Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Datum zániku:29.01.2013. Kovovýroba: -soustružnické práce.

Výroba: - ocelové konstrukce - ocelové dveřní rámy - dveře, okna - pojezdové brány - garážová vrata - zábradlí, schody, schodiště - hliníkové konstrukce - regálové systémy - práškové lakování Komaxit - svařování - barevné kovy - ohýbání - plechy, trubky - frézování, soustružení. Sídlo firmy: - Pulkavova 1282/22, Ostrava ...

- nákup a prodej použitých obráběcích, tvářecích i jiných strojů a zařízení pro dílenské provozy - odborné demontáže a montáže - lehké, střední i generální opravy - repase brusek - www.strojmotiv.cz - zajištění smluvního transportu strojů a zařízení - komisní prodej strojů - zajištění finančního leasingu pro nákup strojů (nad ...

ukončená živnost: 17.12.2009 Kovovýroba Práce: -zámečnické (zámečnictví).

Antonín Sedláček - KOVO: - zámečnictví. - kovoobrábění, stavební konstrukce. Kovovýroba pro sklenářství: - zakladač na tabulové sklo (ruční výsuvný) - stůl na sestavení šprosnových polí.

Strojírenská výroba: - obrábění - přesná strojírenská výroba na klasických a CNC strojích.

Kovotlačitelství, veškerá výroba: -atypická svítidla, lustry -věžní báně (měď, CU) -poháry, kalichy sakrální i sportovní -svícny -autodíly na veterány -reflektory, puklice -doplňky interiérů.

Zámečnictví, nástrojářství

Práce, sklenářství: - sklenářské, sklenářství - zasklívání, zasklení oken, dveří, skleníků - broušení hran a vrtání - izolační dvojskla - rámování obrazů - zrcadla - rámování - broušení a vrtání skla.

Práce: -kovoobrábění -CNC obrábění -CNC frézování -zámečnická -soustružnická Výroba: -kovové součástky.

Výroba zámků a kování. Obchod s motorovými vozidly (kromě motocyklů).

Zámečnictví. Výroba: - zámky, kování.

Zámečnictví, nástrojářství. Zakázková výroba bran, schodů, plotů a přístřešků včetně montáže.

Práce: - zámečnické, zámečnictví - sklenářské, sklenářství. Výroba, zakázková výroba, montáž, oprava: - železná okna, dveře - atypické skleníky - zámky - kování.

datum zániku: 25.4.2014. Svářečské práce - netodoy TIG, MIG, MAG, obal. elektroda, plamen - pro černou ocel, nerez, hliník. Zakázková i sériová výroba. Potrubářské práce, výroba tlakových nádob a separátorů, záchytných valů, kontejnerů. Zajišťuje: -pálení laserem -ohraňování -soustružení -frézování -povrchové úpravy.

Výroba, prodej, export: -výrobky pro automobilový průmysl -vodící čepy, osy sedacích systémů, čepy, součásti převodovek a řadících pák, součásti k aktivaci airbagů, hřídele -lisařské výrobky, komponenty a součástky vyráběné tvářením za studena.

Opravy, montáže, dodávky, servis čerpadel: -záruční a pozáruční opravy a servis čerpadel Sigmy Lutín Group -pozáruční opravy ISH Olomouc -pozáruční opravy Sigma Pumpy Hranice -specializace na čerpadla KDFU, GFMU, nautila typu "U" včetně převíjení el.motorů -opravy čerpadel WARMAN -veškeré opravy čerpadel vyrobených v ...

zánik poslední živnosti: 9.12.2013. Půjčovna, půjčování, pronájem: -nákladní přívěsný vozík, přívěsné vozíky za osobní automobily -hliníkový žebřík, hliníkové žebříky -ruční hyraulická ohýbačka kovových trubek, hydraulické ohýbačky kovové trubky -svářečka, svářečky plastových trubek, plastové trubky, plastová trubka -vrtačka, ...

Zámečnická výroba. Výroba atypických interiérových a exteriérových prvků z nerezových ocelí: -zábradlí a madla -plastická písmena a čísla -informační systémy -ozdobné mříže -obklady krbů a doplňky -atypické obklady plechem -garniže a úchyty -ploty a vrata -další výrobky v různých povrchových úpravách. ...

Prodej, dodávka, výroba: - okapové systémy - střešní prvky - žlabových háků pro okapové systémy - střešní doplňky

datum zániku: 2.9.2013. Kovovýroba. Strojní výroba: -soustružení: -frézování -broušení -vyvrtávání. Práce: -zámečnické -obrábění kovů.