Lisování je základ pro strojní technologie, jako je zápustkové kování, tváření za studena i za tepla a mnohé další důležité operace s materiály. Využijte proto služeb firem pracující s lehkými a těžkými lisy s využitím kovových i nekovových materiálů.

Kovovýroba: -práce zámečnické -obrábění kovů -lisování.

Činnost: - zpracování plechů - vysekávání - lisování - povrchová úprava kovů - možnost výroby prototypů

Výroba, zpracování: - plastů, plasty - výlisky z plastických hmot.

Řemesla, služby - zámečnické práce - montážní práce - vrtání, řezání - lisování - svářecí práce - povrchová úprava, zinkování, práškové lakování

Výroba - jednoúčelové stroje - elektrovýroba, montáž a kompletace výrobků - lisování Chráněná dílna

Výkup, pořez: - kulatina. Prodej: - pilařské výrobky - stavební a truhlářské řezivo. Prodej řeziva. Dřevěné palety (EUR). Hoblování, frézování. Pořez dřeva na rámové pile. Desky, prkna, palubky (délka do 12 m) latě. Nástrojárna. Lisovna plastů - lisujeme plastové díly pro zdravotnictví v čistých prostorech atd. Sídlo: ONIVON ...

Činnost: - kovovýroba - lisování - výroba obaly z pocínovaného potravinářského plechu nebo lakovaného plechu Služby: - účetnictví - daně

Řemesla, služby - kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení - lisování - svářečské práce - zámečnické práce

Lisování, frézování, obrábění kovů. Pobočka: - Branka u Opavy, Cihelní 199 - tel.: 777579947 - www.apnet.cz/autoplosiny.

Kovovýroba. Práce, řemeslo: - úprava, zpracování, stříhání plechu - ohýbání a lisování plechu - svařování, bodování, řezání - soustružení - frézování - vrtání - kovoobrábění, obrábění kovu. Drobné zámečnické práce (zámečník). Svářečské práce. Obráběčské práce.

Služby: - kovoobrábění - CNC soustružení - broušení - lisování - CNC frézování

Řemeslnické práce: - zámečnické práce, zámečnictví. Kovovýroba: - obrábění kovů, kovy - lisování kovů za studena - krbové a grilovací nářadí, náčiní. - svařování kovů, ušlechtilé ocele.

Návrh, výroba: -hydraulické lisy -pneumatické lisy -jednoúčelové stroje (podle požadavků zákazníka) -všechny vyráběné stroje jsou navrženy a vyrobeny v souladu s platnými harmonizovanými normami, jejich bezpečnost je posouzena ve spolupráci s TÜV CZ s.r.o. Praha a všechny stroje jsou označeny symbolem ...

Zámečnictví. Kovoobrábění: -lisování -frézování -vrtání -soustružení.

Výroba a montáž: -ocelové konstrukce a haly -opláštění stěn -střešní pláště -zateplení -výroba a kompletace zámečnických výrobků -práce na ohraňovacím lisu 125 t v délce 3 m. Autojeřábnické práce AD** 20 T.

Naše firma se zabývá: - výrobou z plastů vstřikováním - automatizací výroby a servisem vstřikovacích strojů na plasty. Nákup a prodej: - plastového odpadu a regranulátů. Servis vstřikovacích lisů. Prodej náhradních dílů na vstřikovací lisy. Prodej a servis vstřikovacích lisů.

Výroba: - elektrotechnická zařízení - nástroje a přípravky - formy a lisování platických hmot. - elektromagnety Oprava: - mechanických a elektrotechnických výrobků.

Služby, montáž, svařování, lisování: -lisování kovů a plechů pro automobilový průmyslu -lisování na automatických lisech od 100 do 1200 tun* s postupovými nástroji -lisování na jednoúčelových lisech od 75 do 400 tun -svařovací poloautomaty -svařovací kleště -svařovací roboty MIG, MAG

Velkoobchod: kovové materiály a výrobky Výroba nemotorových vozíků. Lisování dílů na výstředníkových lisech o výkonech 25T-250T. Svařování Kovoobrábění Odjehlování dílů ve vibračních zařízeních Soustružení Frézování Zámečnické práce

VÝROBA, PRODEJ: Svítidla: - křišťálová ověsová - smaltová (vysoký smalt) - lustry i moderní - montury-kovové díly ke svítidlům - lustrové díly Výroba i na zakázku. Vybavování interiérů svítidly (hotely, divadla, sály). Broušení, leštění, lisování kovů. Kovotlačení. Kovovýroba.

Zámečnictví. Kovovýroba.Strojní a stavební zámečnictví, výroba z nerezu, sváření obal.elektrodou, CO2, TIG, bodové sváření, plamenem, pájení na měko na tvrdo, soustružení, frézování, broušení na plocho, zakružování plechů, profilů, lisování, řezání pás.pila, kartáčování, broušení, leštění nerez, mosaz+zakázková výroba.

Výroba: -plasty -nástrojárna -dvoukomponentní lisování -výlisky a mechové gumy -tamponový tisk -ultrazvukové svařování -montáže skupin -certifikát ISO/TS 16949:2002, ISO 14001 -vstřikování plastů, formy, plastové výlisky.