Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Truhlářství. - firma zabývající se dřevovýrobou a zámečnickou výrobou

Nástrojárna. Výroba: - příchytky pro upevnění a vedení potrubí.

Výroba odlitků z šedé litiny GG15-25 o rozměrech do 1000x1000mm a hmotnosti do cca 100kg. Strojní litina: -pojezdová kola, řemenice, díly převodovek, čerpadel, zemědělských strojů, kladky, závaží aj. Kamnová litina: -rošty, krbové vložky, díly různých topidel, pláty, rámy, dvířka. Ozdobná litina: -pro městský mobiliář ...

Kovovýroba. Strojírenská výroba: -sváření -CNC obrábění -mokré lakování (stříkání barev).

Zámečnictví. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Pronájem nemovitostí včetně služeb. Ekonomické a organizační poradenství.

Zakázkové pracoviště pro tvarové řezání vodním paprskem. Libovolný tvar z jakéhokoliv materiálů. Ocel, nerez, mosaz, hliník, sklo, keramika, kámen, mramor, plasty, guma, papír, dřevo.

Výroba: - nástrojů, nářadí - vstřikovací formy - nástroje. Nástrojářské práce: - ostření - opravy nástrojů - opravy forem - elektroerozivní obrábění, hloubění a řezání - obrábění na CNC strojích.

Poradenství: -v oboru dělení materiálu -třískové obrábění a svařování -technologické a technické poradenství ve strojírenské kovovýrobě.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Kovovýroba. Výroba z nerezového materiálu. Svařování kovů. Práškové lakování. Sídlo firmy: - Albrechtická 1791/178, Krnov.

fa MORAMA Výroba psích bud a kotců. Zámečnictví. Výroba výrobků ze dřeva.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -hutní materiál -ocelové plechy -profily, trubky, jekly. Přesné výpalky. Přesné dělení kovových materiálů tl. 0, 5 až 450 mm. Úkosování pro svary. Tryskání. Svařování. Doprava výpalků. Značení středů, otvorů, které nahrazuje práci rýsovače, zámečníka s přesností 0, 2 mm. Vše v destinacích: Plzeň ...

- zateplení fasád - revitalizace panelových domů Hradec Králové - domy na klíč - zelená úsporám - výměna oken a dveří - odvětrávané fasády - rekonstrukce a stavba domu - hrubé stavby - fásády - projektová dokumentace - kovovýroba - oprava lodžií a teras - dodávka stínící techniky - plastová okna

Čechlovský Jaromír - KLEMPOS Práce: -klempířské -zámečnické. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin. Výroba zámků a kování. Dokončovací stavební činnosti.

Kovářství, kovářská výroba: -ozdobné i jednoduché mříže, zábradlí -kovové doplňky do interiérů - ozdobné tyče na záclony, kovový nábytek, svícny apod. -ozdobné držáky na květináče a truhlíky

CNC obrábění Prodej, servis: - obráběcí stroje.

Nákup, prodej, export, import: -hliníkové odlitky lité do pískové formy, lití do kokil, tlakové lití -šedá litina -zápustkové výkovky -ocelové svařence -tvárná litina -kompletní mechanické zpracování, soustružnení, frézování -povrchová úprava všeho druhu. Výroba, export, import zboží pro následující obory: -tepelná ...

Kovovýroba. Povrchová úprava kovů: - práškové lakování, komaxitování, Komaxit (do 2 m).

Práce: - stavebně zámečnické. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - dílce nových i rekonstruovaných domů - brány, branky, vrata - zábradlí a schodiště - ploty a ohrady z kovových materiálů.

Práce: -stavební -tesařské -klempířské -zámečnické Stavební středisko: -Úpice, Palackého 344, tel.:499781341. Pila: -Havlovice 219, tel.:499781450. Maratonklub-kavárna, cukrárna: -Úpice, Palackého 344, tel.:499882115.

Práce: - zámečnické-veškeré, zámečnictví - svářečské. Montáž: - strojní díly - konstrukce. Výroba: - ocelové konstrukce - výsypky.

Zámečnictví, kovářství. Výroba: - kované ozdobné ploty - bezpečnostní mříže - brány (křídlové, pojezdové) - zábradlí (schodišťové, balkonové) - kované polotovary vlastní výroby pro zámečníky a kováře.

Oprava, svařování, zpracování: -plasty.