Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Stavebniny. Prodej: -stavební materiál cement, vápno, suché malty -zdící materiály -betonové výrobky -zateplovací systémy -izolace tepelné a proti vodě, odvodňovací systémy HT a KG -střešní krytiny, šindele ONDULINE, GUTTA krytiny -okna, střešní okna -komínový systém SCHIEDEL. Dodávka, montáž, pokládka: -sádrokarton ...

Práce: - zámečnické - soustružnické - frézařské - svářečské. Výroba: - garážová vrata - brány - zábradlí - mříže - komínové stříšky - dvířka do udíren.

Umělecké kovářství, kovářské polotovary, prodej kovářských polotovarů a komponentů firmy Rik-Fer. Nabízíme mříže, ploty, brány, lehké venkovní konstrukce, kovářské polotovary a bytové doplňky v jakémkoliv stylu.

Prášková lakovna: - lakování průmyslových výrobků do celkové délky 3m - předúprava fosfátováním - mokré lakování vodou ředitelnými barvami průmyslové výrobky

Obráběčství -výroba kovových součástek

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství - konstrukce a výroba přípravků a nástrojů - kusové a sériové CNC obrábění

Zámečnictví, strojní zámečnické práce. Nástrojářství, nástrojářské práce. SOS-zámečník. Brno zámečnická pohotovost NONSTOP. Služby: - nouzové otevírání dveří v případě zabouchnutí či ztráty klíčů - renovace dveří po napadení - montáže bezpečnostních dveří - montáže bezpečnostních systémů ATRA - výměna dveří, zámků - otevřeme ...

Zámečnictví. Nástrojářství. Stavební firma. Rekonstrukce, opravy: - mostní příslušenství - elastické mostní dilatační závěry - ložiska.

Kovoobrábění - frézování - soustružení - štosování.

Prodej: -obráběcí nástroje -pilové kotouče -hoblovací nože -předřezávací kotouče -zakázková výroba fréz -ostření a výroba nástrojů pro dřevoobráběcí stroje a kovoobráběcí stroje -broušení nástrojů -výroba stopkových fréz

Zámečnictví. Nástrojářství. Práce: - jádrové a příklepové vrtání: - beton, železobeton, cihla, kamenné zdivo - vodorovně, svisle dolů i pod úhlem - vrty o průměrech (10mm - 600mm) - vrty pro zvedání mostních konstrukcí - vrty pro ložiska na mostní konstrukce - řezání a dělení betonových a železobetonových konstrukcí ...

Zámečnictví, výroba a montáž ocelových konstrukcí. Výroba a montáž bran, branek a oplocení.

Výroba: - ocelové konstrukce. Kovoobrábění. Údržba: - hydraulická zařízení. Svářečské práce. Zámečnické práce. Inženýring.

Kovoobrábění: -CNC obráběcí stroje pro obrábění z tyčového materiálu do průměru 50 mm a přírubovina do průměru 150 mm: - Mazak SQT 6, 10, 100 - Mazak QT 200 - Ebosa 143 -CNC frézovací centrum s maximálními rozměry obrobku 350 x 350 x V 150 mm: - Mazak impulse 30 H - Mazak 510. Bruska na kulato: -maximální ...

Autodoprava - do 3, 5t Elektrikářské práce Topenářské práce Výkopové práce Protikorozní ochrana Zámečnické práce Telekomunikace Vodoinstalatérské práce.

Umělecký kovář a zámečník, zámečnictví a kovářství. Veškeré kovářské a zámečnické práce, zpracování zakázek dle vlastních i dodaných návrhů: - povrchová úprava kovářských prací - netradiční kovářské práce - brány, vrata, ploty - bytové doplňky (věšáky, police, garnýže, zrcadla...) - dekorační předměty, plastiky - dveřní kování ...

TopServis Hořice s.r.o. společnost se zaměřěním na povrchové úpravy: - specializované tryskání broky, drtí nebo pískem - průmyslové nátěry, nátěry lodí, elektrometalizaci a mnoho dalších služeb. Společnost TopServis Hořice s.r.o. může pyšnit mezinárodními zakázkami, kterými si získala dobré jméno nejen po celé Evropě.

Výstavba, stavební firma: - občanské a průmyslové stavby - rekonstrukce. Práce: - zednické - obkladačské, dlaždičské - instalatérské - zámečnické - klempířské, pokrývačské - liniové stavby pro kabeláže.

Kovoobrábění na NC, CNC strojích - výkovky - odlitky (materiál ocel, litina) - barevné kovy - nerez materiál - měření součástí na 3D Mitutoyo.

Stavební firma: - údržba bytového fondu - přestavby bytových jader - GO plochých a šikmých střech - opravy panelových spár - horolezecká technika.

Nástrojárna a modelárna - konstruuje, vyrábí a dodává: - lisovací nástroje - nástroje a díly pro prototypy - kontrolní přípravky. Specializuje se na výrobky pro automobilový průmysl s vysokou náročností na kvalitu. Kusová výroba přesných dílů 5 -ti osé obrábění, 3D CNC obrábění, 3D měření.