Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Služby: - natěračské, malířské, písmomalířské práce - povrchová úprava kovů - tryskání a metalizace - čištění a nátěry fasád - práce ve výškách.

Vývoj, výroba, dodávka: - jednoúčelové stroje, zařízení. Rekonstrukce, modernizace, automatizace: - stávající strojní zařízení. Tvorba: - výrobní dokumentace podle dodaných návrhů a projektů. Návrh, konstrukce, výroba: - přípravky pro výrobu, montáž a měření. Konstrukce forem pro vstřikování plastů.

Vyroba plošných spojů od základního provedení až po kompletní výrobní technologie, jednovrstvé, dvouvrstvé i vícevrstvé. Úprava: -žárové cínování - halování -žárové cínování -celoplošné chemické zlacení -galvanické zlacení -galvanické prokovení -drážkování PS -tvarové frézování -elektrické testování -povrchové ...

Firma Jan Hauzr působí převážně v Karlovarském kraji (není ale vyloučena práce i za hranicemi našeho kraje). .Hlavní činností společnosti je povrchová úprava kovů. Provádíme předúpravu povrchů tryskáním, tlakovým i vysokotlakovým mytím vodou, dále metalizaci, sanace, nátěrové systémy, fasádní nátěry a protipožární nástřiky.

Kovovýroba, kovoobráběčství: - obrábění kovů, kovy. Výroba, dodávka: - stavební nástroje - nářadí.

Opravy: -silniční vozidla -pracovní stroje. Práce: -stavební -tesařské -zámečnické -zemní práce s jeřábem a těžkými stroji.

Výroba, prodej: -míchačky na beton -sklopné podpěry, sklopné nohy -přepravní a dopravní ocelové palety -lžíce na bagry -zemědělské nástavby -kovové konstrukce -kontejnery. Práce: -strojní zámečnictví -lisování -svařování CO2 -obrábění kovů.

Kovovýroba. Výroba: - kovové konstrukce - kovové výrobky. Obrábění, obráběčské práce. Svařování, svářečské práce. Povrchová úprava kovů.

Zaměření, projekce, výroba, montáž: -bezpečnostní mříže: -rolovací -pevné -nůžkové -mřížové stěny -ploty.

Služby: -povrchové předpřípravy kovů otryskáváním ve vlastním tryskacím boxu -zajištění provedení základního nátěru. Provozovna: -Břasy č.123 tel.371789981, fax 371789982 arcblast@arcblast.cz

-Vodoinstalace -Topení -Plynoinstalace -Zámečnictví

Kovovýroba, výroba: - universální skládací stolky - manipulační vozíky - svařovací stůl pro přesné svařování zářivkových interiérových svítidel - vysekávání plechů na stroji TRUMF - pohotovostní montážní stany - ohýbání plechů na CNC strojích - stříhání plechů - řezání veškerých materiálů - ohýbání trubek, kulatiny - ...

Vývoj, konstrukce, výroba. Vývoj a výroba: -jednoúčelové stroje a zařízení -svařovací a ostatní přípravky -nářadí -jednoúčelové stroje a zařízení. Práce: -kovoobráběčské -svářečské -zámečnické -elektroinstalatérské.

Konstrukce, výroba: - vstřikovací formy na plasty - formy vyfukovací, vakuovací a na gumu.

Kovoobrábění na zakázku: -CNC horizontka -karusel -NC soustruh -frézka -bruska.

Obrábění rotačních součástí. Ostření: - nástroje na NC ostřičce. Frézařské práce. Broušení. Výroba: - frézy - vrtáky - výstružníky - záhlubníky.

Práce: -kovoobrábění. -zámečnické.

Práce: - klempířské - zámečnické - stavební - pokrývačské - tesařské.

Prášková lakovna. Povrchová úprava kovů: - práškování (Komaxit) - nástřik, lakování práškovými barvami - předpovrchové úpravy (předúpravy): chemické odmaštění, zinečnatý fosfát. Maximální rozměry a váhy stříkaných dílů: - délka: 3 500 mm - šířka: 1 000 mm - výška: 1 500 mm - hmotnost: 110 kg/m délky dílu. Další služby: - ...

Výuka, školení a periodické zkoušky svářečů ve všech metodách svařování Svařování litiny, hliníku, mědi, chromniklu a železa.