Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -žaluzie -výklopná garážová vrata HORMANN -shrnovací dveře a stěny -skříně na míru s posuvnými dveřmi (možnost splátkového prodeje). Služby-řemeslo: -truhlářství -zámečnictví -izolatérství.

Kovoobráběčství. Strojírenství : - cnc soustružnické práce - cnc soustružení - frézování - vrtání - výsek - řezání závitů - dělení materiálu.

Práce: - kovovýroba, umělecké zpracování kovů - umělecké kovářství - umělecké zámečnictví - ploty, zábradlí, mříže, brány, dveře, vrata.

Strojírenská firma. Zakázková výroba (kusová, malosériová, sériová): - kontejnery (specializované, obytné, nákladní) - nerezová výroba pro různé segmenty průmyslu (potravinářský, chemický, medicínský). Práce: - obráběčské, obrábění - svářečské, svařování.

Zámečnické práce, zámečnictví: - speciální mříže do žákovských šaten - výroba - ploty, vrata. Instalatérské práce, instalatérství. Topenářské práce. Kompletní montáž topného systému.

Zámečnictví. Výroba: - ploty - brány - schodiště.

Zámečnictví, zámečnické práce.

Služby: -strojírenská výroba -mechanická výroba -kovovýroba -soustružení do maximální délky 2000mm a maximálního průměru 500mm -vrtání do 50mm -frézování -sváření elektrickým obloukem i plamenem -kalení a pískování. Všechny práce jsou prováděny z vlastního materiálu nebo dodaného zákazníkem, kdy poskytujeme všechny ...

Instalace průmyslových strojů a zařízení Kování, lisování, ražení, válcování a protlačování kovů; prášková metalurgie Výroba zámků a kování Silniční nákladní doprava

Instalatérské práce Výroba zámků a kování

Zemní práce. Pronájem, půjčovna, opravy: - stavební jeřáby. Vnitrostátní silniční nákladní doprava. Mezinárodní kamionová doprava. Zámečnické práce. Opravy vozidel a strojů.

Prodej, maloobchod: -pletivo -garážová vrata. Stavba: -ploty. Zámečnické práce. Obklady: -břidlice.

ZEVETA MACHINERY Výroba,vývoj: -díly pro automobilový průmysl -lisovna: -lisostřikové hliníkové součásti -hlubokotažné výlisky -ohyby prostorově tvářené -povrchové úpravy,odmašťování -fosfátování,chromátování,moření -omílání,žíhání v šachtových pecích -stříkání laků na poloautomatech -vypalování laků,potiskování ...

Kovoobrábění: -obrábění dílců na klasických strojích -CNC obrábění -broušení na plocho i kulato -drobná automatická výroba -malosériová výroba -zakázková výroba -obrábění oceli, nerezu, mosazi, hliníku -obrábění do průměru 400mm a do 100kg váhy -hřídele, kola, dílce -součástky pro speciální stroje -tiskařské ...

Výroba, kooperace ve výrobě odlévané díly, obrábění. -odlitky, odlitek ze slitiny hliníku -odlitky ze slitin mědi -odlitky z olova -odlitky jiné slitiny -modelová zařízení Zajišťujeme: -komplexní dodávka součástek, součástky -náhradní díly na bázi odlitků z oceli slitin i barevných kovů v sériích i jednotlivé kusy. Poradenství při ...

Práce: - instalatérské práce - svařování elektrickým obloukem.

Nožířství. Broušení: - nože a nůžky. Výroba: - klíče, autoklíče. - autoklíčů. Prodej: - zámků.

Zámečnictví. Práce: - zámečnické - zámečnické - stavební. Výroba: - vrata, branky -skleníky - konstrukce - přístřešky - zámků, kování.

Služby: -servis stavebních strojů a nákladních vozidel -zámečnické práce -servis na hydraulické ruce.

Služby: -zpracování plastů na vstřikovacích lisech, do hmotnosti 1 kg. Výroba: -lisování kovů, stříhání plechu -výlisky a komponenty -formy, nástroje.

Zámečnictví, zámečník, kovářství, kovovýroba a svářečské, svářecí práce, obrábění kovů, obráběč, kovovýroba-vrtání, soustružení, frézování a broušení. Zakázková výroba: -brány, vrata, ploty -okenní, dveřní a balkónové mříže -speciální stroje pro výrobu svíček, svíčka -speciální stroje pro truhláře, truhlářské lisy, dřevoobráběcí ...

Kovoobrábění. Nabízíme: - obrábění materiálu na soustružnických automatech do průměru 40 mm. - CNC soustružení - Broušení bruslí, nožů a nůžek Výroba: řemenice, hřídele, čepy, pouzdra, z oceli, silonu, z nerezu i ze dřeva

Výroba: - střižné a lisovací nástroje - formy pro plasty a pryž - zlatnické nástroje a výrobky potřebné k ražení - hydraulické bloky - svařovací, upínací a měřící přípravky - nástroje pro důlní mechanismy - atypické soustružnické nože - kovoobrábění - náhradní díly pro železniční kolejová vozidla.

Kovovýroba a zámečnictví. Výroba, montáž a oprava: - schody, vrata, mříže, oplocení - bezpečnostní kování - ústřední topení - kovové doplňky bytů, skladů, prodejny (police a regály). Prodej: - hutní materiál.