Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Rekonstrukce, montáž, servis: -zámečnické práce.

Strojírenská zakázková výroba, kovovýroba, kovoobrábění, obrábění kovů, kovoobrábění dílců: - obráběné materiály: - oceli jakostní 11 - 19 - silon, plasty - hliník Al - mosaz - bronz - strojní vybavení: - horizontální vyvrtávačka - broušení na kulato - soustru - vrtačka-radiální 4, sloupová - svařování - padací ...

Záměčnictví. Výroba a montáž: -garážová sekční vrata -vjezdové brány křídlové -vjezdové brány posuvné kolejové nesené bez dotyku země -možnost elektrických pohonů včetně dálkového ovládání a zabezpečovací elektroniky ke všem výrobkům. Služby: -přesné řezání ocelí.

Práce: -zámečnické. Výroba: -kovová vrata. -kovový nábytek.

Nástrojářství. Výroba: -lisovací nástroje -CNC obrábění.

Ocelové konstrukce a technologie. Kompletní dodávky, včetně zajištění projektů, spodních staveb a montáže: -ocelové konstrukce staveb -skladové haly -průmyslové objekty -zámečnické konstrukce -polykarbonátová skla -kovové-skleněné -fasády -portály -interiéry -světlíky. Zámečnictví: -pojízdné brány -okrasné mříže, ...

Služby: - fasádnické práce - zateplování budov, systémem ETICS - veškeré povrchové úpravy - rekonstrukce bytových jader - sádrokartonářské práce - zednické práce.

Činnost: - zámečnictví - kovoobrábění

Zámečnictví. Zámečnické práce. Výroba: - klíče a autoklíče. Nouzové otevírání dveří bytů a automobilů. Prodej: - bezpečnostní kování a zámky. Broušení nožů a nůžek. Sídlo firmy: - Česká 1277/19, Bruntál.

Zámečnictví. Kovovýroba, obrábění: -kovová vrata, ploty, police, mříže, schodiště, zábradlí, zahradní krby, grily, udírny, teplovzdušná kamna a krby na dřevo i kachlové provedení -ocelové stavební konstrukce -krbové vložky na míru do stávajících krbů. Práce: -frézařské -soustružnické -lisařské lisování ...

Kovářství a zámečnictví. Výroba, montáž: -vrata -brány, automatické pohony bran -oplocení -mříže -zábradlí -ocelové konstrukce.

Služby: - výroba laviček - zámečnictví - výroba pískovišť, pískoviště

Stavební práce: - tesařské - zámečnické - plynařské. Zateplování budov.

Pohostinství: -restaurace. Služby: -ubytování: -motel. U silnice E-50. Práce: -zámečnické -natěračské a malířské.

Zámečnictví. Výroba: -zámky, kování.

Výroba, oprava, restaurování: - historická svítidla. Výroba: - atypická svítidla - doplňkové předměty z kovů, dřeva, skla a keramiky. Výroba, restaurování: - umělecké kování a zámečnictví - sakrální a liturgické předměty. Umělecké sklenářství: - vitráže - malba na tabulové sklo. Návrhy a realizace: - informační soustavy ...

Výroba: - spojovací dílce - přípojky svařitelné, šroubovací - matice - hrdla - duté šrouby. Válcování závitů, vrtání. Kovovýroba, kovoobrábění.

Výroba: - motorové šrouby - kolové šrouby - čepy kola - lisy - nůžky pro dráty - kovoobrábění

Výroba z nerezu: - brány a vrata - Výroba z oceli: - ocelové konstrukce - schody, balkony

Montáž: -garáže, sklady, dílny, prodejny -opláštění a zateplení budov -lehké ocelové konstrukce-i výroba -stavebně zámečnické práce. Do 14.12.2011 provozovna na adrese České Budějovice, Vodní 21.

Zámečnictví. Montáž: -ocelové konstrukce. Demontáž i montáž: -střešní plechové krytiny.

Autoservis, autoopravna. Oprava vozidel: -autoklempířské práce -všechny druhy automobilových karoserií -svářečské práce.

Služby: - klíčová služba - nouzové otevírání zámků - montáž žaluzií - údržba nemovitostí.

Kovovýroba. Provádí: Zakázkovou i sériovou výrobou. Hlavní činností je svařování ocelových konstrukcí v ochranné atmosféře metodou MIG/MAG. Vyvoj, úpravy, výroba a opravy speciálních přepravních palet pro transport kovových i plastových dílů s pevným uchycením, převážně pro automobilový průmysl. Na deseti svařovacích pracovištích vyrobíme ...