Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Provádění PVD povlakování nástrojů pro obrábění, lisování a stříhání.

Obchod s chemií pro energetiku a průmysl. Chemické výrobky: -odmašťovadla -pasivační přípravky -odstraňovače vodního kamene -odrezovače -odlakovače -kapaliny pro čištění (odmašťování) kovových dílů -roztoky pro vytěsňování vlhkosti. Další služby pro energetiku a průmysl: -čištění energetických zařízení pod napětím do 1000V ...

Stavební klempířské práce. Kovovýroba.

Práce: -instalace elektro, elektroinstalace: -technologický silnoproud -regulace, měřící a řídící systémy -slaboproud -zámečnictví, zámečnické, zámečník. Kovovýroba: -obrábění kovů, kovoobrábění -lisování, sváření.

Řemeslo: -zámečník. Výroba, montáž: -nůžkové posunovací mříže -zámky do posunovacích mříží.

Práce: -zámečnické -zakázková zámečnická výroba -dílce ocelových konstrukcí. Výroba: -výroba dílců technologických zařízení a strojů -výroba dílců ocelových konstrukcí -výroba zámečnických prvků pro stavebnictví.

Zakázkové zámečnictví: - bezpečnostní ozdobné mříže - vrata, brány - ploty - balkónové a schodišťové zábradlí - krbové soupravy.

Plnění a prodej: - nádob LPG - zámečnické práce

Stavebně zámečnické práce.

Kovářství a zámečnictví. Výroba: -vjezdové brány -plotové díly -zábradlí -kované mříže -kované polotovary. Zakázková kovovýroba. Prodej kovových polotovarů.

Výroba a prodej: -klempířské výrobky -reklamní zařízení -stojky, tabule, světelné tabule -plastová, kovová, světelná, plastická písmena -velkoplošné billboardy -pasířské práce -informační systémy. Práce: -klempířské -stavební -zámečnické.

Výroba: -drobné kovové zboží -zahrádkářské ruční nářadí -stavební škrabky, lopaty -zámečnické práce. Prodej: -plastová hřabla na sníh -kované nářadí.

Galvanizovna: - povrchová úprava kovů

Podkovářství: -podkování koní (chladnokrevní, dostihový, klusáci a westernový) -konzultace ortopedických problémů Prodej: -podkovářské potřeby -podkovy BASIC -kleště -kladívka -podložky LUWEX -nože kopytní -rašple -utínky -hřebíky MONDIAL, MUSTAD.

Stavby. Zámečnictví. Stroje. Kovovýroba. Soustružení. Frézování a vrtání. Broušení. Svařování a řezání.

Kovovýroba pro strojírenství: - lisování, svařování. Výroba, aplikace: - hologramy - nepadělatelné ochranné známky pro průmyslové výrobky všeho druhu - komponenty pro automobilovou výrobu Prodej: - speciální stroje pro aplikaci hologramů.

Služby: -zámečnické práce -kovoobrábění -výroba tvarových součástí z kovů včetně tepelného zpracování a součástí z plastických hmot -výroba ozubených kol dělicím způsobem.

Broušení: -kovo-dřevoobráběcí nástroje. Zámečnické práce, zámečnictví. Výroba: -rybářských stojanů, rybářské stojany.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické.

Truhlářství, dřevovýroba. Zámečnictví, nástrojářské práce.

Práce: -kovoobrábění. Výroba, prodej: -hutní materiál

Sanace, těsnění inženýrských staveb a betonových konstrukcí. Hlavní předmět činnosti: - provádění staveb včetně jejich změn, udržovacích pracích a jejich odstraňování. Dodavatel: - izolací - sanací - nátěrů - průmyslových podlah - speciálních stavebních prací - broušení, řezání, vrtání, frézování - kladení litého ...

Výroba: -elektrické kotle -lisování -nerezové vozíky pro masokombináty -regály -kotle na tuhá paliva, elektrokotle -svařování v ochrané atmosféře, /elktrickým obloukem/-nerez, černý. Kovovýroba. Práce: -klempířské -lisařské práce /hliníkový lis 250t, 100t, 25t, 15t/. -svářečské. Prodej: -stroje a zařízení pro masný ...

Řemeslo: -kovář -zámečník. Kovářská a zámečnická huť.