Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Nožířství: -broušení -nože, nůžky -strojky na maso -břitvy, brusle -vrtáky -veškeré druhy pilek -srpy, kosy.

Prodej: - technické plyny. Výroba: - zámky, kování, - stroje pro textilní, oděvnický a kožedělný průmysl.

Svářečské práce. Školení, svářečská škola.

Služby: -kovovýroba -mříže, ploty -točitá schodiště -zábradlí, brány -soustružení -frézování -vrtání -obrážení drážek v nábojích -svařování všemi způsoby -zpracování plechů do síly 8mm -opravy malých vodních elektráren.

Výroba: -modely -dřevěné -epoxidové -kovomodely -odlitky -opracování.

Nabízíme výrobu a renovaci kardanových a klikových hřídelí, homokinetických kloubů pro nákladní, osobní a zemědělskou techniku. Zámečnické práce.

Zakázková výroba soustružených dílů v kusovém i sériovém objemu. Výrobky strojního charakteru: - konstrukční ocel - nerezová ocel - barevné kovy - plasty. Spojovací materiál: - čepy - šrouby - matice - podložky - hřídele - pouzdra

Opravy dezénů forem pro vstřikování plastů, optimalizace lesku na přesné hodnoty, oživení dezénu pískováním. Nabízíme: - služby týkajících se oprav forem, poradenství a odborného servisu. - povrchovou úpravu kovů. Chemický popis forem: - např.: dílců nástojů, loga firem, technický popis, datumovka apod. Non-stop pohotovost !!!

Výroba: -ocelové konstrukce -stojany, schodiště, podesty. Služby: -zámečnické práce -palety pro převoz skla, oken -svařování -stavebně montážní práce.

Tryskání, pískování: -ocelových konstrukcí, betonů, cihelného zdiva atd. Práce provádíme mobilním způsobem po celé ČR a SR. Čistící služby, čistění všech typů povrchů: -cihla, keramika, beton, vápenec, kámen, mramor.

Práce: - izolace - hydroizolace - tepelné izolace - klempířství - zámečnictví.

Provádíme: - CNC zpracování plechů - řezání laserovým paprskem.

Výroba: -obráběné díly pro automobilový i strojírenský průmysl na CNC obráběcích strojích a soustružnických automatech.

Zámečnické práce: - zábradlí, schody, mříže - konstrukce - svářečské práce - kácení stromů, údržba zeleně.

Služby: -strojírenské práce -obrábění kovů -konstrukce a výroba jednoúčelových strojů.

Provádění strojního zámečnictví a kovoobráběčství.

Práce: -kovovýroba -svařování lehkých kovů.

Výroba architektonických modelů. CNC frézování a gravírování neželezných kovů, plastů a dřeva. Rytí diamantovou jehlou všech materiálů. 2, 5D CNC obrábění neželezných kovů, plastů a dřeva průměrem frézy od 0, 3mm do maximální tloušťky materiálu 20 mm s maximálním rozměrem 848 x 1190 mm. Přesnost frézování v setinách milimetru.

Montáž, půjčovna, pronájem - lešení. Zámečnictví.

Kovovýroba: - zpracování plechu - zámečnické práce.

Zámečnické práce - zámečnictví, zámečník

Výkup: - kovů. Práce: - svářečské - jeřábnické. Autodoprava

Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník.