Nástrojárny nabízejí výrobu vstřikovacích forem, postupových střižných nástrojů, automatizovaných zařízení, svařovacích nástrojů, měřící techniky a děrovacích nástrojů. Nástrojářské práce zahrnují taktéž soustružení, frézování, řezání a další služby.

Společnost PROHYDRAL s.r.o. se zabývá výrobou hydraulických bloků a systémů, vrtáním hlubokých otvorů, nástrojářstvím a broušením.

Výroba: -nástroje pro válcování vnějších závitů -závitové válce -závitové čelisti ploché, segmentové a tangenciální -válečky do závitových hlav -broušení a válcování závitů -obrábění.

Lisovna termoplastů - výroba plastových dílů - tlakové vstřikování. Nástrojárna - výroba a opravy forem - výroba vstřikovacích forem plastů.

Společnost K-steel s.r.o. zajišťuje sériovou a zakázkovou kovovýrobu, svářečské i zámečnické práce. Mezi naše činnosti patří také výroba nástrojů, dle zadání či vlastní konstrukce. Sídlíme ve městě Mnichovo Hradiště na ulici Jiráskova. Kovovýroba: - zakázková, sériová kovovýroba - svařování, svářečské práce - zámečnické práce, ...

Nástrojářské práce: - výroba nástrojů pro tváření kovů - výroba forem pro plasty, gumu, kompozity - servis lisovacích, tvářecích nástrojů - kovoobrábění.

Aleš Korček se zaměřuje na zámečnictví a nástrojářství.

Nástrojárna Uherský Brod - společnost Nexnet Mold s.r.o. se zabývá výrobou přesných vstřikovacích forem a lisovacích nástrojů. Naše společnost využívá moderní technologie, díky tomu garantujeme vysokou přesnost výroby a kvalitu našich výrobků. Zakázky zpracujeme komplexně - od 3D modelu výlisku, řešení formy, konstrukce formy či ...

Česká společnost H + H METAL - CZ, s.r.o. je nástrojářská (zámečnická) výrobní firma, která klade důraz na kvalitu výroby.

Kmenové pilové pásy. Nástrojářství: -zakázková výroba pilových pásů, kotoučů a katrových listů na dřevo. Servis, oprava: -pásových pil, pásové pily: -servis pilových pásů -svařování pásů -broušení, stelitování.

Karel Sýkora se zaměřuje na zámečnictví, nástrojářství a povrchovou úpravu kovů.

Společnost ŽELEZO Maňák s.r.o. dodává hutní a spojovací materiál, zabývá se jeho zpracováním, poskytuje zámečnické služby.

Zámečnictví, nástrojářství

Nástrojářská výroba, kovovýroba - laserování dílů - obrábění CNC - broušení - řezání.

Společnost FORMY-ZNOJIL s.r.o. se zabývá výrobou forem určené pro vstřikování plastových komponentů a pryže. Účelem je vytvořit takové formy, které značně ušetří provozní náklady každému zákazníkovi a zlepší celkovou efektivitu při výkonu pracovní činnosti.

Firma TIBERINA AUTOMOTIVE BĚLÁ spol. s r.o. se zabývá zpracováním kovů pro automobilový průmysl. V rámci naší činnosti vyrábíme např. kovové výlisky, svařence, podkomplety, vnitřní díly karoserie, podvozků a motorů. Současně se zabýváme také vývojem a výrobou nástrojů CAD CAM - CATIA, I-DEAS. Výroba: - kovové výlisky - nástroje CAD CAM ...

Obrábění a zámečnictví svařence, výpalky a řezání stavba stroj, strojních částí modernizace a přestavba strojů

PEŠEK Machinery s.r.o. je rodinný podnik, který se zabývá výrobou strojírenských unikátů. Firma byla založena v roce 2001 Michalem Peškem jako individuální podnikatel a postupně se rozrostla do současné podoby s 20 zaměstnanci. Společnost se specializuje na výrobu strojních kompletů a svařenců, které vyžadují jedinečný přístup a unikátní ...

Obrábění kovů, plastů a nástrojářská výroba. Soustružení, frézování, vrtání a vyvrtáváni, broušení na kulato, na plocho, tepelné zpracování dílů. Výroba: -střiýné nástroje a náhradní díly -nástroje pro obrábění kovu, dřeva -náhradní díly pro různé oblasti průmyslu.

Výroba: -formy na vstřikovací, lisovací, vytlačovací a vulkanizační stroje -obuvnické a technické formy -odlévací modely. Výroba forem: - třískových obráběním na CNC strojích - odléváním ze slitiny hliníku na model a vytvrzením odlitku - elektroerozivním obráběním - hloubením. Zpracování modelářských podkladů. Digitalizace ve ...

Řemesla, služby - lisování - zámečnické práce - kovovýroba Výroba, konstrukce - lisovací nástroje

Provádíme strojní práce, modelářskou výrobu a ostření. -kusová výroba -soustružnické práce -frézování -nástrojařské práce.

Zámečnictví, nástrojářství, potrubářské a svářečské práce

IKMA spol. s r.o. se zaměřuje na výrobu plastových součástek a dílů a na nástrojářství.

Hlavní činností firmy MouldPro s.r.o. Zlín je výroba forem na PUR, EPP, EP. Vyrábíme formy pro PUR pěny na zakázku. Dodáváme gumárenské, obuvnické, plastikářské, automobilové formy. Zpracováváme konstrukční a modelářské dokumentace. Jsme vybaveni pro CNC frézování obrobků do hmotnosti 10 tun. Vlastní výroba, návrhy, projektování, ...

-Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií Zámečnictví, nástrojářství Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů Opravy silničních vozidel