Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Výroba: -sportovní tříkolky pro mládež -velikost-základní vybavení od 110 cm-150 cm -provedení Long 110 cm-170 cm -pro kategorii mládeže od 5-ti let Řemeslo: -kovoobrábění -soustružení -frézování -broušení. Služby: -montáž.

Kovoobrábění: -CNC obrábění -soustružení na zakázku-výkovky, svářence, odlitky -frézování-ozubená kola, ozubené hřídele, rotační součásti -broušení-naplocho i nakulato -kalení -výroba vymezovacích podložek na všechny typy automobilů-železné, duralové se štefty.

Zámečnické práce. Výroba, opravy: - kontejnéry.

Výroba: - kotle na tuhá paliva. Řemeslnické práce: - zámečnické práce, zámečnictví.

Práce: -zámečnické -kovovýroba.

Strojírny. Oprava: - strojní zařízení. Výroba: - ozubení - strojní součásti. Práce: - soustružnické - frézování - vrtání a vyvrtání - broušení - tepelné zpracování. Frézovací centra. CNC soustruhy.

Povrchová úprava kovů: -pískování -tryskání -metalizace -barvení.

VÝROBA: - vstřikovací formy na plasty SLUŽBY: - oblast laserového gravírování

Práce: -štěpkování porostu -výkopové -mobilní tryskání ( povrchové úpravy ) -frézování porostu -zahradnické práce -opravy stožárů VVN, VN -sprava a údržba nemovitostí -zámečnictví -zednictví -lesnictví, těžba dřeva -práce s těžkou technikou.

Zámečnictví: - kovovýroba - zámečnické práce - údržba stojů a zařízení - montážní práce.

ZEZ*-ELTHERM, S.R.O. Elektrovýroba, výroba, servis, opravy: - vysokofrekvenční tepelné zařízení - svařování, kalení, žíhání - iontová nitridace - elektrické rozvaděče - transformátory, trafa - dentální technika-izodenty-VF** tavení a odlévání - drtiče stavební suti - zkušební napěťové zdroje - nožové mlýny na drcení PH** - ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nástrojové a kontrukční oceli - měď a grafit pro výrobu elektrod - spotřební materiál pro elektroerozivní. Výroba: - dělení ocelí - CNC pálení plechů - polotovary pro stavbu forem a nástrojů. Řemeslo: - kovoobrábění na strojích.

Služby: -kovoobrábění -strojní obrábění. Práce: -konstrukční -technologické.

Práce: - plynařské - topenářské - vodoinstalační - zámečnické.

Dřevovýroba: - paličky na maso, - válečky na těsto, - klempířské paličky, - drobné soustružené výrobky.

Práce: - soustružnické - kovoobrábění - frézování - vrtání.

Konstrukční a projektové práce ve strojírenství. Práce: -zámečnické -montážní -výroba forem pro stavební prefabrikaci -práce s hliníkem a nerezem.

Vodoinstalatérské, topenářské, plynařské, zámečnické práce.

Služby: -instalatérství -zámečnictví.

Práce: -zámečnické -soustružnické -kovoobrábění.