Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Kovovýroba: -kovové, plastové a kombinované kovové a plastové přesné komponenty -ohýbání a děrování plechu -lisování, lakování plechu -strojírenství -přesné lisování -hluboké tažení -CNC soustružení -vysoce přesné ohýbání -mechanické montáže a zdobení potiskem -přesné vstřikování plastických hmot -laserové svařování ...

Servis, opravy: -NC**, CNC* stroje -průmyslová elektronika -elektroúdržba. Práce: -tesařské -lešenářské -zednické -izolatérské -sádrokartonářské -zámečnické -svářečské -kovoobráběcí. Kalibrace měřidel, měření a regulace. Práce montážní plošinou AVIA.

Kovářství. Kovářské práce. Výroba a montáž: - kované ploty - pojezdové brány, mříže a nerezové zábradlí. Stavebně zámečnické práce.

Obrábění: - dřevo - kovy - plasty.

Stavebně zámečnická výroba: -ocelová schodiště atypická, točitá, pásnicová a další. Zábradlí včetně nerezových. Ploty a brány. Ocelové dveře, vrata a další stavebně zámečnické výrobky. -ocelové konstrukce atypické -pokrývání střech a opláštění tvarovaným plechem -základní lopaty a náhradní břity k zemním strojům UNC* -lopata k ...

Výroba kovových konstrukcí, kovové konstrukce, kotlů, kotle, tělesa a kontejnery. Výroba kovové spotřební zboží, výroba stroje a zařízení pro využití mechanické energie, výroba strojů a zařízení pro určitá hospodářská odvětví . Velkoobchod zámečnictví.

Slabě kyselé nebo alkalické zinkování s následnými dodatečnými úpravami -tenká pasivace bez obsahu Cr6+ Zn+ -tenká pasivace + anorganické utěsnění -Zn+ tlustá pasivace + organické utěsnění -Zn+ tlustá pasivace (bez Cr6+ náhrada žlutých chromátů)Zn/Co (0, 2-1%) + černý chromát Zn/Ni (10-15%) + -transparentní pasivace (bez ...

Práce: -elektroinstalační -půdní vestavby -zámečnické, svářečské, klempířské.

Zámečnická výroba: - brány - ploty - zábradlí - schodiště - komíny k zahradním grilum. Svařování nerezových materiálu metodou TIG a MIG EN 287.1.

OKRASNÉ PLOTY, VRATA, MŘÍŽE, ZÁBRADLí A RŮZNÉ VÝROBKY ZE ŽELEZA. Zhotovení na objednávku, dle Vašeho přání: -rozměry -tvar -volba výplně -možnost zvolení povrchové úpravy (různé barvy, žárové zinkování) (cena se odvíjí od složení a množství objednaného zboží) -doprava až do domu. K vratům je možné dodat automatické, ...

CNC frézování: -dřeva, MDF, plastů, plexiskla, hliníku a dalších materiálů -formy pro tváření plastů -modely -zakázková výroba součástí -kusová i sériová výroba.

Výroba, maloobchod, prodej: -mříže -brány -zábradlí -nerezové mycí, pracovní stoly . Řemeslo: -zámečník -truhlář -kovoobrábeč.

Společnost 4D se zabývá návrhy a výrobou překážek pro sportoviště extrémních sportů, návrhy a výrobou skateparků. Specializuje se na výškové a montážní práce.

Zámečnictví, zámečnictví strojní výroba.

Zámečnictví: -oplocení, brána, branka, zábradlí -kování -svařování. Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Zakázková zámečnická i kovářská výroba.

Velkoobchod, prodej a doprava: -hutní produkty profilová ocel, plechy, jemné, hrubé jekly, trubky, betonářské sítě Kari, speciální ocel, konstrukční ocel třídy 11, 12, 14, žebírkový drát, trubky bezešvé a svařované, elektrody, drát svářecí a vázací, pororošty. Dělení materiálu. Pálení plechů na CNC* strojích (acetylen, ...

Firma zajišťuje: - pokrývačské práce - klempířství - zámečnictví - izolatérské práce - tesařské práce. Prodej: - izolačních pásy - nerezové komíny - střešní krytiny TONDACH - klempířské prvky - žlabové systémy - plechy.

Výroba, montáž: -ocelové a nerezové schodiště -zábradlí, ploty, pojezdové a otočné brány, branky. Výroba: -kovové interiérové doplňky a zahradní nábytek -regály -pracovní stoly. Zámečnická výroba a montáž dle požadavků zákazníka.

Výroba: -vrata (otočné, pojízdné a sekvenční) -brány -zámků, kování.

Přípravné práce pro stavby. -řízené výplachové vrty -pokládka potrubí a kabelů metodou pluhování -svařování PE potrubí.

Výroba diamantových nástrojů. Zakázková výroba nástrojů (galvanickou technologií): - nanášení diamantu či KNB na polotovar zhotovený dle výkresu - nanášení diamantu či KNB na dodaný polotovar. Výroba standardních diamantových a KNB nástrojů (galvanickou technologií).

Přesné zpracování plechu na NC** strojích, výroba pálením laserem a plazmou, vysekávání, ohýbání, svařování MIG* a TIG*. Montáž: -rámy kopírek Kodak -zařízení pro medicínu Kodak -rámy pro vysokozdvižné vozíky.