Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Služby: - opravy zemědělských strojů, techniky - svářečské práce.

Výroba: - formy - nástroje. Práce: - zakázkové kovoobrábění.

Zámečnictví Výroba: - zámečnická - kovovýroba. Zpracování nerezu a hliníku.

Výroba, prodej: -rylovací matrice JAZZ.

Služby: - broušení nástrojů (nástroje), nářadí. Nabídka soustružnické a frézařské práce.

Obráběčství CNC - frézování Soustružení Výroba rotačních škrabek na PP trubky

Zámečnictví -zámečnické práce

Rytectví, rytec. Řemeslné práce: -rytecké práce do kovů (mosaz, dural, ocel) a plastů Rytí, rytiny na strojích MIMAKI: -štočky především vhodné pro ražbu do kůže např. (diáře, vazba knih, reklamní předměty aj.) -rytiny na ražbu slepotisků -plastové orientační systémy -firemní kovové tabule. Rytiny: -na pečetidla -na ...

Zámečnictví, nástrojářství. Prodej potravin.

Teplofikace do 4 MPA. Vodoinstalace: -rozvody -klasické -plastové. Rozvody stlačeného vzduchu. Tlaková zařízení: -revize -servis. Zámečnické práce. Pobočka: -Sokolov, Křížová 118 telefon 352601271.

Kovovýroba: - kovovýroba na zakázku - soustružnické práce - lisování - obrábění.

Zámečnictví - výroba zámků a kování

Zámečnické práce: - vrata - ploty - posuvné brány Výroba: - ocelové konstrukce.

Práce: -stavební zámečnictví.

Výroba drobného kovového zboží.

Trhací, vrtací práce. Instalatérské práce. Řezání a vrtání betonu a železobetonu diamantovou technikou. Stavební práce.

Strojírenská výroba: - kovoobrábění nerotačních součástí na CNC strojích - programování CNC strojů - prodej strojních zařízení a nástrojů - technologické projekty - školení CNC programátorů i obsluhy. Sídlo firmy: Česká Kamenice

Metalplast Výroba: -technické výlisky z plastů -vyfukované díly (auta) -gumové výlisky (auta). Nástrojářské práce: -opravy forem -úpravy a výroba nových forem (maximálně 1500kg) Výrobky: -dle výkresů nebo samostatného výlisku -vyfukované nádoby do 40l. Základní strojní vybavení -soustruhy, frézy, bruska, nástrojová ...

Práce: -zámečnické -kovovýroba -výroba ocelových konstrukcí -konstruktérské práce -montážní práce -opláštění. Opravy a renovace strojů a zařízení.

Výroba: - pevné a průžné uložení a zavěšení potrubí, - konzoly a nosníky ocelových konstrukcí pro uložení, - atypické uložení potrubí, - řezání plechů na CNC stroji, - jednotáhlové a dvoutáhlové závěsy, - kluzné a přivařovací podpěry, kotevní stojany, - pružinové podpěry, - třmeny, pouta, - objímky a další komponenty.

Výroba, prodej, servis: - lisovací nástroje - náhradní díly - montážní přípravky - jednoúčelové stroje Oprava, servis: - kompresory Prodej: - digitální odměřování polohy ( moderní systém pro sledovaní pozice obrobku nebo obráběcího nástroje )

Rytectví, gravírování, ruční rytí. Aplikujeme laser na kov, sklo, dřevo, plast a kůži. Vyrábíme cedule, orientační systémy, raznice, ražbu, razítka, odznaky, klíčenky, vypalovadla, pečetě, plomby, formy, urny a šperky.