Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Výroba zámků a kování. - kovovýroba

Výroba zámků a kování. Kování, lisování, ražení, válcování, protlačování kovů; prášková metalurgie.

Pískování. Výroba stavebně truhlářská a tesařská. Povrchová úprava a zušlechťování kovů.

Výroba: -nástroje pro ohýbání trubek -součásti pro rotační ohýbačky trubek -trny -vyhlazovače -nástrojové sady -nástrojové sady patrové a formované -nástrojové sady pro speciální tvary trubek a profilů.

Vstřikování plastů a montáž na zakázku. Firma je certifikována systémem řízení jakosti dle ČSN ISO 9001:2000. -zakázková výroba vstřikovaných dílů -komplexní servis: -výroba forem, technické konzultace, výroba a následné opracování dílů kompletace polotovarů a výrobků.

Kovovýroba: -zámečnictví, soustružení, frézařství -výškové práce -autodoprava do 5tun.

Zámečnictví - kované brány - nerezové zábradlí

Činnost: - zámečnictví - CNC obrábění - rotační i nerotační součásti.

Obrábění kovů: -soustružení -frézování -broušení na kulato -kalení -povrchová úprava kovů.

Práce: -zámečnické -topenářské -instalatérské Výroba: -houpačky zahradní lavičkové -dvířka plynoměrů -vozíky na popelnice -stojany na kola -plechové skříně na nástroje a materiál.

Euromeg Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, servis, oprava : GARÁŽOVÁ VRATA : - výklopná - sekční HORMANN, TECHNOPARK - průmyslová vrata HORMANN - otočné a posuvné brány - automatické a dálkové ovládání NICE, FADINI, HORMANN - automatické závory, parkovací systémy - stavební kování a komponenty k výrobě bran, mříže - zámečnické ...

Výroba: -zdravotnický nábytek -kovový nábytek -zakázková kovovýroba.

Firma BOPPE dodavatel ohradových pletiv a příslušenství: - pletivo BUCHLOVAN - pozinkované a potažené PVC - pletivo MORAVAN – pozinkované napínací, vázací a ostnaté dráty - plotové sloupky s příslušenstvím branky a brány, plotové dílce a rámy - chovatelská, okrasná, sportovní a lesnická pletiva - průmyslová oplocení - ...

Laserové pálení a lisování kovů za studena. Zabýváme se výrobou ocelových konstrukcí a kovových součástek.

Práce zámečnické, svářečské, kovoobráběcí, lakýrnické a montážní.

Zámečnictví, zámečník, zámečnické práce: - vinařské stroje - nosné konstrukce - vrata, brány - zemědělská technika.

Metalizace. Povrchová úprava materiálů. Ptryskávání pískem a pokovování - zinek, mosaz, bronz, hliník.

Kovárna zápustkových a volných výkovků, konstrukce a výroba výkovků a výlisků, konstrukce a výroba tvářecího a kovacího nářadí, tepelné zpracování kovů, dělení hutních polotovarů, povrchové úpravy kovů.

Strojírenská výroba: -kovoobrábění a soustružení na CNC. Výroba: -ozubená kola modul 0, 2 - 2 na švýcarských odvalovacích frézkách. Ozubení přímé, šikmé, šneková kola, šneky, řemenová kola atd. -Drobného 66, 602 00 Brno mobil 602 965 046 email: zdenek.suba@email.cz

Zastoupení rakouské firmy Mould & Matic Solutions GmbH v ČR. Nástrojářství. Výroba, velkoobchod, prodej: -nástroje -vstřikovací a tvarovací formy pro plasty -automatizačních zařízení. Generální opravy: -forem, strojů a zařízení.

Práškové lakování železa a hliníkových velkých i malých dílů o rozměrech až 6000 x 2500 x 600 mm. Povrchová přeúprava Zn fosfátem a bezchromová pasivace u hliníkových dílů. Nabízíme zámečnickou výrobu, sériovou výrobu ocelových konstrukcí a dílů.

Kovovýroba: -klasická výroba z nerez oceli -svařování nerez materiálů -výroba strojů a zařízení z nerez oceli pro potravinářský, chemický a farmaceutický průmysl -výroba plnicích, balicích strojů a technologických zařízení -výroba atypických interiérových a exteriérových prvků.