Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Práce: -zámečnické -svářečské -kovoobráběcí.

Výroba, kovovýroba, zámečnicvtí: -zámky a kování -úpravy kovů -nástroje a nářadí.

Práce: - zámečnické - topenářské - instalaterské - pokrývačské - sádrokartonářské - montáž střešních oken Velux. Rozvody, projekce, revize: - plynu, vody, topení z oceli, mědi a plastu. Výroba: - zahradní lavice - houpačky, stojany na kola, vozíky na popelnice, dvířka k plynoměrům.

Zámečnictví. Výroba: -zámečnická.

Návrh, výroba a montáž hydraulických zařízení, točitých schodů i zábradlí, mříží, vrat i s pohonem. Zabýváme se soustružením, frézováním, tvarovým řezáním laserem a vodním paprskem.

Služby: - kovovýroba, zámečnictví - broušení nástrojů.

Zámečnictví, výroba: - ocelové konstrukce - zámečnické výrobky - zámky a kování.

Provádění zakázkových zámečnických prací.

Zajištění komplexního servisu, servis v oboru povrchová úprava kovů, kovy, kov: -tryskání, odmašťování, moření, fosfátování (standard kvality automobilového průmyslu), KTL(katodové nanášení nátěrových hmot, nátěrové hmoty máčením).Galvanovna, lakovna. elektroforézní boxy. Moderní technologie povrchové úpravy kovů, vysoká ...

Stavební zámečnictví, kovovýroba Provozovna: Výrobní hala, Bohuňovice, 783 14.

Zámečnictví: -zakázková výroba -garážová vrata -ocelové konstrukce -pojezdová vrata -ocelové krovy -svařování nerez, hliník. -montáž a dodávky topení.

Kovovýroba. Obrábění kovů, kovoobrábění. Strojní zámečnické práce.

Výroba, prodej: -variabilní kovový nábytek s různou povrchovou úpravou do interiérů, obchodů, kanceláří -rozvaděče. Práce: -zámečnické. Maloobchodní prodej: -sportovní obuv -sportovní oděvy -značkové sportovní potřeby . Prodejna: -ZANE, Národní třída 101, 695 00 Hodonín.

Zámečnictví: - výroba zámků a kování

Kovovýroba: - lisování plechů - prolisování - ohýbání, stříhání, děrování - svařování - výroba kovových palet.

Provádíme: - veškeré zámečnické práce - kovářské práce - přípravné práce pro stavby a dokončovací stavební činnost.

startery, autoelektrika, elektroinstalace - hydraulické čerpadla ORSTA - hydraulické soustavy,hydraulika: - pístnice - mailery - rozváděče - posilovače řízení - servořízení ORSTA - hydraulická ruka - zvedáky ( panenka, hever ) Práce zámečnické, výroba: - pístnice ORSTA - soustružení, broušení nakulato - ...

Specializovaná činnost: -návrh a výroba elektronických bloků pro zbraňové systémy a munici -návrh a výroba řídících jednotek pro průmyslové využití se zvýšenou odolností. Zámečnictví a kovovýroba: -vývojová,konstrukční a projektová činnost -zakázkové práce a atypické zakázky -malosériová výroba světelných reklam ...

Strojírenská výroba -34letá praxe v oboru na CNC strojích -5osá CNC frézka se stolem 3000x1000 do 3000 kg -3osá CNC frézka, stůl 700x600 -CNC soustruh, 1500 točná délka 80 díra vřetene Materiály: hliník, nerez, mosaz, ocel Obrábění kovů (brousící efekt až do 0, 8) -frézování -soustružení -vrtání.