Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
POVRCHOVÁ ÚPRAVA KOVŮ, POKOVOVÁNÍ: - ocelové konstrukce.

Eloxování hliníku, duralu, hliníkových slitin. Leštění a eloxování různých bižuterních dílů.

Kovovýroba, prodej: -koupelnová madla -pomůcky pro tělesně postižené -dveřní madla oboustranná. Služby: -povrchové úpravy nerez, smalt práškovými vypalovacími barvami ve škále a stupnici RAL -nanášení nylonové střiže -flokování -sametové povrchy -vytvrzovací pec.

Výroba: -soustružnické díly -skříňové součásti do rozměru 500x300x200 mm -frézy pro dřevoobráběcí stroje -automatové dílce do průměru 40 -ND a přípravky pro kovoobráběcí stroje. Prodej: -frézy na dřevoobráběcí stroje.

Prodej: -přesné výpalky-černý plech 3-200 mm -plazmové výpalky 3-40 mm -tryskání Sídlo frimy: -Rokycany, Čelakovského 194.

Kovovýroba, kovoobrábění - zpracování hliníkových slitin

Práce: - malířské - lakýrnické práce (okna, dveře, zárubně atd.) - zámečnické práce (regály, držáky, vrata, branky atd.) - výškové práce (nátěry, montáže) Výroba cedulí dle požadavků zákazníka (samolepicí fólie, barva)

Výroba, prodej: - nástrojové a rychlořezné ocele zařazené podle ČSN do třídy 19.

Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Výroba těžkých zámečnických prvků. Výroba výpalků (plazma, autogen. Výroba a oprava strojních dílů. Inženýrské služby ve výstavbě. Obchodní činost. Zámečnictví. Mezinárodní, vnitrostátní zasilatelství.

Zámečnictví: - výroba ocelových konstrukcí - provádění zastřešení teras a bazénů.

Kovoobrábění. areál Adast a.s. budova 16

Výroba: - mříže - brány - branky - kovové palety - ploty - jednoúčelové stroje. Soustružení. Frézování. Sváření. Kovovýroba. Zámečnictví. Povrchové úpravy kovů pozinkování, nástřik ochranných barev. Stříhání a ohýbání plechů.

Zámečnictví. Výroba a montáže z oceli a nerezi. Nerezové zábradlí, potrubí, nádoby, ploty, mříže, schody a vrata.

JHKOVOCB Plotové centrum. Plotové centrum, ploty, plotové výplně, plotové konstrukce, výplně pro oplocení, branky, brány, vrata, zábradlí, balkony na panelové domy, stavba oplocení na klíč, oplocení, bezúdržbové konstrukce oplocení, zámečnické výrobky, kované ploty, plastové ploty, dřevěné ploty, výplně se zámečnickými prvky, automatické pohony, ...

Kovovýroba: -naklápěcí systém pro fotovoltaická zařízení -zámky pérové, otočné a speciální -formy ocelové, z TK plátků -soustružení na CNC soustruhu -tváření za studena -zušlechťování oceli (nitridace, cementace, kalení) provozovna: Pěnčín 60 468 21 Bratříkov

Instalatérské a topenářské práce. Svářečské práce. Výstavba, údržba a rekonstrukce: Kotelen, výměníkových stanic, DPS a rozvodného potrubí pro distribuci tepla Zámečnické práce. Rizikové výškové práce. Kácení stromů, mytí oken s pomocí horolezecké techniky. Speciální úklidové práce v průmyslových halách apod.

Dodávka: - strojírenské celky. Provozovna: - Ostrava, Rudná 633/53.

Služby: -svařování plastů -opravy autoplastů -opravy plastových dílů automobilů, LKW, moto, traktorů, čtyřkolek.

Kovoobrábění Lisování termoplastů na vstřikovacích strojích BATTENFELD, KUASY do uzavírací síly 100t

Práce: -zámečnické -kovařina -umělecká zámečnická výroba.

Kovoobrábění -frézování -soustružení na CNC strojích Černění oceli brunýrování -povrchové úpravy k černění oceli -lakování -zinkování

Služby: -instalatérské práce -voda, odpady -rozvody, opravy v rodinných domcích -zámečnické práce -vrata, mříže, poklopy, branky -výměny zámků.

Výroba, prodej: - obuv - lehká pracovní - ochranná - pánská, dámská - určená pro zdravotnictví, lehký průmysl, podniky, léčebny, lázně. Strojírna: - obrabění, frézování, soustružení - zámečnické práce :sváření, ohýbání, dělení.