Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Kovovýroba. Výroba: - nábytek v kombinaci kov a dřevo: - zahradní soupravy - stoly, lavice, stoličky s opěradlem - zahradní houpací lavice - houpačky - truhlíky, stojany na květiny. Kovové nohy jsou svařované, sedák a opěrky ze dřeva.

Elektromontážní práce, elektromontáže. - elektrorevize, revize elektroinstalace. Drobné zednické a zámečnické práce.

Kovoobrábění frézka, soustruh Zámečnictví - kovářství

Prodej - náhradní díly Veškeré karosářské práce, práce na rovnací stolici Svařování automotoplastu

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Výroba a zpracování skla -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a ...

Práce: -zámečnické -lisování plechu, dělení plechu a materiálů -sváření konstrukcí, vrat, zábradlí a plotů -mytí nákladních a osobních aut*, auta -stříkání spodků -umělecké kovářství. Zemědělská výroba.

Zámečnické práce, zámečnictví. Svářečské práce, svařování. Výroba: - mříže - vrata - ploty - zábradlí - lehké ocelové konstrukce. Velkoochod, prodej, dodávka: - hutní materiál - železo. Autodoprava - dodávková doprava, přeprava: - stěhování.

Umělecké kovářství a zámečnictví, zakázková výroba. Kovovýroba: -mříže -ploty -brány, vrata -zábradlí -krbové nářadí -koše na dřevo -svícny -držáky na truhlíky.

Realizace, dodávka, montáže: - technologické rozvody pro plynná a kapalná média. Provádíme transféry technologických celků. Svařování ocelových konstrukcí. Zámečnictví, zámečnická výroba. Servis, údržba: - technologická zařízení.

Obráběčství. Kovoobrábění, zpracování a obrábění kovových dílů. Programování CNC strojů.

Výškové práce, práce ve výškách. -rizikové kácení stromů (popř. ošetření, prořezávka) -natěračské práce -fasády -klempířské, tesařské a pokrývačské práce -opravy komínů -zábrany proti ptactvu -demolice, demontáže -mytí oken -práce s plošiny -veškeré stavební práce -vyžínaní náletových porostů, travních ploch, sadů vinic i těžko ...

Zámečník Praha, otevírání, montáž, oprava zámků

Řemeslo: -zámečník. Zámečnictví.

Řemeslnické práce: - zámečnické práce, zámečnictví.

Klíčová služba: -výroba klíčů. Prodej, montáž: -klíče -speciální klíče -autoklíče s imobilizérem -zámky -vložky -kování -trezory -štítky dveří, kliky. SGHK - Systémy generálního a hlavního klíče = klíčové systémy. -klíčové příslušenství - barevné rozlišovače, přívěsky, autopřívěsky. Gravírování: -dveřní, informační štítky, klíčenky, ...

Zakázkové kovoobrábění, obrábění kovů i nerezu. CNC a konvenční frézování, soustružení, vrtání, vyvrtávání a broušení kovů.

Technické služby: - v obory elektro, energetiky a zámečnických prací.

Výroba: -obrábění kovů -zámečnická výroba -výroba forem pro betonové prefabrikáty a platikáře -náhradní díly zahraniční provience -nákladní kontejnery -dopravníky. Kovoobrábění: -soustružení -frézování -broušení -vrtání. Zámečnictví: -dělení materiálu -svařování v ochranné atmosféře. Výroba, prodej: -jednoúčelové stroje a ...

Příprava povrchů pro povrchovou ochranu tryskáním (pískováním): -mobilní tryskací zařízení -používáme: křemičitý písek, ocelovou drť a granulát, abrazivo -očištění od korozi, koroze, rez, rzi a starých nátěrů, staré nátěry např. ocelové konstrukce, profily, armatury, trubky, dopravní značky, reklamní tabule, lodě, podvozky automobilů, betonové ...

Klempířství, klempířské práce. Pokrývačství, pokrývačské práce. Tesařství, tesařské práce. Zámečnictví, zámečnické práce. Izolatérství, izolace.

Nákup a prodej: - soustružnické nože, frézy - obráběcí sortiment. Obráběčství. Obrábění kovů, kovoobrábění.

Výroba: -komponenty pro montáž traktorů -náhradní díly. Povádíme: -soustružení -frézování -obrábění -vrtání -i na CNC strojích kovovýroba, zámečnické práce.

Zámečnictví, zakázková výroba. -výroba ocelových kovových konstrukcí, mříže, schodiště, atypické výrobky -nereze, nerez.