Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Zakázková kovovýroba a zámečnictví. Výroba: -bezpečnostní dveře RELIM velmi výhodné ceny -ozdobné mříže, hradby -veškeré zámečnické prvky -kovový nábytek.

Kovoobráběčství, nástrojařství, CNC frézování, CNC soustružení, NC řezání, broušení naplocho, konstrukce, design a vizualizace.

VÝROBA, PRODEJ: -osvitové hodiny -časové spínače mechanické i elektronické -hrací strojky -upomínkové a propagační předměty na zakázku včetně návrhu -medaile, řády, znaky, odznaky -štítky -přívěsky, otvírače -vlasové spony -devocionále, náboženské předměty -veškeré jmenovky PRÁCE: -doplňková strojní výroba -kovovýroba -různé ...

Výroba: -střední a drobná kožená galanterie -aktovky -kabelky -pilotní kufry -manažerské desky. Strojírenská výroba-obrábění. Výroba jednoúčelových strojů a přípravků, prostřihovadel, vysekávacích nožů na useň.

Strojírenská a zámečnická výroba: -vrata -vratové systémy -dveře.

Provozování zámečnictví.

Strojírenská výroba: -obrábění, svařování -řezání laserem, vodou, plazmou, propanem -zpracování plechu -výroba průmyslových ventilátorů, svařovaných tlakových nádob, mechanických uzávěrů, podavačů a ostatních strojních součástí.

Práce: -zámečnické -svářečské -kovoobráběcí.

Výroba, kovovýroba, zámečnicvtí: -zámky a kování -úpravy kovů -nástroje a nářadí.

Práce: - zámečnické - topenářské - instalaterské - pokrývačské - sádrokartonářské - montáž střešních oken Velux. Rozvody, projekce, revize: - plynu, vody, topení z oceli, mědi a plastu. Výroba: - zahradní lavice - houpačky, stojany na kola, vozíky na popelnice, dvířka k plynoměrům.

Zámečnictví. Výroba: -zámečnická.

Návrh, výroba a montáž hydraulických zařízení, točitých schodů i zábradlí, mříží, vrat i s pohonem. Zabýváme se soustružením, frézováním, tvarovým řezáním laserem a vodním paprskem.

Služby: - kovovýroba, zámečnictví - broušení nástrojů.

Zámečnictví, výroba: - ocelové konstrukce - zámečnické výrobky - zámky a kování.

Provádění zakázkových zámečnických prací.

Zajištění komplexního servisu, servis v oboru povrchová úprava kovů, kovy, kov: -tryskání, odmašťování, moření, fosfátování (standard kvality automobilového průmyslu), KTL(katodové nanášení nátěrových hmot, nátěrové hmoty máčením).Galvanovna, lakovna. elektroforézní boxy. Moderní technologie povrchové úpravy kovů, vysoká ...

Stavební zámečnictví, kovovýroba Provozovna: Výrobní hala, Bohuňovice, 783 14.

Zámečnictví: -zakázková výroba -garážová vrata -ocelové konstrukce -pojezdová vrata -ocelové krovy -svařování nerez, hliník. -montáž a dodávky topení.

Kovovýroba. Obrábění kovů, kovoobrábění. Strojní zámečnické práce.