Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Zámečnická výroba. Výroba: - ocelové konstrukce.

DIVIZE ULTRASONICS: Prodej, dodávka, servis. -technologie pro ultrazvukové sváření plastů (ultrazvuková svářečka, svářečky na plasty) -obchodní zastoupení firmy RINCO ULTRASONICS, Švýcarsko -dodávka a renovace sonotrody pro všechny technologie -malosériové svařování plastových výlisků (plastové výlisky, plastový výlisek). Certifikát ISO ...

Výroba, prodej: -šití sportovních potřeb-batohy, návleky ledvinky, poštovní brašny, šití na zakázku, obaly, postroje, taktické vesty -technické pryže, technická pryž -polyuretanové dílce a oplášťování válců a kol z PUR -forem, forma, formy pro lisování a výrobu technické pryže -pogumování nádob, válců a kol, včetně dodatečného ...

Výroba, prodej, montáž, servis: -elektrické rozvaděče -přímotopné vytápění -elektroměrové rozvaděče -elektrokotle KOPŘIVA -sálavé topné panely -elektrické konvektory. Elektroinstalace. Revize: -elektrická zařízení. Kovovýroba: -vrata -regály -mříže -plechové skříňky. Zámečnické práce.

Oprava, servis: - osobní automobily - přestavby vozidel - náhradní díly. Zámečnictví, nástrojářství.

CNC obrábění, soustružení, frézování oceli, barevných kovů i plastů včetně povrchové úpravy. Strojní obrábění podle výkresové dokumentace nebo vzoru.

Kovoobrábění, obrábění kovů. Vrtání. Řezání závitů, závitování. Dělení materálu.

VÝROBA: Konstrukce a výrobky: - ocelové a nerezové schodiště a zábradlí - ocelové zábradlí balkónů a lodžií pro panelové bytové domy -ocelové mříže Zařízení pro výrobní a obchodní provozy, zařízení pro restaurační a společenské prostory: - manipulační vozíky pro výrobu oken - ložisková dráha pro výrobní linku - vybavení společenského ...

Stavební činnost. Demolice. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - výrobky ze železa - bezbariérové přístupy. Údržba a správa nemovitostí včetně oprav. Rozvody vody, plynu a topení. Práce: - zámečnické - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Sídlo firmy: - Stonava 1069 (areál NZ OKK), 73534 Stonava.

Kovovýroba. Výroba: - nábytek v kombinaci kov a dřevo: - zahradní soupravy - stoly, lavice, stoličky s opěradlem - zahradní houpací lavice - houpačky - truhlíky, stojany na květiny. Kovové nohy jsou svařované, sedák a opěrky ze dřeva.

Elektromontážní práce, elektromontáže. - elektrorevize, revize elektroinstalace. Drobné zednické a zámečnické práce.

Kovoobrábění frézka, soustruh Zámečnictví - kovářství

Prodej - náhradní díly Veškeré karosářské práce, práce na rovnací stolici Svařování automotoplastu

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Výroba a zpracování skla -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a ...

Práce: -zámečnické -lisování plechu, dělení plechu a materiálů -sváření konstrukcí, vrat, zábradlí a plotů -mytí nákladních a osobních aut*, auta -stříkání spodků -umělecké kovářství. Zemědělská výroba.

Zámečnické práce, zámečnictví. Svářečské práce, svařování. Výroba: - mříže - vrata - ploty - zábradlí - lehké ocelové konstrukce. Velkoochod, prodej, dodávka: - hutní materiál - železo. Autodoprava - dodávková doprava, přeprava: - stěhování.

Umělecké kovářství a zámečnictví, zakázková výroba. Kovovýroba: -mříže -ploty -brány, vrata -zábradlí -krbové nářadí -koše na dřevo -svícny -držáky na truhlíky.

Realizace, dodávka, montáže: - technologické rozvody pro plynná a kapalná média. Provádíme transféry technologických celků. Svařování ocelových konstrukcí. Zámečnictví, zámečnická výroba. Servis, údržba: - technologická zařízení.

Obráběčství. Kovoobrábění, zpracování a obrábění kovových dílů. Programování CNC strojů.

Výškové práce, práce ve výškách. -rizikové kácení stromů (popř. ošetření, prořezávka) -natěračské práce -fasády -klempířské, tesařské a pokrývačské práce -opravy komínů -zábrany proti ptactvu -demolice, demontáže -mytí oken -práce s plošiny -veškeré stavební práce -vyžínaní náletových porostů, travních ploch, sadů vinic i těžko ...

Zámečník Praha, otevírání, montáž, oprava zámků

Řemeslo: -zámečník. Zámečnictví.

Řemeslnické práce: - zámečnické práce, zámečnictví.