Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Zámečnictví, atypická kovovýroba: - kovová schodiště - zábradlí - brány - vrata - ploty - mříže - snowboardové překážky pro snowparky.

Rádiové mobilní systémy: - svařování železem - autokrosová činnost.

Kovovýroba: - příruby - potrubní tvarovky - střední svařence. Stáčení plechů. Tvarové řezání - vodní paprsek, autogen. Dělení materiálů - plazma, plyn, nůžky. Přesné obrábění na CNC strojích.

Výroba: - lisovací nástroje na tváření plechů - vstřikovací formy na Al a Zn slitiny - kovové formy na gravitační lití Al.

Výroba: -střižné a chirurgické nástroje, implantáty a letecké díly

Výroba, práce, řemeslo: - zpracování plechů na CNC strojích - řezání laserem - vysekávání, nýtování, děrování plechů - lisování plechů.

Výroba: - koželužské stroje: - měkčící, mizdřící, štípací, ždímací, žehlící, vyrážecí, postruhovací - náhradní díly - strojírenská výroba: - základní technologické celky. Střední a generální opravy: - koželužských strojů. Práce. - třískové obrábění dílců - svařování dílců z konstrukčních ocelí - ...

Stavební zámečnictví. MONTÁŽ, VÝROBA: - ocelové konstrukce - ocelové palety Reference: - Strojintex IDP, a.s., Liberec - SSŽ Liberec - IMP, spol.s r.o., Jablonec nad Nisou

Zámečnictví, zámečnická výroba. Nástrojářství. Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků. Povrchové úpravy a svařování kovů. Výroba strojů a zařízení.

Služby: - zámečnictví - tesařství - pokrývačství - fasády, izolace.

Zámečnictví a topenářství. Zámečnictví - zakázková kovovýroba - nerezové dílce - přípravky pro automobilový průmysl

Zemní práce. Nakládání s odpady. Zámečnictví a kovové výrobky.

Zámečnictví: -montáž bezpečnostních zámků, přídavných zámků -výroba a montáž mříží dveří, vrat, plotů, bran, schodišť a zábradlí.

Služby: -zakázková a zámečnická výroba -výroba ocelových konstrukcí, přístřešků, mříží, dřevoocelových konstrukcí, vrat, schodišť a plotů.

Výroba - mříže Výroba - bytové doplňky Výroba - ploty Výroba - krbové nářadí Kovářské práce

Zakázková kovářská výroba: - pohony zvonů - ploty, brány, mříže, nábytek, bytové doplňky, krbová příslušenství, dveřní a okenní kování, kliky, panty, tesařské kramle.

Obrábění kovů a plastů na základě technické dokumentace nebo dodaného vzorku. Třískové obrábění - frézování, soustružení, rovinné broušení, broušení nakulato vnější i vnitřní, dělení materiálu, závitování, výroba vnějších i vnitřních ozubení. Chemicko-tepelného zpracování materiálu - kaleni, popouštění, nitridování, cementování. ...

Práce, služby: -zámečnictví -nástrojářství -instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, -elektronických a telekomunikačních zařízení -velkoobchod a maloobchod -montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Práce: - laserové obrábění - opracování kovů - řezání, dělení materiálu.

Obrábění na CNC strojích: - soustružení - frézování. Dělení materiálu. Sériová a kusová výroba.

Opravna obuvi. Oprava obuvi. Prodej: - vložky do bot - impregnace obuvi - stélky, krémy. Výroba: - klíče - jmenovky - razítka. Služby: - broušení nástrojů.

Generální dodavatel staveb Umělecké kovářství: - brány, branky, oplocení budov, mříže do oken a dveří, návrhy oplocení náhrobků, oplocení hřbitovních areálů, zábradlí ke schodišti. -doplňky Výroba, montáž: - ocelové haly. Práce: - zámečnické - kovoobráběcí - umělecké kovářství-strojové. Svařování CO2*. Stavební montáže. ...

Kádrové a poradenské služby v Česku. Zprostředkování: - pracovní nabídky pro zahraničních pracovníky: - výběr práce a podniku dle požadavků uchazeče - sociální, lékařská a finanční ochrana - vyřešení imigrantských, bytových a právních otázek - pomoc při adaptaci a odstranění jazykových bariér - výběr zahraničních pracovníků, ...

Zámečnictví, nástrojářství. Vodoinstalatérství, topenářství. Výroba, projekce: - ocelové konstrukce, sila a zásobníky. Montáže, dodávka: - technologické celky - pláštění a konstrukce střech průmyslových budov.

Povrchová úprava materiálu: -tryskání, metalizace, nátěry. Profesionální antikorozní ochrana ocelových konstrukcí a jejich dílů, ocelových nádob a nádrží včetně nerezových, betonových konstrukcí atd. Poradenství, návrh systémů povrchových úprav, kontrola jakosti včetně předávacích protokolů a záruk na provedené dílo Veškeré povrchové ...