Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Kovoobrábění. Služby: -obrábění-kov*, kovy. Práce: -CNC soustružení a frézování. Kusová i sériová výroba: -řemenice -hliníkové písty -pojezdová kola -čepy a hřídele -opracování odlitků z litiny -opracování nerezi - frézování -vyvažování rotačních součástí do 10 kg hmotnosti -dělení materiálů na automatických ...

Prodáváme svařovací a pájecí materiály, zdroje, autogenní techniku, kukly, upínací techniku, průmyslové odsávání, hořáky a kleště, brusivo, ochranné pomůcky. Nabízíme poradenství, servis, speciální svářečské a pájecí práce. Provozujeme e-shop.

Řezání vodním paprskem. Kovovýroba, zámečnické práce: - dveře, vrata - skleníky - mříže kované okrasné - ploty a zábradlí - schody i točité - zimní zahrady - štíty - bary a barové židličky - rampy - doplňky do koupelen - obklady z nerez oceli a mosazi - krby a krbové nářadí

Servis nástrojů Broušení: -nástroje na dřevo. Opravy: -dřevoobráběcí stroje. Školení, poradenská činnost pro údržbu nástrojů.

Zámečnictví. Instalatérství, topenářství. Montáže, rekonstrukce, opravy: - vodovody a odpady - ústřední a podlahové vytápění. Montáž: - tepelná čerpadla, klimatizace.

Zemědělské stroje a zařízení Hrot - zabýváme se výrobou a servisem strojů pro sadaře - vyrábíme hydraulické hadice i na počkání - prodáváme zemědělské a lesnické stroje - zajišťujeme záruční i pozáruční servis strojů - provádíme zámečnické práce

Služby: -montáže hliníkových oken, dveří, prosklených fasád a ocelových konstrukcí. -zámečnická dílna pro výrobu. -svářecké práce: EN 287-1 111 T BW 6 B t12?5 D60, 3 H-L045 ss nb EN 287-1 135(138) P BW 1.3 S t12?0 PF ss nb EN 287-1 141(142) T BW 8 t6, 3 D48, 3 H-L045 ss nb

Práce: - instalatérské - topenářské - zámečnické - výškové.

Montážní práce, stavební činnost: - výstavba budov, výrobních objektů - údržba budov - zemní práce, stavební práce - zámečnické práce - oprava asfaltových ploch.

Pískování a lakování práškovou barvou: -disky -rámy -kuchyňské předměty -jiné kovové předměty do velikosti 150x150x380 cm.

Kovovýroba: -soustružení -frézování -elektroerozivní obrábění. Strojírenská výroba na zakázku.

Služby: - odmaštění - vodný roztok ekologického odmašťovacího prostředku na bázi tenzidů a saponátů - fosfátování - železitý fosfát zvyšující přilnavost barvy a zlepšujicí odolnost POZOR! neposkytuje antikorozní ochranu, pouze zvyšuje přilnavost barvy k povrchu! - lakování - kovový materiál (hliník, železo, ...

Naše služby: - strojírenská výroba zakázková.

Výroba, ostření, distribuce: -nástroje -nářadí -řezné nástroje pro kovoobrábění.

Práce: -instalatérské -topenářské -zámečnické. Opravy, montáž: -měřidla.

Zámečnictví a kovářství.

Povrchová úprava výrobků: -tryskání - odstranění nečistot, nátěrů -metalizace - žárové stříkání kovů -nátěrové aplikace - vysokotlaké stříkání, airless, štětkování, válečkování. Autodoprava.

Práce: - soustružnické - frézařské.

Služby v oblasti CNC obrábění a strojírenské výroby.

Povrchová úprava materiálů. Prášková lakovna. Likvidace nebezpečných odpadů.

Kovovýroba, zámečnická výroba. Svařování. Kovovýroba.

Povrchové úpravy kovů: -prášková lakovna -barvy dle vzorníku Ral, výběr z více než 100 odstínů zdravotně nezávadných barev (metalíza, mat, mix) -venkovní (protikorozní) a vnitřní barvy -lakování odolné proti ohybu -rozměry vypalovací pece: D-3, 5m, Š-1, 5m, V-2, 2m -tryskání, pískování ocelovou drtí.