáž předizolovaného potrubí - parovody a horkovody - montáž a údržba výměníkových stanic - montáž nádrží - montáž technologických celků - svářecí práce - výroba a montáž ocelových konstrukcí - montáž stavebně zámečnických prvků - zámečnické práce - demontážní práce.

Jsme strojírenská firma s dlouholetou tradicí. Na trhu působíme od roku 2010 a za tu dobu jsme si vybudovali pozici v oblasti prodeje a výroby příslušenství pro stavební techniku.

Zámečnické, montážní, údržbové a drobné stavební práce.

Umělecké kovářství -zámečnictví -zábradlí, balkóny, brány, svícny, postele, krbové nářadí a okrasné předměty. Výroba, práce

Strojní obrábění kovů, soustružení a frézování, výroba speciálních dílů na zakázku, broušení, vrtání, vstřikovací formy, trysky vstřikovacích lisů. CNC soustružení. CNC frézování.

Zámečnická pohotovost v Olomouci. Firma se zabývá nouzovým otevíráním zámků, zabouchnutých dveří, uzamčených vozidel, dveří, řeším ztrátu klíčů od zámků. Příjezd 20-60 minut od nahlášení.

Umělecké kovářství. Polotovary, komponenty na výrobu bran a plotů kovářské práce, kovovýroba. Výroba, prodej, dodávka: -mříže, kování vrat a dveří (kliky, štítky, panty a klepadla) -kovaná schodiště a zábradlí -vývěsní štíty -krbové nářadí, koše na dřevo, svícny, kované lustry a lampy -vinotéky, vinné sklepy, různé druhy ...

Výroba, dodávka: - obalová technika - páskovací technika - lisovací nástroje. Kovovýroba, kovoobrábění: - frézování, soustružení, broušení, svařování, navařování. Povrchové úpravy kovů: - kalení, popouštění, žíhání, cementace, nitridace - zinkování, chromování, niklování, komaxit.

Strojírenská, zámečnická výroba a výroba svařovaných ocelových konstrukcí.

Řemeslo, stavební práce: -zámečnictví -zednictví.

Stavební firma Zipp s.r.o. Brno se zabývá projektováním, statikou, dodávkou a montáží železobetonových konstrukcí, dodávkou staveb na klíč - realizuje generální dodávky a rekonstrukce administrativních budov a průmyslových hal.

Umělecké kovářství, zámečnická výroba: -kovářské práce -zámečnické práce

Hledáte spolehlivého partnera v oblasti kovovýroby? Kovo Staněk, s.r.o. je vaše odpověď! S více než 20 lety zkušeností na trhu, se tato firma pyšní výrobou na nejvyšší úrovni, a to díky moderním technologiím a certifikacím jako ISO 9001, ISO 3834-2 a ISO 15085-2 (CL 1). Nabízíme širokou škálu služeb od zakázkové kovovýroby až po vývoj a ...

Povrchová úprava výrobků, práškované lakování.

Výrobu forem pro lisování plastů svěřte do rukou odborníků z oboru, firmě FORKLIM s.r.o. Firma se zaměřuje na výrobu slévárenských modelů a CNC obrábění. Zhotoví 3D konstrukce. Ve výrobních procesech využívá CAD/CAM.

Firma se zaměřuje na potrubní systémy, ocelové konstrukce, svářečské a zámečnické práce, montážní práce, údržbu a servis výměníkových těles.

Služby, práce: - rotační svařování třením - obrábění, válcování vnějších závitů, řezání vnitřních závitů, lisování, ohýbání - povrchové úpravy - galvanické a žárové zinkování, práškové lakování, metalizování.

Společnost RS - TESO s.r.o. se specializuje na svařování, vypalování plechů, zámečnictví, obrábění a povrchové úpravy materiálů.

Zámečnické práce, kovovýroba, svařování metodou TIG a MIG. Svařování hliníku. Svářečské práce. Zakázková výroba, montáž: -z nerezu, oceli, hliníku, pozink. Nerezová výroba. Interiérové a exteriérové prvky. Ocelové konstrukce, schodiště, zábradlí, mříže, žebříky, ploty, vrata, brány, stavební prvky, doplňky k bazénům. Stavebně zámečnické ...

Korby Muroň s.r.o. zajišťují svářečské a zámečnické práce.

JMK-Kroupa s.r.o. se zaměřuje na kovovýrobu a mechanické a elektromechanické montáže, CNC soustružení a frézování.