Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Kovovýroba: - lisování - kovové výlisky. Řemeslnické práce: - zámečnické, zámečník, zámečnictví. Provozovna: - Veřovice 28.

Kovovýroba, kovoobrábění, zámečnictví.

Provádíme: - CNC obrábění, soustružení a frézování.

Výroba, montáž: - automatické dveře - automatické, posuvné brány - kované ploty a branky. Montáž, servis: - sekční garážová vrata (privátní, průmyslová) - dvoukřídlá vrata - rolovací vrata. Prodej: - motory, ostatní komponenty k branám a vratům.

Naše služby: - obráběcí práce.

Práce: -frézování, broušení -strojní obrábění -soustružení -obrábění kovů -zámečnická -svařování, ohýbání plechů -zakázková výroba z nerezi -stříhání plechů.

Kovovýroba Práce: -zámečnické -svařečské.

Zabýváme se kovovýrobou a povrchovými úpravami. Vyrábíme a montujeme ocelové konstrukce, přístřešky či schodiště. Nabízíme ochranné nátěry.

Služby: - broušení klikových hřídelí všech typů motorů.

Provádíme svářecí práce metodou Tig, CO2, dále provádíme výrobu vrat, vrátek, oplocení pozemků, výroba nerezového zábradlí, výroba nástaveb na nákladní automobily, výroba konstrukcí

Výroba, montáž: -ploty, branky, halové vrata, zábradlí, závory, ocelové konstrukce a mnoho dalšího dle přání zákazníků.

Brusírna skla a zrcadel: - pískování - vrtání otvorů do skla - nábytkové sklo - lepení skleněných skříní - výroba zrcadel - sklo čiré, probarvené, pískované - rámování - zasklívání - lepení.

Zámečnické práce: -zákazková výroba a montáž zábradlí -schodiště -vrata, brány, branky -zahradní ocelové přístřešky.

Služby-řemeslo: -zámečnictví. Výroba: -skříně plynoměrů, držáky a úchyty pro jejich připojení -skříně plynových uzávěrů -atypické skříňky -skříně elektro -skříně na olej s okapovou miskou.

Služby: - revize elektrická zařízení do 1000 V - vodoinstalatérské a zámečnické práce.

Práce výškové s montážní plošinou. Dovoz tranzitem–1, 5t Montážní plošina MP-10, 13 a 16. (10-16 metrů) Zámečnické práce, zámečnictví -pouze přes zimu.

Výroba: -zdravotnické přístroje -zdravotnické prostředky Kovoobrábění: -soustružnické práce na CNC strojích -bezhrotové broušení -možmost kooperace.

Výroba: -zámky -kování. Zakázková kovovýroba.

Pronájem, půjčovna: - těžké stavební stroje s obsluhou - autojeřáby - hydraulické rypadla - hydraulické montážní plošiny. Demolice. Stavby, stavební činnost. Komunikace. Vzduchotechnika. Kovovýroba, zámečnické práce.

Střechy na klíč: -pokrývačské, klempířské a zámečnické práce -izolace proti vodě -montáže střešních oken -tesařské práce.