Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Zámečnictví, zpracování nerezový materiál, výroba, prodej z nerezu: -stroje, potřeby pro drobné podnikatele -potravinářská oblast -výroba nerezové zábradlí, schody -udírenské vozíky, zábradlí, rošty, zábradlí, brány, ploty. Náhradní díly a doplňky na motocykly, motorky, auta vyráběné z nerezu.

-Specializovaný maloobchod -Přípravné práce pro stavby Zámečnictví, nástrojářství Elektroinstalace Nouzove otvíraní dveří

Zámečnictví, nástrojářství Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství Zednictví -Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých -Velkoobchod a maloobchod

Zámečnictví, nástrojářství -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Výroba: - soustružené dřevěné díly pro nábytkáře (úchytky, dřevěná schodiště). Řemeslnické práce: - soustružnické práce.

Služby: - výroba nástrojů - konstruktérské práce - zámečnictví.

Vodoinstalatérství. Zámečnictví. Dokončovací stavební práce. Zednictví. Malířství, lakýrnictví a natěračství.

Klíčová služba, zámečnictví. Prodej, montáž, servis: - klíče - autoklíče - vložky dle klíče - trezory - zámky, kování. Zámečnické práce, zámečník: - nouzové otevírání bytů. Provozovna: - Frýdecká 222.

Nabízím služby hodinového manžela. Provádím zámečnictví, vodoinstalatérství, správu a údržbu bytů i nemovitostí. Realizuji pokládku koberců, montáže sanitární keramiky, údržbu zeleně, sečení trávníků i menší stolařské práce.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické -stříhání a ohýbání plechu -svářečské -svařování, sváření. Broušení, oprava: -nářadí, nástroje. Kovovýroba na zakázku.

Kovovýroba, zámečnictví: - zámečnické práce - pasířské práce. Svařování - nerez, ocel, hliník, titan. Montáž zábradlí a schodišť.

Zámečnictví. Kovovýroba.Strojní a stavební zámečnictví, výroba z nerezu, sváření obal.elektrodou, CO2, TIG, bodové sváření, plamenem, pájení na měko na tvrdo, soustružení, frézování, broušení na plocho, zakružování plechů, profilů, lisování, řezání pás.pila, kartáčování, broušení, leštění nerez, mosaz+zakázková výroba.

Povrchová úprava, barvení kovů práškovými barvami RAL* komaxit - komerční lakovna. Maximální rozměr: -2450m-délka -1300m-výška -750m-šířka.

Výroba: -plasty -nástrojárna -dvoukomponentní lisování -výlisky a mechové gumy -tamponový tisk -ultrazvukové svařování -montáže skupin -certifikát ISO/TS 16949:2002, ISO 14001 -vstřikování plastů, formy, plastové výlisky.

Obráběčství Zámečnictví, nástrojářství

Výroba - brány Natěračské práce Malířské práce Odvoz - sutě Rekonstrukce a dodávka - kuchyně Zateplování budov Stavba - ploty - plotové sloupkyvýroba - zábradlí - schodiště Bourací práce Opravy - historické a památkové budovy Montáž - podhledy - příčky ...

Výroba odlitků: - odlitky průmyslové i dekorativní a umělecké - výroba vytavitelných modelů pro výrobu přesných odlitků z oceli bronzu, mosazi a p. - kusová, maloseriová, velkoseriová výroba - povrchové úpravy galvanickým pokovením, lakováním, černěním, ručním malováním a pod. Materiály: - slitiny nízkotavitelných kovů, ...

Elektromontáže, stavební práce, zámečnictví, truhlářství, autodoprava, klimatizace, vyřezávání fólií.

Strojírenství, zámečnictví. Výroba, prodej: - zemědělské stroje - malotraktory - zemědělská malotechnika. Prodejna Agroma (areál Agry): - zemědělská technika Mountfield Vari - elektro, vodoinstalační materiál - potřeby pro chovatele a pěstitele.

Výroba, montáž, prodej tepelné techniky. Kovovýroba a stavební zámečnictví. Provozovny: AUGUR-kovo spol. s r.o. - výroba, prodej, montáž tepelná technika a zámečnická výroba 154 00 Praha 5-Slivenec, K Holyni 92 -kontaktní osoba Podzemský Josef -tel: 251818304, 602331924 -fax: 251818304 AUGUR-kovo spol. s r.o. - ...

Výroba, práce, řemeslo: -zámečnické práce z nerezu -kovovýroba -výroba terénních minikár pro letní využití lyžařských sjezdovek. Stavby, stavební činnost: -montáž půdních vestaveb, sádrokarton -pokládka podlah, obklady stropů -pokládka zámkové dlažby.

Zámečnictví. Stavební zámečnické a svářečské práce. Výroba a montáže: -ocelové konstrukce, ocelových konstrukcí -stavební zámečnické výrobky -vrata -dveře, dveří -mříže, mříží -ploty, plotů. Kovovýroba. Soustružení, obrábění.

Řemeslo: - kovář (kovářství): - umělecký. Zámečnická výroba: - schodiště, - brány, - branky, - sloupy a jiné. Restaurování a renovace kovaných výrobků.

Řezání propan - kyslíkem Řezání propan - kyslíkem - CNC pálení

Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství. Obráběčství.