Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001 a certifikátu požárních výplní. Zaměření, výroba, prodej, montáž: -hliníková okna, dveře -garážová vrata -prosklené fasády -zimní zahrady. Služby: -zámečnické práce. Zastoupení značek SCHÜCO, HEROAL.

Nástrojářská výroba. Výroba: -náhradní díly pro vstřikovací formy na plast. -náhradní díly pro střižné nástroje měď, hliník. -přesné obrábění. Opravy: -forem, nástrojů.

Měření a regulace tepla, TUV* a SV**. Práce: - instalatérské - topenářské - zámečnické. Servis výtahů. Revize: - plyn - výtahy - elektro.

Naše firma byla založena v roce 1993. V průběhu vývoje jsme se od zámečnické výroby přesunuli k vývoji a konstrukci nástrojů a jejich zprovozňování u zákazníka. Jsme schopni vyrábět a montovat nástroje po stroje nejrůznějších světových výrobců, např. The Fin Machine Company, DTS Korea, Emerson and Renwick, Scholer nebo Gefit ...

Zámečnictví, nástrojářství. Obrábění na CNC. Výroba: - speciálních nástrojů pro obrábění - speciálních přípravků a měřidel.

Řemeslo: -klempíř -pokrývač. Práce: -zámečnické (zámečník).

Zámečnictví, nástrojářství.

Společnost MAPLAST CZ, s.r.o. se zabývá výrobou plastových dílců a nabízí komplexní řešení výroby precizních forem a nástrojů a vstřikovaní komplikovaných plastových dílců. Činnost společnosti je rozdělena do pěti základních kategorií: - návrh a vývoj plastových dílů dle požadavků zákazníka, návrh a vývoj forem - výroba forem - broušení, ...

Naše firma se zabývá službami pro zemědělství, zahradnictví, lesnictví. Nabízíme výrobu kovových konstrukcí a výrobků, povrchové úpravy i svařování kovů, nakládání s odpady, likvidace vybraných materiálů včetně recyklace. Dále zpracování a likvidaci dřevních materiálů, sériové soustružnické a frézařské práce.

Společnost ŠKOP-STAV s.r.o. sídlící v Praze, část Černý Most nabízí svým zákazníkům kom­pletní služby v oblasti přípravy a řízení staveb, a to od posouzení investičního záměru a zpracování konceptu přes jeho realizaci, až po uvedení stavby do provozu. Rozsah našich služeb je přizpů­soben vždy tak, aby vyhovo­val speci­fickým poža­davkům každého ...

Stavební společnost ŽT-STAV s.r.o. se sídlem v Kněžpoli v okrese Uherské Hradiště se již od roku 1996 zabývá stavebními pracemi, především vnějšími kontaktními zateplovacími systémy (i odvětrané), hrubé stavby objektů občanské, bytové a průmyslové výstavby, inženýrské sítě a objekty vodního hospodářství. Při stavbě rodinného domu nabízíme ...

Společnost Rolizo spol. s r.o. působí již od roku 1995 v oblasti realizací staveb a stavebních úprav vedoucích k úspoře energie. Ve své činnosti se firma Rolizo spol. s r.o. soustředí především na zakázkovou výrobu a montáž polykarbonátových staveb - skleníků, světlíků, bazénových krytů, zimních zahrad a přístřešků. Zabývá se dodávkami ...

Společnost K.M.K.design s.r.o. se zabývá výrobou schodů všech druhů na zakázku, zábradlí (nerezové zábradlí, skleněné zábradlí a další) a zámečnických výrobků. Těžištěm výrobního programu je kombinovaný samonosný schodišťový systém se zábradlím s nerezovými vodorovnými pruty a sloupky v povrchové úpravě broušený nerez. Poskytujeme komplexní ...

Společnost KOVOLIT Česká, spol. s r.o. sídlící v Jihomoravském kraji se již více než 50 let specializuje na výrobu hliníkových odlitků litých do bentonitového písku a kokil. Na základě dlouholetých zkušeností v této oblasti výroby, a tím pádem velké znalosti oboru, nabízíme pouze kvalitní a přesné výrobky. Našimi hlavními odběrateli jsou především ...

Společnost POTIOREK, s.r.o. pracuje v oblasti strojírenské výroby, zaměřuje se na realizaci konstrukcí, jejich montáž a povrchovou úpravu.

Společnost Wiretech s.r.o. se zaměřuje na spojovací techniku, zpracování kabelů, odporové svařování a uoltrazvukovou technologii.

Topenářské práce Montáž - ocelové konstrukce Drobné zednické práce Svářečské práce Zámečnické práce Vodoinstalaterské práce

Služby: - chromování - saténové chromování - niklování - saténové niklování - zinkování hromadné - černění - hromadné niklování.

Zaměřujeme se na kusovou výrobu, malé a střední série. Děláme i větší série, a to v případě výroby součástek, jako jsou šrouby průtokové či duté, matice včetně převlečných či korunových, podložky, futra, průtoková oka, koncovky na hadice, hrdla, vsuvky, hrdla, redukce, zátky. Vyrábíme z tyčového materiálu nebo obrábíme dodané polotovary dodané ...

Pronájem: - nebytové prostory - správa podnikatelského areálu. Kovoobrábění: - soustružení na vačkových a CNC strojích, frézování - výroba dílů pro jemnou mechaniku - díly o průměru 1-40 mm Prodej, velkoobchod: - hodiny, budíky, barometry.

Služby v oblasti strojírenství: - zpracování plechu - povrchové úpravy výrobků - montáže. CNC obrábění (frézování, soustružení) a svařování. Výroba pro: - automobilový průmysl - textilní průmysl - potravinářský průmysl - energetický průmysl - těžební průmysl.

Společnost MANAUT DESIGN s.r.o. se zaměřuje na automatizaci, svařování, CNC obrábění, 3D tisk a výrobu a montáž hliníkových konstrukcí.

Společnost European Welding Institute s.r.o. se zaměřuje na komplexní služby týkající se svařování, realizaci staveb a stavebního dozoru a na oblast tlakových, zdvihacích, elektrických a plynových zařízení.

Milan Bláha se zaměřuje na zámečnické práce, svařování a výrobu ocelových konstrukcí a montáž a servis průmyslových technologií.