Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Zámečnictví, sádrokarton, pojezdová vrata, zateplení budov, pergoly, pokrývačství, stájové technologie, vodoinstalace.

Umělecké kovářství a zámečnictví, umělecká tvorba, kovářské práce. Kovovýroba, výroba, montáže, prodej: -kované, nekované, nerezové kovové výrobky: -zábradlí, brány, mříže, štíty, držáky, vrata, dveře, panty, kliky, závory, reklamy, ... -bytové doplňky-stoly, židle, lavičky, postele, lustry, lampy, konzoly, věšáky, ...

Kovářství, kovářské práce, kovovýroba. Kování umělecké. Ostření nářadí, podkovářství. Brány, ploty, mříže.

Práce: -zámečnické -svařování. Výroba: -ocelové konstrukce -ocelová schodiště -vřetenová -točitá -vnitřní interiéry -vrata -ploty -regály -výrobky z nerezu. Reklamy: -světelné -kovové.

Práce: -zámečnické, zámečnictví. Kovovýroba z plechu: -vysekávací centrum: -ohýbání plechu do rozměru 30x30 cm -svařování hliníku, nerezu. Výroba: -součástek a celků z plechu. Především na zhotovení prototypů s maloseriovou výrobou. Návrh, technologie, výroba.

Nabízíme: -kompletní služby i jednotlivé operace v oblasti obrábění ocelí i lehkých kovů -frézování, 3D frézování na CNC frézce a elektroerozivní obrábění -nástroje, formy běžných velikostí s vnějším rozměrem matrice cca 800 x 600 mm, ale po konzultaci i větší -výroba kvalitních, složitých a přesných nástrojů -prototypová a malosériovou ...

Výroba, prodej: - zemědělská technika (návěsy, valníky, nosiče kontejnerů, přepravníky zvířat, kontejnery). Kovovýroba: - korby, bočnice a nástavky na vozy TATRA a LIAZ - stavební, dopravní a ocelové konstrukce, zábradlí. CNC obrábění. Svařování. Povrchové úpravy kovů. Soustružení. Frézování.

Umělecké kovářství a zámečnictví: - mříže - brány kované - zábradlí, ploty - restaurátorské práce - puškařství - damaškové hlavně pro lovecké zbraně - chladné zbraně z damaškové oceli.

Služby: -uměleckého kovářství a zámečnictví -zábradlí, panty, kliky, branky, rošty, koše, mříže, lustry, garnýže, stolky, svícny, křesla, žedle, krbové nářadí...

Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - opláštění a zastřešení budov - přístřešky, terasy - brány, vrata, dveře - schodiště, zábradlí - mříže - kotce.

Kovovýroba -svařování kovových palet, kontejnerů, konstrukcí, hal a další svařence dle požadavku

Nabízí: -práce kovoobráběčské, zámečnické, instalatérské elektroinstalační, montážní, stavební a údržbářské, konstrukční, kovářské, strojní, svářečské, topenářské, stavební -opravy elektromotory, obráběcí stroje, MULTICARY -opravy a revize jeřáby -opravy korb nákl.automobilů -renovace náhradních dílů ...

Služby: -opravy aluminiových ráfků -svařování lehkých kovů metodou WIGTIG/MIGMAG -pneuservisní služby -kovoobrábění.

Výroba: - elektrické rozvaděče do 1kV - skříně plynoměrů. Prášková lakovna.

Strojírenství. Zámečnictví.

Řemeslnické práce: - zámečnické - zednické. Výroba, montáž: - oplocení, ploty, brány, schodiště - zděné ploty - pokládka zámkové dlažby. Kompletní servis nízkozdvižných paletových vozíků všech značek.

Naše služby: - truhlářské práce - zámečnické práce.

Prezentace stavební firmy, sídlící ve Slatiňanech u Chrudimi, poskytující práce, klempířské, pokrývačské, zámečnické, zednické, obkladačské, malířské, natěračské a službu Hodinový manžel.Provádíme stavby a rekonstrukce střech, bytů, domů. Naše hlavní činnost je stavební klempířství:výměna oplechování, žlabů, svodů, parapetů.Dále umíme zdění, ...

Kovovýroba, kovoobrábění: - obráběcí centra: - CNC frézování, vrtání, soustružení - soustružení a frézování klasické - broušení na plocho a na kulato - vrtání - drážkování - horizontální vyvrtávání - sváření MIG MAG, TIG - drobné zámečnické práce - montážní práce - strojírenská výroba. - provozovny v Žamberku a v ...

Výroba, oprava, servis: - odsávače páry, digestoře. Povrchová úprava: - práškové barvy, KOMAXIT - kov, sklo, keramika, bakelity - tryskání pískem - antikorozní základ zinkovou barvou.

Výroba: -ocelové konstrukce -nerezové zábradlí -montované haly i žárově zinkované -dveře a okna z Al profilů -zimní zahrady -svařování hliníku.

Služby: -zakázková kovovýroba -lavičky, vrata, oplocení, pařáky, čekárny, zahradní nábytek -oprava zemědělských strojů -doprava Avií.

Služby: - autoopravna - zámečnictví