Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Zámečnictví, zámečnické práce, zámečník, veškeré svářečské práce, stavební zámečnictví. Výroba, prodej, distribuce, dodávka: -vrata kombinace (kov/dřevo) -mříže, ploty -oplocení pozemku.

Našim zákazníkům můžeme nabídnout komplexní řešení zakázky, od vypracování výrobní dokumentace, až po samotnou výrobu takových zařízení, jakými jsou například obráběcí a svařovací přípravky, montážní, kontrolní a měřicí přípravky a další speciální nástroje.

zámečnictví, nástrojářství, kovoobráběčství kontakt: Ing. Vladimír Böhm, Libor Kulda, Karel Zetka

Provádí práce: -zámečnické -svářečské -montážní.

CNC soustružení a kovoobrábění. Výroba a ostření speciálních nástrojů. Prodej nástrojů pro: -závitování -frézování -vrtání -broušení -VBD -upínací nářadí.

Výroba: - formy - nástroje - CNC frézování v 3D.

Stavební firma Kouřík & Jankovský. Stavební a tesařské práce. Zámečnické práce včetně montáže ocelových konstrukcí. Provádí: -statické výpočty, projektové práce -rodinné domky na klíč -rekonstrukce a modernizace objektů -fasády, zateplování objektů -bourací práce, úpravy terénů.

Výroba: -zámečnické práce.

Zámečnictví, zámečnické práce. Prototypová a malosériová výroba v oblasti obrábění kovů a výroby speciálních přípravků. -malosériová a prototypová výroba -formy na plasty a jejich komponenty -výroba upínacích stolů do rozměru 400 mm x 400 mm -CNC frézování -elektroerozivní hloubení do rozměru 200 mm x 300 mm -broušení na plocho do rozměru ...

Kovoobrábění na soustružnických automatech. Nástrojařská výroba. Generální opravy obráběcích automatů .

Výroba: - lisovací stroje a nástroje pro automobilový průmysl - kalibrovací nástroje - střižné nástroje - rovinné a boční střižnice - polystyrenové modely pro lití forem.

Práce: -kovovýroba -zámečnické, zámečnictví, zámečník.

Kovovýroba: - lehké ocelové konstrukce - ozdobné ploty, brány, mříže. Řemeslnické práce: - zámečnické - kovoobráběčské. Umělecké kovářství. Zakázková výroba.

Výroba: - ocelové schodiště, zábradlí - nerezové světlíky, žebříky.

Výroba: - zateplené a klimatizované kontejnery použitelné pro informační technologie. Zámečnictví.

Umělecké kovářství KOVOSTYL, kovovýroba, výroba, prodej: -kovové postele -bytové doplňky -krbové doplňky -jídelní soupravy -konferenční stolky -zahradní nábytek -matrace -rošty -noční stolky -sekční vrata -mříže, ploty, zábradlí -barevné odstíny -ozdobné prvky, kliky -pohony k vratům -návrhy a realizace interiérů ...

Služby: -plazmové splynování -likvidace odpadů -komunální, průmyslový, toxický, biologický, kontaminované zeminy -azbest, žárovky, popílek, použité oleje, maziva -likvidace kotelen a tepláren, elektrických kabelů a příslušenství, konstrukcí, strojních provozů atd., nádrží, v kterých byly uchovávány ropné produkty ...

Výroba: -kovové konstrukce -kotle -kontejnery. Práce: -zámečnické -kovoobráběčské.

Činnost: - svářecí práce - povrchové ůpravy kovů - nátěry kovového materiálu - vodoinstalatérské práce - topenářské práce.

Klempířství: - rekonstrukce střech. Montáž: - vzduchotechnika - klimatizace. Práce: - klempířské - stavební - tesařské - pokládání - šindel Bramac - zámečnické. Kovovýroba. - výroba kontejnerů Prodej, montáž: - plechy -l akované, plastované. Nástrojárna - výroba: - nástroje pro lisy.

Zahradní design z povrchově upravených plechových dílů.