Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Práce: -obrábění kovů, kovoobrábění. Výroba, kovovýroba: -ozubení: -ozubená kola a ozubené hřídele -řetězová kola -hřídele s evolventním či jemným drážkováním.

Práce: -konstrukční ve strojírenství.

Zámečnictví a elektromontáže. Údržba a oprava: -elektroinstalace. Strojní zámečnictví.

Výroba a konstrukce nástrojů (formy): - nástroje na vstřikování plastů - nástroje pro vstřikování technické pryže - nástroje pro vstřikování lehkých slitin - nástroje pro vstřikování silikonu - nástroje pro tváření kovů.

Gravírování, frézování, řezaná reklama. Výroba reklamy a dalších výrobků pomocí CNC technologie.: - firemní tabule - štítky - orientační systémy - elektronické panely. Používané materiály: - mosaz - elox. hliník - vícevrstvé plasty. Grafické návrhy za pomoci grafika.

Zámečnické práce: -svařování Al, litiny a barevných kovů -ocelové konstrukce, vrata, mříže kontejnery -speciální nadstavby na nákladní automobily -renovace hasičských vozů -broušení odlitků pro automobilový průmysl, fitinky -otryskávání kovových součástí -montáž, opravy, rekonstrukce, revize a zkoušky vyhrazených ...

Umělecké kovářství Michna. Výroba, renovace, prodej: -mříže -brány, branky na historických budovách, rodinných domech -zábradlí, svítidla, konzoly, dveřní kování, kliky, vývěsní štíty -postele, svícny, krbové nářadí, lustry, vinotéky, krbové rošty -zahradní nábytek, gril, kování na studnu, fontány, altány -výbava hrobů ...

Konstrukce a výroba: - lisovací nástroje a formy. Výroba: - technické výlisky z plastů: - zpracování termosetů - zpracování termoplastů.

Služby-řemeslo: -formy pro vysokotlaké lisy -nástrojářství -kovoobrábění.

Služby: - povrchové úpravy kovů - antikorozní ochrana kovů - nanášení hliníku, mědi, mosazi, bronzu - žárové pozinkování-metalizace - tryskání kovů, betonu, kamene - aplikace nátěrových systémů - texturace dřeva.

Obráběcí CNC centrum. Specializujeme se na prototypovou a kusovou výrobu případně menší série. Provozovna: Malodoubská 464 460 08 Liberec 8

Všeobecné strojírenské činnosti Silniční nákladní doprava

Kurzy, školení: - svářečské. Svářečské práce.

Zámečnictví, nástrojářství. Zednictví.

Činnost: -svářečská -potrubářská -zámečnická a stavebni cinnost.

Kovářství, podkovářsví. Zámečnictví, nástrojářství.

Práce, služby: - oprava a údržba v budovách - elektro, elektrikář - zámečnictví - zámečnické, malířské, natěračské práce - malířství, malování, tapetování - podlahářské práce - nátěry - nastřelovací práce.

Výroba: -sklopná lůžka -vestavěné skříně na míru. Práce: -kovářské -zámečnické -svářečské.

Práce: - zámečnické - nástrojářské.

Autoservis. Práce: - zámečnické - nástrojářské.

Práce: - zámečnictví - kovářství.

Výroba, kovovýroba, zámečnictví, montáž, demontáž: - okrasné ploty, brány, mříže - ocelové konstrukce, schodiště (rovné, točité) - vrata, zábradlí, plošiny - stavební zámečnické výrobky - ocelové dveře. Řemeslnické práce: - zámečnické. Prodej, montáž: - polykarbonát LEXAN.