Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Poskytujeme připojení k WIFI síti. Služby: -svařování optických vláken -tvorba webových stránek -zámečnická výroba -zabezpečovací systémy -VOIP telefonie -servis a prodej PC.

Činnost: - výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků - povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů - výroba jízdních kol, vozíků pro invalidy a jiných nemotorových dopravních prostředků - zámečnická vároba Výroba: - zdravotnické zástěny - zdravotnické vozíky - převazové vozíky - pomocné vozíky - hotelové ...

Výroba: - strojírenství - stavby strojů a zařízení (dopravníkové pásy, třídiče) - strojní opracování odlitků (temperová, šedá litina, manganová ocel, korozivzdorné materiály) - opracování válcovaných materiálů - energetika (univerzální proudové svorky, závěsné lanové svorky).

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba strojů a zařízení -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Poskytování ...

Nástrojárna, kompletní výroba : - přesné náhradní díly - nástroje - nářadí - přesné elektroerozivní obrábění na strojích Hitachi a Makino, Fanuc - CNC frézování a kovoobrábění - počítačový návrh zhotovovaných součástí provádíme na špičkových pracovních stanicích s pomocí sofistikovaného software - CNC soustružení, broušení - ...

Zámečnictví, nástrojářství: - třískové obrábění.

Klempířství a oprava karoserií. Provádíme svařování elektrickým obloukem.

Zámečnictví, nástrojářství. Provádění svářečských prací metodou TIG a MMA.

Strojírenská výroba, kovovýroba, třískové obrábění, kovoobrábění, CNC: -soustružení -frézování -broušení -vrtání. Zámečnictví. Speciální zakázková strojírenská výroba.

Zámečnické práce, zámečnictví: -obrábění kovů -soustružení -frézování -stříhání plechu do tloušťky 8 mm -ohýbání plechu do tloušťky 2 mm Zakázková kovovýroba: -ruční -strojní. Výkopové práce: -průrazy pod vozovkou.

Svářečské práce, zámečnictví.

Vyrábíme vrata, brány, ploty, stožáry, krbové vlžky, mříže, zábradlí, nerez, schodiště a další.

Výroba a prodej stojanů na kola na všechny běžné typy.

Konstrukční práce - modelování a konstukce. - nářadí a kovové díly - formy pro automobilový a strojírenský průmysl. Kovovýroba: - CNC frézování: - výroba modelů, forem, kokil, opracování odlitků. - CNC soustružení od jednoho kusu po sériovou výrobu. Služby: - programování CAM, CMM - měření ve 3D.

Práce: -průmyslové lakování mokrou cestou výrobků z kovu (ocel, hliník, nerez), plastu, dřeva (vysoký lesk). Výrobní hala SpectroTech Za Humny 926 697 01 Kyjov tel.731209902

Vysekávání a ohraňování plechu. Řezání plechu laserem. CNC řezání laserem - max. 3000x1500x15mm CNC vysekávání a tváření - max. 3000x1500x4mm CNC ohýbání - max. délka 3100mm CNC soustružení max. průměr 200x500mm Svařování metodou TIG, MIG a WIG.

Výroba, internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - klece, voliéry, přepravky na zakázku - pro psy, kočky, ptáky. Máte možnost výběru z různých velikostí klecí, přepravek a voliér pro jiná drobná zvířata.

Kovovýroba Smaltérství Galvanizérství Povrchové úpravy

Nástrojárna. Nástrojářství. Výroba: - nástrojů vlastní konstrukce. Zámečnictví. Zámečnické práce: - obrábění kovů - elektroerozivní obrábění. - broušení - frézování - soustružení - ohýbání - lisování a nástřih materiálu, Výroba: - technické textilie.

Zámečnictví, zámečnické práce, zámečník. Kovovýroba, kovoobrábění, obrábění kovů, svařování: -fréza, soustruh, štosovačka, ohýbačka, ohýbání vinklů, úhelníků -výroba, prodej vrata, mříže, ploty, zábradlí, vrata.. Provozovna: areál MND, Hraniční 268/120, 691 41 Břeclav-Poštorná

Kovoobrábění, obrábění kovů: - CNC frézování - CNC soustružení

Stavební firma. Výstavba, rekonstrukce: - občanské stavby - rodinné domy - inženýrské sítě. Rekonstrukce, přestavby: - byty, bytová jádra Zateplení fasády domu. Práce: - zemní a výkopové - bourací a demoliční - údržba komunikací - malířské a natěračské, malby a nátěry. Montáže, opravy: - rozvody potrubí, potrubní systémy ...

Zámečnictví, zámečnické práce. Kovovýroba. Obráběčství, kovoobrábění, obrábění kovů.

Zámečnictví, drobné zámečnické práce. Nástrojářství, nástrojářské práce. Výroba: - ocelové konstrukce - oplocení - posuvné a samonosné brány - venkovních zábradlí - schody, schodiště.