Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Výroba - ocelové konstrukce Výroba a prodej - překážky pro kynologii a agiliti Výroba a prodej - překážky pro kynologii a agiliti.

již s.r.o. Kovo - Šmerda. Obrábění kovů.

Stavební a bourací a zemní práce zateplování fasád truhlářství a zámečnictví malíř, natěrač elektroinstalace, měření a regulace, hromosvody kominické práce ZTI - voda, kanalizace, plyn.

Leštění kol alu, z hliníku, oceli a mosazi Montáž a opravy zámků - nouzové otevírání bytů

Výroba: -vrtné nářadí pro stavebnictví a geologii -strojní celky (vrtací hlavy, injekční a výplachová čerpadla) -vrtné tyče, šneky, nádoby vrtací -výroba a renovace náhradních dílů pro stavební stroje -strojní třískové obrábění včetně CNC strojů -zámečnická výroba.

- výroba montážního zařízení - kovoobrábění

Provádíme komplexní i drobné opravy domů, bytů, chat či zahrad. Nabízíme elektronické zabezpečení objektů

Havarijní služba: -otevírání bytů, automobilů, trezorů -montáž zámků, -opravy autozámků, výroba klíčů -otevírání kufrů na kód. Zámečnictví.

Provádíme: - kovovýroba - frézování - lisování - soustružení.

Truhlářské práce Výroba, montáž - stavební výplně Broušení nakulato Kovoobrábění (CNC soustružení, CNC frézování, obrážení, ...) Projekce - stavební výrobky ze skla a hliníku - konstrukce zimních zahrad, zavěšených hliníkových fasád

Práce: -čištění okapů -stavební práce na komínech, na střechách -instalatérské práce -zámečnická výroba -stavba a rekonstrukce

Rekonstrukce bytů Stavební práce. Zámečnické práce. Vodoinstalatérské práce.

Výroba: - mříže - vrata - zábradlí - ploty. Zámečnické práce.

Elektro servis, elektrikář: - opravy spotřební elektroniky - instalace elektrických strojů, přístrojů a satelitních kompletů včetně dodávky - opravy elektrických zařízení - zámečnické, stolařské a natěračské práce.

Umělecké kovářství. Zámečnictví. Výroba: - kované brány, ploty, zábradlí, mříže, nábytek, krbové soupravy, interiérové doplňky, lovecké nože apod. Díla realizujeme na klíč dle našeho vlastního návrhu.

Výroba, kovovýroba: - ocelové konstrukce - sloupy, stožáry. Povrchová úprava kovů: - žárový zinek, zinkování - galvanický zinek, galvanické zinkování - prášková barva, komaxit.

Zámečnictví. Kovovýroba z oceli a nařezu: - zábradlí - schodiště - ocelové konstrukce - brány, vrata, ploty - gastro nábytek - nerez kontejnery - polykarbonátové přístřešky. Provozovna: Čelechovice na Hané (bývalé ZD).

Kovářství. - umělecké kovářství - vrata - mříže - brány - zábradlí - kované plastiky - kované brány - ploty - pojezdové brány - oprava nářadí

Opravy, rekonstrukce a modernizace osobních železničních vagónů. Kovovýroba: -výroba strojních součástí -svařování -obrábění. Tryskání součástí ocelovou drtí. Speciální obrábění-dvojkolích kolejových vozidel. Ekologické speciální tryskání-odstraňování nátěrových vrstev.

Zakázkové zámečnictví. - zakázková kovovýroba Vyrábíme atypická schodiště, zábradlí, ocelové konstrukce strojů, z oceli i nerez materiálu, včetně montáží. Provádíme soustružení a frézování. Prášková lakovna až do délky 4 m.

KOVOOBRÁBĚNÍ: - soustružení, frézování - vrtání, hoblování - obrážení drážek - broušení na plocho i na kulato - cementování, kalení Svářečské práce.

Kovovýroba. Soustružnické práce.

Výroba, oprava: - vstřikovací a vyfukovací formy - formy pro tlakové lití - střižné, ohýbací nástroje. Prodej: - lasery - CNC - nástroje. Služby: - broušení - leštění - laserové gravírování - dezénování.

Výroba, oprava: - vstřikovací a vyfukovací formy - formy pro tlakové lití - střižné, ohýbací nástroje. Prodej: - lasery - CNC - nástroje. Služby: - broušení - leštění - laserové gravírování - dezénování.