Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Naše služby: - výroba ocelových konstrukcí - výroba a opravy potrubních rozvodů - výroba vyhrazených tlakových a plynových zařízení - kovoobrábění (soustružení, broušení, frézování) - zámečnictví, kovovýroba - svařování materiálů Fe, AKV, Al a barevných kovů - renovace a navařování proti opotřebení - opravy čerpadel a ...

Umělecké zámečnictví. Výroba: -repliky historických zbraní -zámky, kování.

Zámečník, zámečnické práce, údržba.

Zámečnictví. Obrábění kovů.

Výroba: - nerezové konstrukce a díly. Broušení ploch. Svařování. Řezání na kotoučových pilách.

Velkoobchod, prodej: -zemědělské stroje, příslušenství a nářadí. Výroba: -nože, nástroje, železářské výrobky.

Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník. Výroba kovových konstrukcí.

Provádíme veškeré zámečnické práce.Výroba bran, branek, vrat, ozdobných mříží, klasické i točité schodiště, oplocení pozemků, výroba a montáž ocelových konstrukcí.Atypické sádrokartonové konstrukce.

Práce: - řezání laserem - řezání vodním paprskem.

Elektromontáže. Práce: -revize elektrických zařízení, hromosvodu VN, NN. -opravy, revize veřejného osvětlení. Práce: -zemní, výkopové. -bourací. Zámečnictví. Autodoprava. Práce: -montážní plošinou MP 13. -jeřábnické AD 080. Další provozovna: Zbraslavice, tel: 606 906 809

Zbůch: -zakázkové truhlářské práce -výroba zahradních chatek a stánků -pořez kulatiny-katr -prodej řeziva-dřevo, palubky -kovovýroba-dle požadavku zákazníka -broušení katrových i kotoučových pil -kovářské práce-mříže -umělecké kovářské práce -dopravní pásy-lepení, svařování Prodej, servis: -elektrické ruční nářadí AEG.

Stavební firma: - truhlářství - zámečnictví - elektro - tesařství - malířství, natěračství - montáž sádrokartónových konstrukcí - montáž plovoucích podlah - provádění dlažeb.

Služby: - zámečnictví - vodoinstalační práce

Práce: - zámečnické - elektrikářské - instalatérské.

Práce zámečnické: - výroba zámků, kování.

Zámečnictví. Výroba: - zámky - kování.

Výroba: - kovové součástky pro stolaře - nerez - hliník - polykarbonát - brány - schodiště - ploty - polykarbonátové stříšky - zatěsnění vchodů - svařování.

Kovovýroba: -drobných strojů a zařízení -kovovýroba -zámečnické práce -zábradlí, točité schodiště... Servis a výroba: -ND lyžařských vleků včetně zápletu ocelových lan.

Umělecký kovář. Kovářství. Práce: - kovářské - kování na zakázku.

Broušení a prodej: -nožířské výrobky: -nože,nůžky,dláta -strojky na maso -brusle -hoblovací nože -pily(okružní,pásové,ruční na kov) -řetězy motorové pily -frézy na dřevo -DS,HSS,HM.

Výroba, montáž, servis: -zplynovací kotel na dřevo a uhlí -náhradní díly -ústřední vytápění -zařízení pro odstranění kouřivosti kotlů na tuhá paliva při zatápění a přikládání -topné vložky ohřívače vody -topné vložky protiproudých výměníků z materiálu dle přání zákazníka (ocel, měď*, železo) -ocelové konstrukce vrat, zábradlí, ...

Výroba: -kovovýroba a zámečnictví -velkosériová i malosériová produkce -CNC i klasická technologie -možnost zajištění povrchových úprav -možnost zajištění tepelného zpracování -obrábění oceli, barevných kovů a plastů -vlastní autodoprava. ISO 9001:2000