Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Centrum obchodu a služeb: Maloobchodní prodej : - textil - nábytek - stavebniny - stavební bazar. Služby: - opravny ledniček a mrazniček - zámečnictví - malířské a natěračské práce.

Výroba ocelových konstrukcí - zámečnické práce - autoklempířské práce

Zámečnictví Práce: -zámečnické -zámky -trezory -nouzové otvírání dveří -zabezpečování bytů. Služby, opravy: -montáž bezpečnostního kování, zámků a závor -nouzové otevírání včetně pokladen a trezorů.

Stavební společnost. Projektová činnost: -projekty dopravních staveb -zaměření pozemků -komplexní vypracování zadání staveb. Stavební práce: -zednické a štukatérské -obkladačské -instalatérské -zámečnické -tesařské -lakýrnické -podlahářské -demolice budov -protiradonová opatření -sanace zdiva. Znalecké posudky cen a ...

Umělecké kovářství. Výroba: -kované schodiště, ploty, svícny, krbové doplňky. -kované plastiky.

Výroba odlitků slévárenskou technologií, včetně modelového zařízení a opracování kovů.

Obrábění kovů. Výroba rotačních součástí. Vrtací a jenoduché frézovací operace na CNC strojích, povrchová úprava součástí. Zakázková výroba pro automobilový průmysl. Držitel ISO 9002.

Činnost: - kovoobrábění - elektroerozivní řezání AGIE - CNC frézování - frézování - tvarové broušení a soustružení

Výroba: - lemovací prvky na stavby ze sendvičových panelů - klempířské prvky - zakázková výroba zámečnických prvků Ohraňování plechů

Výroba, montáž: - ocelové konstrukce. Svařování. Frézařské a soustružnické práce. Lakovna - povrchová úprava: - tryskání, průmyslové nátěry a metalizace.

Výroba a konstrukce: - speciální stroje na zakázku - díly pro automobilový průmysl - čelní brusky na dřevo, plast, hliníkové slitiny. Kovoobrábění. Zámečnická výroba. Obchodní zastoupení firmy ROJEK. Výroba z nerezavějících ocelí. HYdraulický upínací systém. Grilovací zařízení.

Výroba: -kuželová kola systém Gleason -broušení Niles -šneky, šneková soukolí -řetězová kola -vnitřní a vnější ozubení m1-10 alfa15°20°30° -evolventní drážkování hřídeli, možnost i v palcovém (diametrálním) modulu.

Zámečnictví: -zámky -mříže -ocelové konstrukce -kování -zabezpečovací prvky -oplechvání pletivových sklepních boxů -vrata, vrátka -rekonstrukce balkonů -svařování -další zámečnické práce -otevírání bytů, aut, trezorů.

Pokrývačské, klempířské práce: -drobné zámečnické práce -zednické a tesařské práce. Montáž vzduchotechniky.

Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -instalaterské, vodoinstalační -topenářské, topení -zámečnické.

Nástrojárna a servis. Konstrukce a výroba : - upínací adaptéry a desky pro stavební stroje - čepy a pouzdra pro stavební stroje - lžíce pro stavební stroje - výroba upínačů - speciální díly, náhrady origo dílů - lisovací nástroje - přestavby strojů Prodej : - gumové pásy na stavební stroje - zuby a zubové systémy pro lopaty ...

Služby: - CNC obrábění - kusová, sériová výroba na soustruzích.

Zámečnictví: -ocelové konstrukce -mříže -vrata -oplocení -schodiště i točité -kovový nábytek.

Pobočka - pálící centrum. Služby: - pálení ocelových výpalků na CNC strojích - dělení tyčového materiálu - dělení za studena válcovaných svitků do přesných formátů - dělení nerezového materiálu.

Kovovýroba, kovoobrábění, soustružení, svařování.

Provádíme: -zámečnické práce -údržby strojů a zařizení v závodech a organizacích -opravy bazénů -lepení fólií metodou za studena -svářečské práce.

Práce: -vodoinstalatérské -topenářské -plynařské -zámečnické

Kovovýroba. Výroba: -speciální výrobní zařízení a nářadí -nerezový materiál -barevné kovy