Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Výroba, prodej: - výkresů dle požadavků zákazníka - šrouby M3 - M12, t řídy pevnosti 5.8, 8.8 ocelové včetně povrchové úpravy, mosazné - podložky vystřihované i pružné - spojovací materiál soustružený dle norem i výkresů: - kolíky, čepy, matice, šrouby, různé tvarované díly. Výroba disponuje vlastní galvanizovnou, kalírnou a ...

kovovýroba a práce s nerezovou ocelí. Výroba sportovních potřeb. Výroba posilovacích strojů.

Služby: - elektro montážní práce - slaboproud - výroba rozvaděčů - prášková lakovna - hromosvody - veřejné osvětlení - zemní práce - likvidace nebezpečných odpadů

Výroba a doprava: - betonářská ocel ( až na stavbu ) Ukládka vyrobené oceli po celé České republice . Prodej: - svařované kari sítě, betonářské ocel a distanční tělíska. Svářečské práce: - elektrika / plamen Od 1.12.2004 vlastníme licenci k provozování autodopravy.

Povrchová úprava kovů. Dodávka: - náhradní díly kolejových vozidel.

Výroba: - kotle na biomasu - jednoúčelové stroje - tvarové dělení materiálu - ocelové konstrukce - rozvody vody a odpadu - řezání materiálu na CNC a plazmových strojích.

Zámečnictví: - výroba plotů, brán, branek, vrat, schodiště, balkónů - stavební zámečnické práce. Topenářské práce: - montáž rozvodů topení, podlahového vytápění - dodávka a montáž kotlů a otopných těles - rekonstrukce kotelen a výměníků.

Služby: - broušení motorů a jejich válců

Zámečnictví. Práce: -zámečnické.

Naše firma se dlouhodobě zabývá: - povrchovými úpravami ocelových, klempířských a jiných konstrukcí - hydroizolacemi střech s možností zateplení - hydroizolacemi spodních staveb s možností zateplení - vodotěsnými úpravami betonů a zdiva krystalizací, hydrofobizací a injektážemi - stěrkové střešní izolace, tekuté folie - stěrkové ...

ČINNOST: - jádrové vrtání - vrtání betonu - řezání betonu - řezání železobetonu - řezání podlah - řezání panelu - chemické kotvení - zesilování konstrukcí

Firma se zabývá: Ocelové konstrukce: - přístřešků - hal - mezistropů - podest - pod strojní zařízení, roboty - násypníky na materiál - opláštění budov panelem Kingspan - opláštění přístřešků deskami Akyver - dopravníky řetězové, válečkové Kovovýroba, Zámečnictví: - vstupní branky, vjezdové brány - ochranné mříže - ...

Drobné zámečnické práce. - opravy a převíjení elektromotorů

Výroba: - stopkové nástroje: - kolíčkovací vrtáky - redukce pro kolíčkovací stroj - záhlubníky - dlabací vrtáky - frézy - sukovníky - stupňovité vrtáky - vroubkovací kolečka - nástroje pro opracování dřeva. Prodej: - veškeré nástroje pro truhláře.

Kovovýroba. CNC obrábění. Soustružení a frézování.

Zámečnictví. Výroba, montáž stavební zámečnictví: -vrata, dveře, okna -portály -výlohy -přístřešky pro veřejnou dopravu -zábradlí, schodiště -brány -jiné zámečnické výrobky dle přání zákazníka. Kovovýroba. přerušení: od: 1.10.2009

Zakázková kovovýroba. Zakázkové zámečnictví. Práce: -zámečnické s plechem a kovovými profily, zámečník. Výroba: -mříže, atd.

Práce, služby: -zámečnické -topenářské -vodoinstalatérské.

Práce zámečnické, kovovýroba: - stáčení profilového materiálu - zakázková výroba - svářečské práce - pálení plazmou.

Stavební zámečnictví, výroba: - oplocení, zabezpečovací mříže, průmyslové plošiny, garážová vrata - povrchová úprava - svařování - výroba nerezového a plastového potrubí.

Práce: -zámečnické -nástrojářské -rytecké -obrábění kovů -zpracování plastů, lisování plastických hmot -gravírování kovů. Výroba, prodej: -formy pro lisování -lisovací nástroje -jednoúčelové automaty.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník. Oprava, revize, servis: -obráběcí stroje -frézy, soustruhy. Služby: -stěhování strojů a zařízení do 18 tun -kotvení strojů.

Strojírenská firma. Výroba, montáž a dodávka: -ocelové haly s opláštěním -schodiště, zábradlí, přenosné zábrany -nádrže jako nástavby na auta -nádrže pro chemický, potravinářský, farmaceutický průmysl -zařízení pro čistírny odpadních vod -vrtání a obrábění dílů.

Práce, řemeslo: -strojní zámečnictví -kovoobrábění -výroba na zakázku.

Prodej: -elektrocentrála HONDA -zahradní technika MTD, HOMELITE -lesní technika STIHL -ruční a elektrické nářadí. Opravy: -pily -sekačky -elektrické nářadí. Broušení: -veškeré nářadí -řetězy.