Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Řemeslo: -zámečník. Výroba: -kovové konstrukce -ploty, zábradlí i schodiště -sušáky -posuvné brány a vrata.

Řemeslo: -zámečník -autoopravna.

Kovovýroba. Výroba: -řezné nástroje -obráběcí nože -vrtáky -frézy s výměnnými destičkami a licí formy.

Výroba, projekce, montáž, servis, poradenství: - větrání s rekuperací tepla pro halové objekty - rekuperační jednotky CNC ZPRACOVÁNÍ PLECHŮ děrováním, ohýbáním a svařováním. Regulace průtoků odpadních vod a příslušenství. Zařízení pro regulaci odpadních vod. Laserové řezání. Zpracování nerezových plechů a profilů. CertifikátDIN EN ISO ...

Kovovýroba. Svařování ocelových konstrukcí.

Montáže ocelových konstrukcí - Zámečnictví

Práce: -pokrývačské -klempířské -zámečnické. Výroba, prodej: -plechové garáže-přístěnky-vrata -bezpečnostní pancéřové dveře -mříže i skládací -skříňky: -na plynoměry -na elektroměry -výklady-mosaz-antikorozní -točité schody. Výroba, montáž: -vzduchotechnika -uzamykatelné parkovací zábrany. Servis: -klíče, zámky, ...

Autodílna. Opravy: -motorová vozidla -zemědělské stroje. Práce: -zámečník.

Stavební zámečnictví. Výroba: - gastro zařízení z nerezu ( stoly, dřezy, police ). Dodávka a servis: - gastro zařízení pro potravinářský provoz ( výrobny, řeznictví ) - nářezové stroje. Vodoinstalační práce: - opravy - instalace - dodávka - vodoinstalační materiál. Topenářské práce: - opravy - instalace - dodávka - ...

Opravy,servis,údržba: -lokomotivy -motorové vozy -vagóny Výroba a opravy: -silniční motorová vozidla a jejich částí (autobusy) Zámečnictví. Kovoobráběčství. Demontáž kolejových vozidel. Zprostředkování služeb.

Řemeslo: -zámečník -strojní zámečnictví.

Výroba, zpracování, prodej: - plechy a pásy pro elektrotechniku, dynamo plechy, plechy na rotory a statory (motory, motorové) - podélné dělení - lisování - paketace.

Výroba: -zámečnická -kovoobráběcí činnosti. Stavba: -ocelové konstrukce -zásobníky.

Řemesla: - truhlářství - kovoobráběčství - zámečnictví - opravy silničních vozidel.

Prodej: - plynové kotle - radiátory - vodovodní baterie. Kovovýroba.

Výroba, kovovýroba, prodej: - nerezové výrobky - výtahové šachty - zábradlí - vrata, mříže, schodiště. Zámečnictví, zámečnická výroba. Řemeslnické práce: - zámečnické práce.

Práce, řemeslo: - zámečnické - kovoobráběčské.

Provozovna: - Bynina 186, 757 01 Valašské Meziříčí. Zámečnictví. Veškeré zámečnické práce.

Výroba: - indukční ohřevy - jednoúčelové stroje - nástroje, nářadí. Služby: - indukční povrchové kalení - pájení indukční metodou - tváření za studena i za tepla - kovoobrábění strojních součástí.

Zámečnictví, kovovýroba. -ocelové konstrukce -ocelové bezpečnostní mříže -dílenské vybavení -schodiště -zábradlí -oplocení -markýzy a přístřešky -kancelářské prosklené příčky -interiérové doplňky -výrobky z nerezové oceli.

Prodej práškových barev DuPont. Prášková lakovna. Chemická odlakovna. Tryskací box. Broušení. Montáže. Kovovýroba. Autodoprava. Poradenství pro povrchové úpravy. Vedení účetnictví.

Výroba: -kovové nerezové opletové hadice, vlnovce, kompenzátory z nerezových trubek. Odbyt jak v České republice, tak hlavně v zahraničí (SRN*, Rakousko). Je kladen důraz na výbornou kvalitu výrobků, přijatelné ceny, flexibilitu a rychlost dodání zboží. Jsme schopni dodat zboží až na místo určení, rychle a pružně reagujeme na objednávky ...

Povrchové úpravy a svařování kovů. Výroba strojů a zařízení pro všeobecné účely. Velkoobchod.

Firma se zabývá strojním obráběním kovů a litiny. Obrábění zajišťujeme na konvenčních strojích, CNC* řízeném soustruhu MAZAK SQT 250 a frézovacím centru MAZAK N 510 C (4 osy). Dále také provádíme dělení materiálů pásovou pilou na kov* CNC MOD 46.32.