Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Zámečnická výroba: -řezání CNC laserem -řezání CNC plasmou -ohraňování na ohraňovacích lisech -řezání na strojní pile -frézování -soustružení -vrtání -svařování -bodování-CO2 -pulsní svařování-TIG -povrchová úprava komaxitem.

Práškové lakování Svařování Ohýbání profilů a trubek Výroba - kovové díly školního a kancelářského nábytku

Kovovýroba: - lisování kovových dílů - svařování v ochranné atmosféře - vrtání, vyvrtávání otvorů - broušení kovů - montáž dílů - zámečnické práce - kovové konstrukce pro nábytkářský průmysl a stavebnictví.

Profesionální otevírání dveří bytů a aut. Výroba klíčů i autoklíčů s imobilizérem. Prodej a oprava šicích strojů a kol. Sjednocení vložky a visacího zámku. Prodej zámkařského zboží a trezorů.

Kovovýroba, výroba: - nerezové zábradlí, schodiště - nerez a dřevěné schodiště - nerez rámy pro auta a motocykly (motorky). Služby: - svařování nerezi, hliníku i mosazi - ohýbání a zakružování trubek - zámečnické práce.

Služby, práce: -komplexní přípravy vrchních vodorovných ploch (bezprašné): -tryskání, frézování, broušení, bourání, pískování, řezání, vrtání -práce před aplikací nových vrstev: -odstranění cementového mléka, rzi a pogumování tryskáním -odstranění barev, starých nátěrů, lepidel, aj. -čištění průmyslových podlah, cest, mostů, ...

Společnost JISU kovovýroba s.r.o. se sídlem v obci Suchomasty v okrese Beroun se zabývá zámečnickou kovovýrobou a výrobou ocelových konstrukcí, včetně zajištění povrchové ochrany ocelových konstrukcí a jejich montáže. Vyrábíme například zábradlí, vrata, vstupní branky a oplocení pozemků a nosné konstrukce z pletiva. Současně zajištujeme ...

Specializací společnosti KOLBA, s.r.o. je výroba ocelových schodišť, jak do exteriéru, tak interiéru ve standardním i speciálním provedení. Sídlíme ve městě Police nad Metují, okres Náchod. Kovovýroba, výroba, montáž, dodávka, návrh: - kovová schodiště, schody - ocelová schodiště - točitá kovová schodiště, točité schody - celokovová ...

Práce: -dělení hutního materiálu - laserem, plamenem -svařování TIG/MIG -obrábění CNC -nástrojárna

Dodávka - hutní materiál Povrchové úpravy Prodej - strojní prvky Výroba - strojní prvky Svářečské práce

Návrh, dodávka, provádění: -2, 3 a 5-ti osé řezání laserem za použití nejmodernějších CNC profilovacích zařízení. Kompletní inženýring, tvarování, svařování, ohýbání, nástřik, práškový nátěr a galvanizování.

Výroba a montáž nerezového zábradlí, schodišť a nerez prvků interiérů a exteriérů. Ctíme tradici ruční práce. Snažíme se vyjít zákazníkovi co možná nejvíce vstříc.

Služby: - stříhání, děrování, ohýbání a zkružování plechů - zpracování na CNC strojích - svařování - plazmové řezání. Kovovýroba, výroba: - dopravní a potrubní systémy - náhradní díly a technologické součásti.

Broušení kovů CNC soustružení Broušení a leštění kovů

Činnost: - leštění kovů, mosaz, nerez.

Oprava, repase: -terasové plochy, terasové a kamenné schody -kamenné části staveb, sokle. Služby: -broušení, frézování-lité, stěrkové podlahy, antistatické podlahy, stěrky na schody -prořezávání-betonové, živičné povrchy -broušení, leštění-kamenné dlažby -montáže-kamenné schody, obklady.

Cnc soustružení, frézování, vrtání, řezání. Obrábění na přírubových a tyčových cnc soustruzích. Třískové obrábění - tyčové a přírubové soustružení - vačkové automaty i soustruhy, včetně frézek

Profesionálně-technologické stavby. Služby: -stavby domů na klíč -opravy a péče o památkové fasády -zateplení -obklady, dlažby, konstrukce ze sádrokartonu -vodoinstalace, elektroinstalace -klempířské, sklenářské, zámečnické, topenářské práce -plynoinstalace.

BAVO Poříčí pokračuje v 10-leté tradici výroby příslušenství vzduchotechniky a přechodových měchů článkových tramvají, kterou převzal po ZD Dolní Újezd. Po roce 1995 došlo ke snížení výroby tramvají a proto byla hledána podobná výroba, aby byla využita stávající technologie a zařízení firmy. V roce 1999 se nám naskytla spolupráce s firmou ...

Povrchová úprava na montážích-kovy: -tryskání OK -nátěry OK -laminování OK -pogumování OK. Sanace železobetonových konstrukcí. Ochrana proti korozi. Protichemické izolace. Hydroizolace. Výroba: -plast.

Jsme specialisté na strojírenskou výrobu. Dodáváme strojní techniku a komponenty vyráběné na zakázku. Součástí naší nabídky služeb jsou také svářečské práce a obrábění.

Firma KASPER KOVO s.r.o. se zaměřuje na: - subdodávky komponent i finálních výrobků z plechu pro zahraniční i tuzemské zákazníky. Služby realizuje tým pracovníků v oddělení konstrukce, výroby a expedice. V KASPER KOVO zpracováváme ocel, hliník i nerez pro výrobu produktů od komponent až po kompletně smontované stroje. Umíme vyrobit velké ...

Zámečnictví HSV Jičín Provádíme zámečnictví, a zámečnické práce. - stavební zámečnické práce - drobné i větší zámečnické práce - ocelové konstrukce - haly - zakázkové-mříže, regály, police, vrata, zahradní nábytek. - stříhání plechu do 6 mm - řezání plazmou do 30 mm - sváření (svařování) konstrukcí. Vyrábíme ocelové ...

Lakovna (uzavřený lakovací box). Služby: - povrchové úpravy dřeva, skla, plastu a kovu. Lakování: - lamináty, sklo, plasty - MDF, kuchyňské linky - stolařské výrobky (dveře, schodiště, kuchyně, obývací pokoje) - RAL, NCS od hlubokého matu až po vysoký lesk. Moření do jakéhokoli odstínu včetně metalízy.