Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Provádíme potrubní montáže, sváření, zámečnické a vodoinstalatérské práce. Veškeré montáže potrubí (pára, voda, topení, plyn) a zámečnické práce - montáže výměníkových stanic - montáže a instalace technologického zařízení turbín a kotelen - kompletní montáže předizolovaného potrubí, horkovody, parovody - výroba zámečnických výrobků a ...

Zámečnictví, zámečnická výroba, kovovýroba. Ocelové konstrukce, brány, oplocení, vrata, zábradlí, výroba a oprava zemědělských strojů, stroje, montáž garážových vrat, garážová vrata, práce na CNC, a CNC automatu, soustružnické práce, soustružení, svářečské práce, sváření, frézování, vrtání.

Provádění staveb: -sanita - obkladačské práce -tvorba technických dokumentací -vodoinstalační a topenářské práce -kovovýroba -zámečnictví a montáže -krovy, pergoly a drobné dřevěné stavby -hydraulika a pneumatika -výroba nábytku a kuchyňských linek.

Výroba a zpracování dekorovaného skla a skleněných polotovarů. Rychlé občerstvení, hostinská činnost.

Výroba: -nástrojárna -výroba nástrojů pro přesný střih -kalení, niklování, safírování, omílání -CNC obrábění, lisování, elektroerozivní obrábění, tepelné -zpracování -drátěný program.

Zámečnická výroba: -kontejnery -odpadkové koše.

Zámečnická výroba, dodávka, montáž, prodej: -kovové výrobky pro interierové vybavení, reklamní průmysl, stavebnictví: -vrata a brány -oplocení -ocelová schodiště vnitřní a vnější -kovové nábytkové dílce -reklamní stojany, vývěsní štíty -ocelové konstrukce pro stavební výrobu, kotevní prvky.

Zámečnické práce: - mříže do oken. Topenářské práce.

Těžiště činnosti: - šlechtění květin a zelenin - šlechtění, množení a obchod s ovocnými druhy a některými polními plodinami - produkce okrasných výpěstků. Velkou část produkce zabírá strojírenská výroba: - výroba ocelových konstrukcí - výroba skleníků - žárové zinkování.

Výroba, prodej - autoklíče včetně čipu dle zámku - autozámky Zámečnictví Výroba, prodej - autoklíče včetně čipu (dle zámku) - autozámky

CNC soustružení. CNC frézování. Protahování, broušení protahovacích trnů. Návrh a dodávka nových trnů.

CNC obrábění. Kovoobrábění. Frézování. Soustružení. Vrtání. Broušení.

Elektroinstalace rodinných domů, bytů na klíč. Montáž a opravy elektrické instalace včetně revize. Provádíme zámečnické práce. Oprava gastro zařízení pro kuchyně.

Stavby na klíč. Běžné údržbářské opravy bytových a nebytových prostor. Práce: -zednické -elektroinstalační -zámečnické -vodoinstalační -topenářské -truhlářské. Prodej a servis: -kotle na dřevoplyn.

Stavební firma. Práce: - zemní - zednické - obkladačské - sádrokartonářské - zámečnické - klempířské. Drobné projektové práce

Služby: -broušení nástrojů -ostříme domácí nástroje, dřevoobráběcí nástroje, kovoobráběcí nástroje, speciální tvarové nástroje, mlýnky na maso, brusle, chirurgické nástroje. Servis: -jízdní kolo, kola -výměny píchlé duše až po složité výměny hydraulických brzd nebo odpružených vidlic.

Zámečnictví. Výroba: - mříže - vrata - ploty - protopožární desky Účetnictví: - daňového účetnictví - zpracování DPH - silniční daně.

Autoservis, pneuservis - opravy autolaku a karoserií - výměna a opravy pneumatik - karosářské práce Zámečnictví - výroba malých a středních konstrukcí - brány, přístřešky a další Kovovýroba

Bytová údržba. - voda: - nové rozvody, oprava nebo výměna vodovodních baterií - wc, odpady, výměna bojlerů, montáž sprchových koutů, montáž van... - nátěry: - okna, střechy, žlaby, ploty... - malířské práce: - malba vnitřní i venkovní... - zednické práce: - menší rekonstrukce starších objektů, pokládání ...

Výroba tvrdokovových vrtáků a fréz pro výrobu desek plošných spojů.

Zakázková výroba: - kovové dílce, součásti a komponenty. CNC obrábění, frézování, vrtání, soustružení a svařování včetně laserových výpalků.

Služby: -kovářství. Další provozovna: Nová Buková č.25 telefon: 565396489.