Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Zabýváme se CNC obráběním, drátovým řezáním. Výrobu jsem schopni zařídit včetně tepelných a povrchových úprav. K frézování používáme frézu: CNC Fréza Haas-VF2SSYT-EU Na vrtání máme přístroj: CNC Soustruh MAS S42 Naší pilou je pásová pila Bomar 275

Firma se specializuje na malosériovou a kusovou výrobu na CNC strojích. Práce na vertikálních obráběcích centrech DOOSAN a soustruzích.

Kovo Horák, s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou kovovýrobu a obrábění na CNC soustruhu.

Společnost DAKO-CZ, a.s. se zabývá vývojem, výrobou a servisem brzdových systémů pro kolejová vozidla. Naší společnost naleznete ve městě Třemošnice. V roce 2022 dostala firma DAKO-CZ, a.s. ocenění CZECHSUPERBRANDS. Pomáháme výrazně zvyšovat bezpečnost na železnici, stali jsme se členy UNIFE organizace, která sdružuje národní asociace ...

Dodávka, prodej, oprava, servis: - důlní stroje - dopravníky, důlní vozy, kolejový materiál. Výroba: - ocelové konstrukce - tryskání, pálení, frézování, svařování, žíhání, kalení.

Provádíme zemní práce, výstavby inženýrských sítí a přípravy i realizace staveb. Výstavba drobných vodohospodářských staveb, jádrové vrtání do průměru 400, rekultivace skládek, zemní práce, servisní opravy aut a strojů, zámečnické, klempířské a kovoobráběcí práce.

Zemědělská činnost. Zemědělská prvovýroba, výroba: - rostlinná - živočišná - zemědělské produkty. Doprava, autodoprava silniční: - osobní - nákladní - vnitrostátní - mezinárodní přeprava. Kovovýroba, kovoobrábění.

Hledáte spolehlivého partnera v oblasti kovoobrábění, který vám poskytne přesně to, co potřebujete? Kovovýroba Klusáček je vaše odpověď. Nacházíme se na adrese Revoluční 573/5, Podivín, a jsme připraveni splnit vaše požadavky s nejvyšší mírou preciznosti a kvality. Naše služby zahrnují širokou škálu kovoobráběcích prací, od soustružení, ...

Výroba: - díly lodních vrátků - ocelové konstrukce, případně včetně montáže - speciální ocelové a hliníkové konstrukce. Strojní opracování - soustruhy, karusely: - výkovky, odlitky, svařence.¨ Vodorovná vyvrtávačka WHN13-8: - opracování svařenců - svařovací aprobace GK, BV, ABS.

Prodej, výroba: -přesné, kvalitní plastové produkty a komponenty. -obrábění pomocí moderních CNC strojů.

Společnost STP Group, s.r.o. se specializuje na stavebně technické průzkumy. Provádíme a zajišťujeme stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. Zákazníkům jsme schopni také poskytnout další vzdělávání ve stavebnictví prostřednictvím praktických kurzů. K průzkumům ...

Výroba: - ocelové konstrukce - strojní a technologické celky - svařence - kovoobrábění - tvarové výpalky - ohýbání a zakružování profilů - tryskání - pálení plazmou a laserem.

Český výrobce hliníkového zábradlí, zasklívacích systémů pro balkony a lodžie, altány a zimní zahrady.

Strojní obrábění kovů, soustružení a frézování, výroba speciálních dílů na zakázku, broušení, vrtání, vstřikovací formy, trysky vstřikovacích lisů. CNC soustružení. CNC frézování.

Výroba, dodávka: - obalová technika - páskovací technika - lisovací nástroje. Kovovýroba, kovoobrábění: - frézování, soustružení, broušení, svařování, navařování. Povrchové úpravy kovů: - kalení, popouštění, žíhání, cementace, nitridace - zinkování, chromování, niklování, komaxit.

Hledáte spolehlivého partnera v oblasti kovovýroby? Kovo Staněk, s.r.o. je vaše odpověď! S více než 20 lety zkušeností na trhu, se tato firma pyšní výrobou na nejvyšší úrovni, a to díky moderním technologiím a certifikacím jako ISO 9001, ISO 3834-2 a ISO 15085-2 (CL 1). Nabízíme širokou škálu služeb od zakázkové kovovýroby až po vývoj a ...

Výrobu forem pro lisování plastů svěřte do rukou odborníků z oboru, firmě FORKLIM s.r.o. Firma se zaměřuje na výrobu slévárenských modelů a CNC obrábění. Zhotoví 3D konstrukce. Ve výrobních procesech využívá CAD/CAM.

Služby, práce: - rotační svařování třením - obrábění, válcování vnějších závitů, řezání vnitřních závitů, lisování, ohýbání - povrchové úpravy - galvanické a žárové zinkování, práškové lakování, metalizování.

Společnost RS - TESO s.r.o. se specializuje na svařování, vypalování plechů, zámečnictví, obrábění a povrchové úpravy materiálů.

JMK-Kroupa s.r.o. se zaměřuje na kovovýrobu a mechanické a elektromechanické montáže, CNC soustružení a frézování.

Craftech s.r.o. se zaměřuje na zpracování betonářské oceli střihem a ohybem. Výrobní areál je vybaven stroji renomovaných značek a třemi jeřáby o nosnosti 12, 5 tuny.

Výroba: -příruby-ploché přivařovací (svařovací) z uhlíkové oceli podle norem ČSN* a DIN*, zaslepovací, otočné, atypické (kruhové) podle požadavků zákazníka -svařovací kroužky. Služby: -obrábění (hrotový soustruh, svislý soustruh, poloautomatický soustruh) -vrtání na radiálních vrtačkách s průměrem maximálně 80 mm** ...

Ostření, broušení - protahovacích trnů Protahování drážek Nové protahovací, protlačovací trny

Výroba a prodej dřevoobráběcí stroje: -rozmítací pily -zkracovací pily -manipulace Výroba s prodej samosoustředící universální sklíčidla: -od prům. 80mm-500mm -2, 3, 4, 6-ti čelistní. Servis, opravy. Studie a projekty na dřevařské technologie.