Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
Kovoobrábění. Práce: -CNC soustružení. -frézování. -rovinné broušení. -svářečské.

Řemesla, služby - obrábění - svařování hliník, nerez, ocel

Gravírování štítků Obrábění na CNC frezkách -3 - osá produktivní obráběcí centra -5 - osá obráběcí centra Výroba -prototypové vstřikovací formy -kontrolní šablony a přípravky 3D scanování 3D měření a digitalizece

Výroba, prodej: - speciální technologické kontejnery Práce: - zámečnické - svářečské - kovoobrábění. Montáž, oprava, údržba: - vyhrazená elektrická zařízení.

Činnost: - soustružení - svařování - vrtání Služby: - sestavování PC - projektování a instalace strukturované kabeláže - správa serverů Pronájem nebytových prostor.

Nabízíme: -obrábění kovů, plastů na CNC strojích -strojní obrábění -frézování -soustružení.

Záměčnictví. Výroba, montáž: -brány, ploty. -zábradlí, schodiště. Práce: -svářečské. -soustružení, frézování. -řezání, vrtání.

Práce: -truhlářství -kovoobrábění Výroba: -dveře -okna -kuchyňské linky -schodiště -zahradní nábytek

Řemesla, služby - kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení - lisování - svářečské práce - zámečnické práce

Kovoobrábění. Svářečské práce. Tvarové vypalování NC vypalovačkou - ohýbání CNC ohraňovacím lisem - pálení CNC laserem. Zámečnické práce. Provozovna: Mlýnská 326/13 Drásov 378 (areál bývalého ZD) 602 00 Brno 664 24 Drásov.

Provádí: - tepelné dělení materiálu - výroba přesných výpalků - laser, plazma, acetylen, .. - ohýbání materiálů - prodej svářecích a plazmových řezacích zařízení, robotů

Kovovýroba: -soustružení -frézování -vrtání -broušení na plocho -broušení na kulato -stáčení plechů -stáčení profilů -ohýbání plechů na ohraňováku

Kovovýroba, řemesla, služby - CNC obrábění, kovoobrábění - frézování, vrtání - závitování

Výroba - víceúčelové pojízdné kontejnery - vrata výplně dle dohody - brány - dveře (výplně dle dohody) - oplocení (výplně dle dohody) - schodiště Soustružnické práce - zámečnictvízakázková zámečnická výroba a montáž podle návrhu zákazníkavýroba a montáž - vrata - brány - oplocení - dveře - schodiště - víceúčelové ...

Strojírenství. Výroba, instalace, opravy: -elektrické stroje a přístroje. Zámečnictví. Kovoobráběčství.

Výroba: - obraběčské práce - zámečnické práce. - práce na víceosém CNC soustruhu

Výroba, montáž - mříže do oken ocel - brány i pojezdové ocel - montáž - venkovní oplocení (ocel) - ocelové konstrukce Obrábění Svařování Zámečnické práce.

Práce: -broušení -kovoobrábění

Činnost: - zámečnictví - soustružnické práce - výroba vleky

Obrábění. Kovoobrábění. Soustružení. Soustružnické automaty. Zákaznická výroba na soustružnických automatech. Obrábíme miniaturní i malé rotační dílce od 2 do 36 mm. Pracujeme s revolvery a dokončovacím stroji. K výrobě používáme hliník, nerez, bronz a ocel.

Lisování, frézování, obrábění kovů. Pobočka: - Branka u Opavy, Cihelní 199 - tel.: 777579947 - www.apnet.cz/autoplosiny.

Poskytujeme služby pro tyto odvětví: Automobilový průmysl Papírenský a dřevozpracující průmysl Energetika - výroba, dodávka a montáže ocelových konstrukcí vč. projektu - výroba, dodávka a montáže potrubních rozvodů včetně dodávek technologií dle požadavku - výroba, dodávka a montáže vzduchotechniky - povrchové úpravy a svařování ...