Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná. Lisování: - drobné kovové předměty.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník.

Kovovýroba, zámečnictví. Práce, řemeslo: - zámečník (zámečnické) - svářeč.

Kovovýroba: - kovoobrábění - svařování

Řemeslo: -zámečník -svářeč. Kovoobrábění.

Zámečnictví. Výroba zámečnická: -dveře, vrata.

Likvidace dřevní hmoty biomasy, dřeviště vyroba pelet. Broušení: - pily, řetězy, nože, vrtáky. Montáž: - žaluzie, lamelové dveře.

Práce: - lisování plechu - bodové svařování - sváření v ochranné atmosféře - vrtání a řezání závitů - práce z plechu včetně povrchové úpravy.

Kovovýroba. obrábění kovů - specializace na obrábění legovaných a nástrojových ocelí, - obrábění kalených materiálů, - vysokorychlostní obrábění neželezných kovů, - soustružení, frézování, broušení, - obrábění na CNC.

Sortiment spojovacího materiálu (napínače, šrouby a matice s okem, upínací páky, třmeny, lanové svorky, karabiny, řetězové spojky, pojistné čepy). Provádíme zakázkovou výrobu - CNC soustružení, válcování závitů, lisování, frézování

Zámečnictví. Zámečnické práce. Zakázková výroba: - zámečnické výrobky - nerezové skříně.

Zámečnické práce: -plazmové řezání. -stříhání plechů. -dělení materiálů. -ohraňování. Výroba: -výtahové díly. Práce: -svařování v ochranné atmosféře, TIG, MIG -svařování nerezu, hliníku -bodové sváření plechů.

VODO-TOPO-ZÁMEČNICTVÍ. Práce: -VODOinstalatérské, rozvody vody: -rekonstrukce koupelen, bytových jader -TOPO, topenářské, instalace topení: -montáže ústředního a podlahového vytápení, kotelen -zámečnické.

ZAKÁZKOVÁ VÝROBA: - reklamní a dárkové předměty ze skla: - plakety, globusy, kostky, koule, pyramidy - skleničky, skleněné bloky PRÁCE: - broušení a pískování (sklo)

Kovoobrábění. Zakázková výroba strojních součástek.

Všeobecná strojírenská výroba.

Výroba: - sportovní potřeby - ohýbání trubek -ochranné rámy na terénní a užitková vozidla z leštěného nerezu - stavba strojů na zakázku - svařování nerezu - výrobky z nerezu.

Prodej, dodávka, montáž: -mechanické a elektronické zabezpečení objektů a bytů -EZS* kamerové systémy -CCTV docházkové systémy -bezpečnostní dveře, nůžkové mříže -centrální zamykání s omezením vstupu -bezpečnostní kování, folie -plastová okna, eurookna -interiérové dveře. Služby: -otevírání bytů, aut, trezorů -zhotovování ...

Zámečnictví, kovovýroba: -ozdobné plotové díly -vrata -mříže.

Kovovýroba, kovoobrábění: - CNC soustružení - CNC vyvrtávání - CNC frézování. Výroba: - ocelové konstrukce na zakázku. Prodej: - stavební materiál - ekopaliva (brikety, pelety).

Kovovýroba. - obrábění kovů Modelářství. - modely, formy