Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Konstrukce a výroba střižných, tvářecích a lisovacích nástrojů, vstřikovacích a vakuových forem.

Výroba, prodej, servis, velkoobchod, maloobchod: Brýlová pouzdra. - zastoupení firmy OPTOPLAST Londýn Obaly na šperky: - krabičky, pouzdra. Opravy obuvi, brašnářských a podobných výrobků. Reklamní předměty. Šití textilu, koženky, kůže. Bazénová chemie - prodej. Pneuservis: - prodej pneu. Servis - prodej - motocykly ...

Výroba: -prosévací stroje -ocelové konstrukce -stříhání, ohýbání a zakružování plechu do 10mm. Prodej a generální oprava: -chladicí kompresory. Zámečnické práce. Prodej technických plynů.

Lisovna. Výroba, práce: -výlisky, lisování tvářením za studena z materiálů mosaz, ocel, hliník, stříbro, zlato -válcování ozdobných desénů a galerií -kvalitní odmašťování -žíhání, hromadné odhrotování -broušení, leštění.

Galvanizovna. Práce: -závěsové a hromadné galvanické povrchové úpravy -chemické a elektrotechnické pokovování výrobků z mosazi, mědi, oceli, cínových a zinkových slitin a drahých kovů. Základní pokovení a povrchové úpravy: -alkalické a kyselé zlacení -stříbření a ochrana povrchu -rhodiování -paladiování -rutheniování ...

Práce: - vodoinstalatérství - topenářství - zámečnictví - zprostředkování obchodu a služeb - poskytování technických služeb kontakt: Martin Neruda, Milan Kučera

Zakázková strojírenská výroba. - dělení a třídění materiálu - svařování - strojní obrábění - povrchové úpravy.

Zpracování návrhu dílu, zpracování 3D modelu a výkresové dokumentace, výroba formy, ostřih a výroba a zpracování odlitků. Obrábění odlitků na CNC strojích a zajištění případných následných povrchových úprav jako je např.: omílání, tryskání, práškové lakování či KTL- lakování)

Kovoobrábění, nástrojářství. Práce: -obrábění kovu -tříslové obrábění -kovovýroba -frézování -broušení.

Kovovýroba. Práce: -ostření nástrojů -kovoobrábění, mechanická úprava kovu -zámečnictví.

Práce zámečnické, zámečnictví. Výroba a broušení nástrojů: - pily - frézy - vrtáky - nože.

Zámečnické a nástrojářské práce.

Výroba: -rytiny -mosazné firemní štíty -štítky na dveře -orientační systémy do budov -razítka -klíče.

Výroba: -svařované a vázané armokoše do monolitických konstrukcí -stavby průmyslové-sklady, haly -nová nebytová výstavba -stavební ocel Služby: -střih, ohyb, ukládka betonářské oceli a montáž kari sítí o průměru 6-32mm -výroba a montáž betonářské výztuže -železářské práce -stavebně zámečnické práce.

SAMSTEEL je ryze česká společnost, se zaměřením na výrobu a montáž ocelových konstrukcí, schodišt, plotů, zábradlí a veškeré zámečnické činnosti.

Strojírenská výroba: - soustružení - frézování - broušení - řezání. 5-osé CNC obráběcí centrum. 3-D měřící zařízení Call Reiss.

Kovovýroba: -zpracování plechu -stříhání plechu -děrování -ohraňování -ocelová konstrukce -svařování -kovoobrábění -svařování nerez ocelí a hliníku -CNC děrování -pískování -tryskání.

Stavební výroba: -Bočánek František -tel.: 383 355 014 -e-mail: vedeni@prima-strakonice.cz -veškeré stavební práce -občanské, průmyslové a inženýrské stavby -práce HSV -izolace proti vodě -tesařské konstrukce včetně složitých konstrukcí krovů a jiných zastřešení -obklady a dlažby -zateplování fasád -SCHWENK, ...

Výroba: -skružování všeho materiálu, plechů, profilů plocháčů (za tepla, za studena) -ohýbání, lisování a rovnání plechů -stykové svařování -svařování stykovým svárem -lisování plechů.

Stavební, malířské, truhlářské, zámečnické, instalatérské, zemní a zahradnické práce. Malířské a instalatérské služby: - rekonstrukce bytů, rodinných domů, kanceláří, plotů, zateplení budov - malířské a natěračské práce, dekorativní nátěry a nástřiky interiérů i exteriérů z tuzemských i zahraničních materiálů dle vzorníků - mytí a ...

Umělecké kovářství a zámečnictví. Výroba: - brány - oplocení - zábradlí - mříže Veškeré kovářské práce. Výroba lehkých kovových konstrukcí: - schodiště - přístřešky - stavební prvky Výroba z nerezové oceli. - opravy - rekonstrukce - restaurování kovových výrobků. Oplocení s výplní z plastových plotovek Traplast.

Výroba kovových konstrukcí - vodoinstalatérství - topenářství - zámečnictví - nástrojářství - svářecí práce - povrchové úpravy

Výroba: - regály - ploty - zábradlí - balkónová, schodištová zábradlí - lavičky, stojany - skladové regály - záchytné vany - reklamní stojany - billboardy - poutače. Kovoobrábění, drátěný program. Sídlo: Plynárenská 139 753 01 Hranice.

Práce: - kovovýroba - obrábění kovů - zpracování kovů - zámečnictví. Řemeslnické práce: - zámečnické - svářečské.