Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Práce: - tesařské - klempířské - zámečnické - zednické.

Cestovní agentura. Doprava. Zámečnictví a kovářství.

Práce: - pokrývačské - klempířské - zámečnické - montáž střešních konstrukcí.

Mříže Vrata a branky křídlová i pojízdná, elektrické pohony - garážová vrata Stojany - regály Dveře Schody - zábradlí Zámečnictvíprovádáí - přístřešky

STŘECHY NA KLÍČ: -práce pokrývačské -klempířské -tesařské -zámečnické -instalatérské -montáž střešních oken.

Kovovýroba - schody Klempířské práce Zámečnické práce - kovovýroba (schody).

Zámečnické práce a opravy. Dokončovací stavební práce. Podlahy, garáže, dílny, průmyslové objekty.

Kovoobrábění, výroba, práce, montáž : - CNC obrábění - frézování - CNC broušení - nástroje - formy - náhradní díly

Nákladní doprava Jeřábnické práce Sklenářské práce Řezání a vrtání betonu Demolice - objekty - komíny - mosty Výškové práce Montáž - ocelové konstrukce.

Prodej - ruční nářadí pro opracování plechů Ruční sváření Pálení plechů na laserovém stroji TRUMPF 3030.

Zámečnická a pasířská dílna: -práce s nerezovým materiálem a barevnými kovy -zakázková výroba zábradlí, schodišť, plechových a frézovaných dílců -svařování -povrchová úprava -centrální litinové podnože a podstavce a další.

Ozubená kola Výroba: -čelní, šneková, kuželová, řetězová kola -ozubené hřebeny -řemenice pro ozubené řemeny. Práce: -soustružnické-CNC.

Zámečnická výroba - mříže Jeřábnické práce Práce s manipulátory MATBRO – dosah 7m Zámečnická výroba - zábradlí - plotové dílce Zemní práce - práce se zemními stroji (bagr KOBELCO, UNK 320 LOCUST 903) Výroba - konstrukce hal, přístřešků včetně opláštění - kovové konstrukce Broušení na kulato, na ...

Přeprava - stavební stroje Truhlářské práce Výroba - beton Inženýrská činnost Příprava - pozemní stavby Výstavba - sportovní stavby Výstavba - vodohospodářské stavby Zámečnické práce Výstavba - pozemní stavby bytové objekty, objekty pro školství, kulturu

Kovář. Umělecké kovářství a zámečnictví. Kovotepectví. Opravy historických předmětů z kovu. Výroba: -mříže -vrata, vrátka -hradby -zábradlí -krbové doplňky -svítidla (svícny, lampy) -kování vrat a oken (štítky, kliky, panty) -kovaný nábytek -ostření nářadí a ostatní kovářské práce dle dohody. Pouze zakázková práce.

Kovovýroba: -halové konstrukce -průmyslové konstrukce. Ekologický program: -nádrže -kontejnery (1, 5-80m3). Výroba kovolisovaných dílů pro automobilový průmysl. Zámečnické práce na zakázku. Výroba stavebních prvků.

Obrábění, nástrojárna, frézování: - kovy - plasty - kalené oceli, měkké oceli - výroba jednoúčelových strojů - tvářecí, střižné nástroje.

Kovovýroba. Zámečnictví. Stavební zámečnické práce. Výroba, montáž: - posuvné nesené brány - ocelové konstrukce - madla, zábradlí z nerezu a oceli (schodišťové, balkonové), nerezové zábradlí - stojany na kola, lavičky, poklopy. Drobné zednické práce.

Čištění interiérů automobilů Čalounění Úklidové práce Čištění - koberce Výškové práce Zámečnické práce.

Svařování Tig metodou - hliník-opravy, renovace nerez, titan a jiné, zakázková kovovýroba.

Lakování práškovými barvami kovové předměty Kovovýroba

Lité potěry Sádrové omítky Zámečnické práceopravy, rekonstrukce - kování - lustry

Výroba, prodej a servis - štěpkovače TR70, SM70, TR110 - náhradní díly na štěpkovače Broušení štěpkovacích nožů Soustružení - frézování - řezání pásovými pilami - ohýbání, ... Svařování MAG, TIG Zakázková kovovýroba