Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Zlatnictví. Oprava, prodej-zlaté šperky. Výroba, oprava, servis: -elektrická saunová kamna, prodej saun -klimatizační jednotky do hutních provozů. Nábytkové kování. Povrchové úpravy: -zinkování -niklování -systém KOMAXIT. Kovovýroba, lisování, strojní obrábění. Výroba nástrojů a forem.

Umělecké kovářství. Práce: -kované brány, ploty, zábradlí.

Opravy: - zemědelských strojů a motorů, hydraulických vík a pístnic. Výroba: - ocelových konstrukcí. Nabídka: - zámečnických a soustružnických prací.

Kovovýroba: - ocelové konstrukce - kovové interiéry - zámečnické prvky - zámečnictví - ocelový švýcarský systém Jansen - požární uzávěry - kovovýroba - nerez, mosaz, ocel, hliník.

Činnost: - elektroerozivní drátové řezání - elektroerozivní vrtání

Strojní a stavební zámečnictví, zakázková výroba z nerezu a oceli: - atypická výroba z nerezu a hliniku - nerezová a ocelová schodiště a zábradlí - výroba nerezových vozíků - výroba atypických nerezových a hlinikových konstrukcí - okenní nerezové zábrany - výroba hliníkových skládacích nájezdů pro motocykly a čtyřkolky - sváření ...

Služby: - stavební činnost - montáž sádrokartonů - vodoinstalace, plynoinstalace - klempířské a pokrývačské práce - rekonstrukce - zámečnické a kovářské práce Správa budov: TEL.: 585 054 066 Výroba, nákup, distribuce: - tepelná energie TEL.: 723 692 672 Projekční práce: TEL.: 585 054 467 Reality

kovoobrábění - frézování do 800x600mm

Kovovýroba. Provádění kovoobráběčských prací včetně úpravy povrchů.

Zámečnická výroba, montáž: - krovy - rampy - zábradlí - reklamní panely - ocelové konstrukce - dveře, vrata, brány, branky, výklady, mříže - schody (i točité), zábradlí - kontejnery.

Výroba, poradenství, studie: -žárově zinkované stožáry veřejného osvětlení a stožáry, (sloupy) světelné signalizace(semafory...), vlajkové, rozhlasové, hromosvodové stožáry dekorativní, reflektorové, pro dopravní značení -stožáry stupňovité, kuželové, osmihranné, historické stožáry a svítidla, sadová a silniční ...

Výroba, montáž a prodej: - markýzy - garážová vrata - vjezdové brány - předokenní rolety - bezpečnostní mříže - venkovní žaluzie - interiérové žaluzie. Zámečnické práce.

Technickou správu a údržbu nemovitostí. Montáže, opravy a zkoušky: - vyhrazená elektrická zařízení. Revize: - elektrické spotřebiče - elektroinstalace a hromosvody. Zámečnictví. Čištění interiérů a exteriérů budov, čištění oken, úklid chodníků. Malířské a natěračské práce. Pokládání podlahových krytin. Montáž a periodické ...

Strojní opracování kovů a plastů. Práce na NC a CNC strojích. Kovoobrábění, frézování, broušení, soustružnické práce, soustružení NC a CNC stroje. Soustružení na automatech. Zajištění: - galvanické pokování zinkem - chromování - komaxitování - kalení - indukční kalení - žíhání.

Zámečnictví, umělecké zámečnictví. Povrchová úprava. Kovoobrábění, svařování, lisařské práce.

Zámečnictví. Výroba klíčů. Broušení nožů a nůžek. Otevírání bytů, zámků, trezorů. Montáže, opravy a prodej: - bezpečnostní dveře - bezpečnostní kování - bezpečnostní závory - bezpečnostní soupravy - trezory - zadlabávací a visací zámky - dveřní zavírače - cylindrické vložky - průmyslové zámky - nábytkové zámky - ...

Výroba strojírenská: -komponenty pro automobilový, elektrotechnický, telekomunikační, letecký, potravinářský či hodinářský průmysl: -spojovací materiál -statorové, rotorové plechy. Lisování a přesný střih, tváření kovů.

Záměčnická výroba: - strojní zařízení - dopravníky - prosekávací zařízení - zakázková výroba dle technické dokumentace. Strojní výroba: - střihadla - rozhýbadla - formy.

Zámečnictví. Výroba a prodej kol. - kolečka ke stolům - kolečka k vozíkům i ručním - kolečka k přepravníkům - kolečka ke kovovým konstrukcím - různé velikosti a provedení - pojezdová kola a kolečka. Ubytování. - ubytovna. Strojní výroba.

Práce, výroba, kompletace, prodej: - kovovýroba, - odmašťovací mycí stoly pro vodou ředitelné odmašťovací kapaliny.

Vodoinstalatérské, zámečnické a truhlářské práce.

Výroba, recyklace: - skla, sklo. Zámečnické práce.

Výroba a dodávky: - sklolaminátové ohradníky - vstřikovací formy na plasty - výrobky dle požadavků zákazníka