Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Zámečnictví. Výroba: -garážová vrata -zahradní vrátka -ocelové dveře -mříže klasické i zdobené -ploty, pletivo -regály. Vše na míru a dle přání zákazníka. Broušení: -kotoučové pily -řetězové pily.

Práce: - tryskání - pokovování.

Zámečnictví. Řemeslo: - zámečník, zámečnické práce. Dodávka, výroba, montáž: - ocelové konstrukce - brány, vrata, mříže, zábradlí. Kovovýroba, kovoobrábění Svářečské práce. Sídlo firmy: - Ludvíka Podéště 1856/38, Ostrava - Poruba.

Služby: - zámečnictví - topenářství - vodoinstalace

Kovoobráběčství, kovoobrábění, obráběč. Kovovýroba, obrábění kovů, kovy. Kusová výroba. Zámečnictví, svařování.

Zámečnictví, výroba malých a středně velkých ocelových konstrukcí. Nabídka výroby bran, branek, mříží, vjezdových vrat, plotových dílců a interierových prvků z kovu včetně povrchových úprav a montáží.

Laserové řezání technických tkanin, dřeva, pěnových materiálů a plastů.

Práce: - leštění forem - povrchová úprava kovů.

Zámečnictví: -elektronicky ovládané dveře senzorem, manuálně -garážové a vjezdové dveře kódované dálkovým ovládáním -balkonová zábradlí, schodová zábradlí -konstrukce schodů -mříže, regály, vjezdová vrata. Specializovaná prodejna nápojů - maloobchodní prodej.

Řemeslo: -klempíř -pokrývač -zámečník. Prodej: -střešní krytina.

Strojní zámečnictví, výroba: -zámky -kování.

Voda-topení-plyn. Řemeslo: - instalatér - topenář - plynař - zámečník.

Kovovýroba, řezání, frézování, vrtání, broušení, 3D měření.

Zámečnictví-výroba: -zábradlí,schody,schodiště,žebříky, lávky,přístřešky,vrata,branky. Kovoobrábění: -soustružení,frézování,broušení, vrtání. Práce: -stříhání,řezání,ohýbání,svařování. Výroba,prodej kolová mikrorypadla ORTAS MR-K11,MR-K14: -dodávky náhradních dílů,ND** -záruční a pozáruční opravy -servisní ...

Výroba, prodej, oprava : - zámky - bezpečností klíče s kartou - autoklíče i na zahraniční vozy - bezpečností klíče včetně montáže - zámků, autozámků - broušení - nože, nůžky - drobné zámečnické práce - distribuce - razítka řezaná laserem obyčejná i samobarvící TRODAT - řezání laserem - potisk reklamních předmětů.

Firma se zabývá: -Kovovýroba a svářečské práce -Zámečnictví -Kované ploty -Mříže -Zábradlí schodišťové a balkonové -Posuvné brány, branky.

Výroba, vývoj, konstrukce, servis, prodej: - jednoúčelové stroje, nástroje, zařízení - univerzální stroj k obrábění kamene: - pro frézování, broušení, leštění, opracování a vrtání desek, vodorovné vyřezávání apod. - otáčky vřetene 350 - 2.500 Práce: - stavebně a strojně zámečnické - kovoobrábění Výroba a prodej: - garážová ...

Prodej, maloobchod, montáž: - příslušenství a doplňky na osobní automobily - přívěsné vozíky - tažná zařízení - nápravy - náhradní díly. Zámečnické práce. Sídlo: - Na Skotnici 18/25, Ostrava - Koblov .

Studařství: -čištění a rekonstrukce studní -zhotovování nových studní -prohlubování již hotových studní Práce: -vodoinstalatérské -zámečnické -zemní práce minibagrem Bobcat

Provádíme: - výbrusy, opravy hlav motorů - broušení klikových hřídelí - zámečnictví - kovoobráběčství.

Umělecké kovářství. Služby: -umělecko řemeslné zpracování kovů -plastiky -kované objekty a doplňky -výtvarné návrhy Práce: -v oboru uměleckého kovářství a kovotepectví -brány, mříže, zábradlí, reliéfy, zbraně -interiérové doplňky -slohové práce pro památkové objekty.

Stavebně zámečnická výroba vč. návrhu konstrukce, montáže, opravy, rekonstrukce: -ocelové konstrukce, svařence -kovová: -okna -dveře -výklady, výkladce, portály -garážová vrata i zateplená -ploty a oplocení -atypické zámečnické výrobky -mříže: -ozdobné, bezpečnostní -atypické -otevírané mřížové dveře ...

Poradenství v oboru: -slévárenská technologie. Výroba: -modely, odlitky a navazující opracování stejně tak jako profesionální zpracování předaných objednávek.

Práce: -zámečnické, výroba, prodej automatických posuvných bran Prodej: -spojovací materiál hřebíky, metrické šrouby -svorníky -elektrody -ségrovky a jiné -vrtáky -spojovací techniky MUNGO