Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Zámečnictví. Zámečnické práce. Stavební práce. Oprava, servis: - technologická zařízení. Vodoinstalatérské práce.

Zprostředkování práce Řezání a dělení materiálu pomocí pásové pily PEGAS 300X400 SHI - CNC soustružení na soustruhu VIPER VT28BL - 1500 - vrtání pomocí sloupové vrtačky TOS VS32A Svařování pomocí svářečky MIG 445 440A Kovovýroba

Výroba a montáž ocelových konstrukcí: -výroba svařenců, svařování, sváření, metoda MIG, metoda TIG -svařování nerezů -kovovýroba -úpravy projektů -povrchové úpravy kovů -haly, halové systémy, konstrukce -zábradlí, schodiště -zemědělská technika -opravy strojních součástí svárem -posuvné brány, vrata, vrátka -sloupky, ...

Prášková lakovna. Povrchové úpravy: - práškové lakování kovových dílů, ocelových konstrukcí i dveří, vrat a zábradlí. Zámečnické práce.

Zemní a výkopové práce: - vodovody a kanalizace - úpravy a rozvody vody. Přípravné a dokončovací stavební práce. Přeprava stavebního materiálu: - inertní materiály - kamenivo, štěrk, písek. Nákladní autodoprava: - tuzemská, vnitrostátní - do 40 tun. Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů. Výroba: - stavební ...

Výroba - mříže Výroba - vrata Výroba - zábradlí Zámečnické práce

Výroba - kovové komponenty do prodejen. Zámečnictví - interiérové zámečnické práce výroba, kovové komponenty do prodejen.

Strojírenská výroba: - obrábění na klasických i CNC strojích - soustružení - frézování - broušení.

Naše služby: - výstavba rodinných domů - projekční a konstrukční práce.

Kovovýroba. Služby v oblasti CNC obrábění. Přesné obrábění na CNC soustruhu od firmy FERMAT s řídicím systémem FAGOR, který nám jednoduše a efektivně dokáže vyhovět v přesné výrobě s ohledem na produktivitu práce. Kusové i sériové práce menších a středně velkých zakázek.

Statické zajištění budov (statický posudek) technologií HELIFIX: -stabilizace vyboulených zdí, opravy (sendvičové zdivo, sešívání trhlin zdiva) -opravy (cihlové oblouky, překlady, klenby). Výškové práce: -montáže a demontáže technických celků -nátěry a čištění: -natíráme a čistíme všechny druhy střech, římsy, okapy, svody, ...

Návrh, projekt, dodávka: -jednoúčelové stroje -balící stroje -jednoúčelové manipulační stroje (manipulátory). Služby: -projekční práce. -výkup železných a neželezných kovů -doprava kontejnery -kovoobrábění Prodej, dovoz: -mikromleté vápence. Kancelář: -Těžební 2d, 627 00 Brno.

Prodej: - nástroje pro obrábění otvorů, vrtání i zpětné zahlubování Výroba: - závitové frézy i očka a závitová měřidla. Nabídka: - nástroje pro zhotovení vnitřních šestihranů a jiných tvarů na CNC soustruzích a frézkách. Specializace: - zahlubování stupňovitými nástroji a dokončování otvorů.

Výroba lesní techniky - nakladačů. Výroba svařenců. Dělení materiálu na: - CNC pálícím stroji. CNC obrábění.

Služby: -ostraha majetku, osob -přípravné práce pro stavby -úklidové práce -zámečnické práce -pomocné práce.

Výroba, prodej, internetový obchod, eshop, e-shop: - obalové materiály: - bublinkové fólie - stretch fólie - ruční, strojní, PIU - bublinkové pytle, obaly - LDPE, HDPE pytlů - malá kartonážní výroba - kartonové ochranné rohy. Služby: - kompletace výrobků - svařování impulsní svářečkou.

Projekce, výroba, páce: - stavby, inženýring - stolařské a modelářské práce - výroba nábytku -zámečnické a svářečské práce -nerez výroba -voda, topení, plyn

Výroba: - střižné a tvářecí nástroje do hmotnosti 1000 kg - vstřikovací a lisovací formy. Práce: - CNC elektroerozivní drátové řezání - obrábění strojových dílů, vrtání, broušení - 3D měření - CNC soustružení a frézování.

Výroba: -volnoběžky na jízdní kola. Povrchové úpravy kovů: -galvanické chromování a zinkování, niklování. Zakázková strojírenská výroba: -lisování -soustružení -tepelná úprava kovů.

Kovoobrábění. Výroba: - dentální laboratorní pece.

Montáž potrubí a strojního zařízení: - svářeči - potrubáři - zámečníci - práce převážně v Německu, Belgii, Holandsku, Švédsku.

Strojírenská výroba. Strojní obrábění, soustružení. Personální agentura - nabídka zaměstnanců.

Nabízíme služby ve výrobě průmyslového vybavení a v oboru zámečnictví.